da vidimo kako ce ovo zavrsiti...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

da vidimo kako ce ovo zavrsiti...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/mvpe ... 34200.aspx
doduse Index su jedine "novine" na kojima sam vidio da pise da je policajac OPRAVDANO repetirao pistolj.
doduse Index su jedine "novine" na kojima sam vidio da pise da je policajac OPRAVDANO repetirao pistolj.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: da vidimo kako ce ovo zavrsiti...
Otkada to vozač odlučuje sam kome će pokazati a kome ne dokumente!!!!
Ako policajac traži dokumente, svaki građanim DUŽAN ih je pokazati. A krenuti autom na policajca usprkos zapovjedi ...
Trebala je probati to učiniti u USA...
Ako policajac traži dokumente, svaki građanim DUŽAN ih je pokazati. A krenuti autom na policajca usprkos zapovjedi ...
Trebala je probati to učiniti u USA...
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
dbila pružiti dokumente kada ju je pokušao legitimirati
kada je ponovno pokrenula automobil nije bila svjesna da ga je "zakvačila". Samo je začula da je ovaj repetirao pištolj
izjavila je novinarima da je policajcu kazala da će svoje dokumente dati jedino prometnoj policiji
U policiji zasad nisu htjeli navesti je li HNS-ovka bila pod utjecajem alkohola.
kolko se sjecam ovo joj nije prvi incident
uglavnom meni ova prica smrdi
kada je ponovno pokrenula automobil nije bila svjesna da ga je "zakvačila". Samo je začula da je ovaj repetirao pištolj
izjavila je novinarima da je policajcu kazala da će svoje dokumente dati jedino prometnoj policiji
U policiji zasad nisu htjeli navesti je li HNS-ovka bila pod utjecajem alkohola.
kolko se sjecam ovo joj nije prvi incident
uglavnom meni ova prica smrdi
Išla je na njega tri puta, dok ovaj nije izvadio pištolj.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Jedino joj vjerujem "da je policajcu osim metka još ispao spremnik" vrlo moguće jer imaju premalo vježbi oružjem i mnogi nisu vični uporabi i rukovanju njime.Policija bi treba imati puno više vježbi i obuke.
A neka proba to napraviti u Austriji, Njemačkoj,Francuskoj ,napendrečili bi je da bi pamtila cijeli život a u USA bi je vjerovatno odmah upucali.
A neka proba to napraviti u Austriji, Njemačkoj,Francuskoj ,napendrečili bi je da bi pamtila cijeli život a u USA bi je vjerovatno odmah upucali.
No Peace without Justice !
Da, ona mu nece biti vjencana kuma ili sto je vec banditos napravio nakon sranja... 
Last edited by ALPHA on 17 Jul 2009, 21:56, edited 1 time in total.
Samo je nebo granica, a granice su da se prelaze
meni se cino da ju nju najvise pogodilo to kaj ju policajac nije prepoznal 
Kaznena prijava je išla zbog spriječavanja službene osobe, hvala bogu da su glavešine konačno počele stajati iza svojih ljudi. Samo, ja bih joj dao i za pokušaj ubojstva, pa neka se misli. A može pričati da su policajcu ispale i čarape. Ionako previše priča a ovo joj nije prvi incident takve vrste. Velika faca. Moš mislit

Da je policajac iza sebe imao neki zid ili prepreku onda bi 100% mogla ići KP za pokušaj ubojstva. Gospođa izjavljuje da nije vidjela policajca kad je krenula unazad. Zbilja fenomen, ista sa vozilom kreće unazad a gleda naprijed 
Uz kaznenu trebali su joj napisati i prekršajnu prijavu za drsko ponašanje te za prometni prekršaj.
Zamisli: policajac je bio drzak jer je radio svoj posao??????
Pa banda lopovska, stvarno ih sve treba natrpati na teretnjak i potopiti u Marijanskoj brazdi

