desert eagle
desert eagle
gdje kod nas kupiti dotični pištolj , možda ima neko od vas za prodat?
hvala na odgovorima
pozdrav
hvala na odgovorima
pozdrav
Re: desert eagle
Ako si stvarno zainteresiran i spreman platiti, znam frenda koji prodaje .44 Mag Desert Eagla. Ali, to ipak nije čeza ni glock da ga možeš nači na svakom koraku a i dosta je skup, pa ga nitko sigurno neće dati u pola cijene.
Iskreno, ne bih ni ja. Ono čega ima u dućanima, naravno da ne može držati cijenu kao polovno. Ali, ono čega nema i nije nikada uvoženo, ipak je skuplje. A ako ideš van, računaj na porez, carinu, PDV, troškove puta, špedicije...
Iskreno, ne bih ni ja. Ono čega ima u dućanima, naravno da ne može držati cijenu kao polovno. Ali, ono čega nema i nije nikada uvoženo, ipak je skuplje. A ako ideš van, računaj na porez, carinu, PDV, troškove puta, špedicije...
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
nobile hvala na brzom odgovoru
gle imam frenda koji ima dozvolu , pa sad gleda kaj bi kupil , hoće nekaj posebno nije zainteresiran za glock-a ni hs-a , htel bi nekaj posebno , pričao mi je i o s&w ali u lovcu imaju samo s argonomskom drškom a to nebi.
i eto ja sam čovjeka uvijerio da mu mogu nači pištolj kod nas ali sad je pitanje jer on želi dati tolike novce a opet neće si zajebati dozvolu , dobio je za držanje i nošenje.
poslao sam mu naš link pa ak bu htel buš mi poslal broj frenda na pp pa nek kontaktiraju.
pozdrav
gle imam frenda koji ima dozvolu , pa sad gleda kaj bi kupil , hoće nekaj posebno nije zainteresiran za glock-a ni hs-a , htel bi nekaj posebno , pričao mi je i o s&w ali u lovcu imaju samo s argonomskom drškom a to nebi.
i eto ja sam čovjeka uvijerio da mu mogu nači pištolj kod nas ali sad je pitanje jer on želi dati tolike novce a opet neće si zajebati dozvolu , dobio je za držanje i nošenje.
poslao sam mu naš link pa ak bu htel buš mi poslal broj frenda na pp pa nek kontaktiraju.
pozdrav
Čini mi se da bu tvoj frend imal malo problema sa "nošenjem" Dezerta 44 mag.Hodal bu malo nakrivljeno i bil težji za jedno 2,5kg železa,ali da je impresivan ,JE ali i da je ogroman JE. 
No Peace without Justice !
Znam za jednu dobru anegdotu u Njemačkoj negdje 83' kad je insp. Kalahan bio "in" pružila se momku prilika u jednom streljačkom klubu pucati iz svega što su imali na raspolaganju u sefu.Kad je čovjek vidio S&W 44 mag. svršio načisto i rekao da smo to želi probati.Do tada je pucao jednoručno sa zračnim ,22LR ,i malo sa 7,65. Uzeo đek 2kg revolvera u ruku i kad je okinuo okrenulo mu gan u ruci na sreću nije ga zviznuo po čelenki i ispao na zemlju. Uhvatio se švabo za glavu i viče ma drži to sa dvije ruke je...Š Kalahana ono je film a zbilja je bila vrlo zajebana.

No Peace without Justice !
Ja probao s dvije ruke pucati desert eagle .50 i nije me bacilo tako jako. Jest da grune (pogodio bridove mete) Ali mi nije izbilo lopatice kako su mi rekli da će biti.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pa moja cura je pucala iz Ruger Redhawk .44 sa 5" cijevi, neki mid-load doduse ali nije ju bacalo po streljani, cak ni previse skalo iz ruku... ja sam probao full load i nije tako strasno....
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Sve je to relativno. Dao sam moj Ruger Blackhawk Bisley .44 Mag frendu, opalio je 2 metka i rekao da ga je peta zaboljela????
Ja sam ispucao cijelu kutiju bez problema, pucao sam iz Cassula .454 bez ikakvih problema.
Još nešto: pitao sam frenda kojeg sam spominjao da prodaje Desert Eagla - prodaje 2: .44 Mag i .50 AE.
Ako je netko zainteresiran, mogu mu dati broj, pa neka se dogovara. Naravno, ne očekujte popuste i cijenu čeze ili glocka
Ja sam ispucao cijelu kutiju bez problema, pucao sam iz Cassula .454 bez ikakvih problema.
Još nešto: pitao sam frenda kojeg sam spominjao da prodaje Desert Eagla - prodaje 2: .44 Mag i .50 AE.
Ako je netko zainteresiran, mogu mu dati broj, pa neka se dogovara. Naravno, ne očekujte popuste i cijenu čeze ili glocka
- Original_G
- Cinker - bojna

ovaj .50 AE mi je u jako lošem sjećanju, tamo 92-93 neki iz Minken bojne me držal ispred cijevi u ZGB, jer nisam poštoval prednost koju automatski ima njegov genšer 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Trebao si mu oduzeti gan i njime ga onda umlatiti. 
- Original_G
- Cinker - bojna

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mozda je on u tebe uperio "trifrtaljku" vodovodnu cijev a ti pomislio da je d.eagle od straha? =)

Hjebate, šta nije .50AE protuavionski kalibar?nobile157 wrote: Još nešto: pitao sam frenda kojeg sam spominjao da prodaje Desert Eagla - prodaje 2: .44 Mag i .50 AE.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

.50 BMG je protuavionski metak, .50 A.E. (Action Express) je ajmo to nazvati "pistoljski" metak, ali su oba istog kalibra!
Zaspamali ste covjeku oglas!
Ovo offtopichkaranje je pola za oglas, pola za vatreno i jos
jedna polovica (da, znam, tri polovice
) za vox!
jedna polovica (da, znam, tri polovice
- Josey_Wales
- Razvodnik

Kalahan je i sam priznao da koristi .44 Special u svom S&W Model 29.shooter9 wrote:Znam za jednu dobru anegdotu u Njemačkoj negdje 83' kad je insp. Kalahan bio "in" pružila se momku prilika u jednom streljačkom klubu pucati iz svega što su imali na raspolaganju u sefu.Kad je čovjek vidio S&W 44 mag. svršio načisto i rekao da smo to želi probati.Do tada je pucao jednoručno sa zračnim ,22LR ,i malo sa 7,65. Uzeo đek 2kg revolvera u ruku i kad je okinuo okrenulo mu gan u ruci na sreću nije ga zviznuo po čelenki i ispao na zemlju. Uhvatio se švabo za glavu i viče ma drži to sa dvije ruke je...Š Kalahana ono je film a zbilja je bila vrlo zajebana.![]()
![]()
Are you gonna pull those pistols or whistle Dixie?
Dobro, barem je sada sve jasnok.horvat wrote:Zaspamali ste covjeku oglas!
jedna polovica (da, znam, tri polovice) za vox!
da budem iskren D.E. me nikad nije fascinirao. izuzetno je neudoban za gađanje i trzaj je jak. e sad o ukusima se ne raspravlja ali ne vidim koja je njegova svrha osim veličine. impozantan je ali za nošenje baš nije. znači ulioga samoobrane je mala. moj kolega se pali na jake kalibre pa je bio sretan ko malo djete dok ga je primio u ruku. ja sam u svakom slučaju rađe za S.S. P 226. ali kako sam rekao-ko voli nek izvoli.