Oprema za punjenje streljiva
Oprema za punjenje streljiva
Eto, iz nekih razloga nisam više u mogućnosti baviti se meni najdražim hobijem pa dajem na znanje - prodajem svu svoju opremu za punjenje streljiva. Nabrojano to izgleda ovako:
- single stage preša "Pacific" ( ista kao rock chuker )
- Preša Lyman Thru Junior sa okretnom glavom
- dozator za barut Hornady
- matrice u kalibrima: 9mm, 357mag/38spl, 30 Mauser( 7,62 TT ), 7,65
- Lee ram prime matricu
- vaga za barut Lyman D - 5
- kapsle, nešto zrna, nešto baruta
- inertia bullet puller za rastavljanje metaka
- i još ponešto sitnog pribora, puno čahura raznih kalibara, što kapsliranih, što nepripremljenih.
Nekako bih najsretniji bio kad bi se našao netko tko će to sve kupiti u kompletu, a ako je potrebna obuka stojim na raspolaganju sa zadovoljstvom.
- single stage preša "Pacific" ( ista kao rock chuker )
- Preša Lyman Thru Junior sa okretnom glavom
- dozator za barut Hornady
- matrice u kalibrima: 9mm, 357mag/38spl, 30 Mauser( 7,62 TT ), 7,65
- Lee ram prime matricu
- vaga za barut Lyman D - 5
- kapsle, nešto zrna, nešto baruta
- inertia bullet puller za rastavljanje metaka
- i još ponešto sitnog pribora, puno čahura raznih kalibara, što kapsliranih, što nepripremljenih.
Nekako bih najsretniji bio kad bi se našao netko tko će to sve kupiti u kompletu, a ako je potrebna obuka stojim na raspolaganju sa zadovoljstvom.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Oprema za punjenje streljiva
cijena za sve u kompletu?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Zaboravih još i trimer RCBS sa firunzima i držačima čahura u raznim kalibrima. Cijena za sve u kompletu - 7000 kn.
Inače sam zainteresiran jer sam odlučio sam puniti .Da nije malo previše . Na Ebay RCBS chucker (novi )kompl i još dosta dodatnih stvari cca 500$.
http://cgi.ebay.com/RCBS-ROCK-CHUCKER-R ... 1|294%3A50
http://cgi.ebay.com/RCBS-ROCK-CHUCKER-R ... 1|294%3A50
No Peace without Justice !
Last edited by ALPHA on 17 Jul 2009, 21:32, edited 1 time in total.
Samo je nebo granica, a granice su da se prelaze
-
Krieghetzer
- Razvodnik

Ne mora biti ja sam npr. platio sa svim troškovima(cijena robe, troškovi prijevoza + carina) dio opreme za lijevanje skoro 250 kuna jeftinije od onog što je bilo kod nas u dućanu.
A Yukon 6-100x100 platio sam opet sa svim troškovima čak 1400 kuna jeftinije nego u dućanu.
Jedino moram priznati da sam čekao i analizirao ponudu robe skoro 6 mjeseci prije negoli sam izvršio kupnju.
A Yukon 6-100x100 platio sam opet sa svim troškovima čak 1400 kuna jeftinije nego u dućanu.
Jedino moram priznati da sam čekao i analizirao ponudu robe skoro 6 mjeseci prije negoli sam izvršio kupnju.
Last edited by ALPHA on 17 Jul 2009, 21:32, edited 1 time in total.
Samo je nebo granica, a granice su da se prelaze
Pa ništa ne gori , vremena za kombinacije imam .Namjeravam puniti samo 9mm ako se cijena malo iskorigira možemo porazgovarati.
No Peace without Justice !
Prijatelji dragi, naravno da nije nikakva teško zacementirana cijena... Sve je podložno korekcijama, a ja sam raspoložen za razgovore.