Zamisli: policajac je bio drzak jer je radio svoj posao??????
Pa banda lopovska, stvarno ih sve treba natrpati na teretnjak i potopiti u Marijanskoj brazdi
Potrošili bi cijeli državni proračun i još se zadužili, samo s novcima za naftu za kamion koji bi "znaš ti ko sam ja" face fural u Marijansku brazdu.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Mislila je da je faca, odbila predat dokumente i otpilit policajca tako što će napustit parkirno mjesto..vjerujem da ga nije vidjela kad je išla nazad jer sumnjam da je neko toliko bahat i glup da bi namjerno htio 'izgurati' policajca autom..ali ni tu mogućnost ne treba isključiti..
Policajac je dobro postupio..jedino me brine, ako je istina, gaf sa izbacivanjem metka iz cijevi i ispadanje šanžera na tlo..znači da nije ni znao da je već imao jedan u komori.
A to što mediji pišu i njihovo viđenje repetiranja pištolja..tu nije niš novo..senzacionalizam prije objetkivnosti..zamisli u Americi da ijedan novinar naglasi da je "officer has racked the slide and chambered a round"..ma smiješno..
Policajac je dobro postupio..jedino me brine, ako je istina, gaf sa izbacivanjem metka iz cijevi i ispadanje šanžera na tlo..znači da nije ni znao da je već imao jedan u komori.
A to što mediji pišu i njihovo viđenje repetiranja pištolja..tu nije niš novo..senzacionalizam prije objetkivnosti..zamisli u Americi da ijedan novinar naglasi da je "officer has racked the slide and chambered a round"..ma smiješno..
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
nemogu izvuc sliku
al na indexu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nadz ... 34200.aspx
4 silika dolje
neznam pravkila sluzbe
al onolko prstenja bas i ne prilici sluzbenoj osobi
p.s. da nebi bilo zabune
ovo nije pluvacina po policiji
al na indexu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nadz ... 34200.aspx
4 silika dolje
neznam pravkila sluzbe
al onolko prstenja bas i ne prilici sluzbenoj osobi
p.s. da nebi bilo zabune
ovo nije pluvacina po policiji
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

metak je ispao kad je izvadio okvir i izbacio metak iz cijevi nakon sto je ona vec drzala ruke na krovu od auta (kad je opasnost prosla) a onda mu je prilikom saginjanja po taj metak ispao i premnik (iz ruke?), sa tim ispadanjem metka i spremnika bezuspjesno pokusavaju diskreditirati tog policajca, sta je trebao izbaciti metak van iz cijevi i uhvatiti ga u zraku? Nitko ne pita zasto je policajca odvela hitna i zasto je lezao na nosilima nekon toga? Mozda ga je toliko sokirala da su mu se tresle ruke pa mu je okvir ispao dok se saginjao po metak,,, ona je u soku? a on nije??? jer ga ona pokusala zgaziti autom...Breadfan wrote:Policajac je dobro postupio..jedino me brine, ako je istina, gaf sa izbacivanjem metka iz cijevi i ispadanje šanžera na tlo..znači da nije ni znao da je već imao jedan u komori.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
ak nis drugo
nadam se da ce ju mediji razapet
i isto se nadam da ce nadredeni nagradit policajca
nadam se da ce ju mediji razapet
i isto se nadam da ce nadredeni nagradit policajca
Apsolutno policajcu dati pohvale i odličje za nepristrano ponašanje kao službene osobe .Ovo bi trebalo i druge policajce ponukati da bez povlastica sve tretiraju jednako.Neznam koji se (druge riječi nemam) SERONJA vozio iz ZG u RI ali mene koji sam vozio kroz tunel Tuhobić i to da sam bio u prekršaju zbog 110 KMh vozeći kroz tunel (još je bila jedne cijev)pretjecala kolona od par automobila i kretali se minimalno 150kmh.Kojem se SERONJI toliko žurilo da je kolona pravila takav prekršaj OPRAVDANO pod policijskom pratnjom.Ipak je to po mom mišljenju previše.

No Peace without Justice !
Nije ga vidila ???? a dva puta je kretala unazad. To me podsjeća na onaj vic kad Bosanac govori sucu: " bolan okliznuo se na bananu pa se nabio 5-6 puta na ćakiju"