A kategorija
A kategorija
Jedno zanimljivo pitanje;
Dali se neko oružje A kategorije(točnije podkategorija minsko-eksplozivnih sredstava)
smije držati po kuči!?
Mislim ISKLJUČIVO na onesposobljeno oružje(ispaljene zolje,čahure topovskih granata,ispražljnene ručne bombe(bez upaljača i eksploziva),ispražnjene tromblonske i minobacačke granate i sl.
Hvala!
Dali se neko oružje A kategorije(točnije podkategorija minsko-eksplozivnih sredstava)
smije držati po kuči!?
Mislim ISKLJUČIVO na onesposobljeno oružje(ispaljene zolje,čahure topovskih granata,ispražljnene ručne bombe(bez upaljača i eksploziva),ispražnjene tromblonske i minobacačke granate i sl.
Hvala!
Re: A kategorija
Bome kad su ti vidjeli pitanje, reko, vid' ovog luđaka..
Ja ne znam što kaže naš zakon al' pretpostavljam da ako je nešto onesposobljeno, da se može držat doma.
Ja ne znam što kaže naš zakon al' pretpostavljam da ako je nešto onesposobljeno, da se može držat doma.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Znam ali kod nas zakoni nisu racionalni.
Meni je šrazna čahura od 88mm spremnik za kišobrane pa pitam?!
Vidio sam da mnogo ljudi ima i prazne zolje kao uspomenu.
Meni je šrazna čahura od 88mm spremnik za kišobrane pa pitam?!
Vidio sam da mnogo ljudi ima i prazne zolje kao uspomenu.
Ne vidim razlog da prazna cahura ne moze biti u kuci! Pa ipak je prazna i sto se lose s njom moze napraviti...Osim ako je nas zakon toliko brizan pa razmislja da je preteska pa bi prilikom pada nekom mogla ozljediti nogu, ha ha! Imam praznu zolju, +skolsku zolju, nekoliko praznih cahura vece milimetraze, bezbroj praznih puscanih cahura...Ne vidim nista lose u ovom jer ako je nesto onesposobljeno znaci da nije za upotrebu! E sada, ne znam kako bi tretirali praznu osu, streluili nesto slicno sto nije za razliku od zolje za jednokratnu upotrebu!
SI VIS PACEM, PARA BELLUM!
- Original_G
- Cinker - bojna

pa prazne čahure su sekundarna sirovina a ne oružje A klase, fali par detalja da bi bilo oružje!
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Ima...IMA, ali neki su tu iz hobija i ljubavi prema oružju.......a neki po službenoj dužnosti !!!!Oerlikon wrote:Nikome ovo bnije zanimljivo![]()
Pa ima li policajaca na forumu?!
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Znam da ima,retoričko je pitanje!
Ima li išt licemjernije nego ljudima pisati kazne bez da ih se upozori
kada imaš priliku za to,zato i pitam!
A kao što rekoh,naš zakon nije racionalan.
Ima li išt licemjernije nego ljudima pisati kazne bez da ih se upozori
kada imaš priliku za to,zato i pitam!
A kao što rekoh,naš zakon nije racionalan.