P: puška PAP 7.62 X 39
Re: P: puška PAP 7.62 X 39
Mislim, ustvari sam uvjeren da neces dobiti pola cijene koju trazis na aukcijama.
Ja sam prije pola godine dobio jednu konzerviranu, potpuno novu...
Sretno!
Ja sam prije pola godine dobio jednu konzerviranu, potpuno novu...
Sretno!
U trgovinama oružja koje imaju i konsignacionu prodaju ili prodaju oružje koje je oduzeto od policije takve puške u besprijekornom stanju se prodaju od 300-500 kn.
Moj savjet ti je da istu pokloniš nekom od familije ili prijatelja jer će ti bar biti zahvalan i osjećati nekakvi dug prema tebi jer trenutna tržišna cijena se je svela na par kuna po kiligramu......žalosno ali istinito.
Moj savjet ti je da istu pokloniš nekom od familije ili prijatelja jer će ti bar biti zahvalan i osjećati nekakvi dug prema tebi jer trenutna tržišna cijena se je svela na par kuna po kiligramu......žalosno ali istinito.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Hvala dečki na dobronamjernim savjetima - prijedlozima
, oglas je iz usluge pajdi koji je trži.
@k.horvat - molim te info. gdje se ove puške dijele zabadava da stanem i ja u taj red
@ boxi - ovo je legalna puška s papirima ali zanima me gdje po tebi mogu za 300 kn kupiti ovakvu PAP-ovku (molim adresu)
Od poklanjanja iste nema ništa jer bi je meni pajdo prvo poklonio
Tržišna cijena je relativna stvar i već sam se 100 puta uvjerio da svaka roba ima kupca pa ga možda i ovaj puta nađe.
Pozdrav ekipi!
@k.horvat - molim te info. gdje se ove puške dijele zabadava da stanem i ja u taj red
@ boxi - ovo je legalna puška s papirima ali zanima me gdje po tebi mogu za 300 kn kupiti ovakvu PAP-ovku (molim adresu)
Od poklanjanja iste nema ništa jer bi je meni pajdo prvo poklonio
Pozdrav ekipi!
Ja sam ju dobio od policajca u mirovini.
Tada se poklanjalo jos nekoliko a i nekoliko pistolja,
sve pretezno M70 7,65mm.
Ljudi nemaju uvjete za drzanje i rjesavaju se oruzja.
Tako da je sad stvarno u bescjenje.
Tada se poklanjalo jos nekoliko a i nekoliko pistolja,
sve pretezno M70 7,65mm.
Ljudi nemaju uvjete za drzanje i rjesavaju se oruzja.
Tako da je sad stvarno u bescjenje.
Pa ja sam i govorio tj pisao o LEGALNIM puškama jer o ilegalnom naoružanju niti ne želim raspravljati niti sa istim imati posla.allman wrote:Hvala dečki na dobronamjernim savjetima - prijedlozima, oglas je iz usluge pajdi koji je trži.
Pozdrav ekipi!
jedna od trgovina koja prodaje oružje na konsignaciju je.
"FRANC" obrt za trgovinu
Sljemenska 98
Kraljev Vrh
ima jako veliki izbor rabljenog oružja po pristupačnim cijenama...PAP 300-500 kn, MK od 600-1500 zavisno od proizvođača i da li ima optiku.
Prijatelj koji je nedavno postao lovac je kupio "potpuno novu" pušku iz koje nije ispucan gotovo niti jedan metak i to Zastavinu položaru sa bijelom glavom u kalibru 12 za 1500 kn i zastavin karabin 8x57 sa "ukrašenim" kundakom za 1200 kn i na poklon dobio futrolu za puške (za kupovinu iznad 300 kn je dodatni popust od 10% koji dobiješ u robi).
Što se tiče "kratkog" oružja izbor je fascinantan....cijene od 250 kn......pa do neba.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.