Streljana u Slav.Brodu?
Streljana u Slav.Brodu?
Da li tko zna da li postoji kakva streljana u Slav. Brodu i gdje? Neki klub i sl. gdje bih mogao se uclaniti da mogu rekreativno ici na streljanu pucati?
Hvala!
Hvala!
Re: Streljana u Slav.Brodu?
Mislim da nema nigdje. Bila je u prolazu u Sirokoj ulici kod Zero-a streljana od kluba gdje sundecki pucali iz zracnog oruzja. Prije rata je bila i policijska streljana kod Klisa gdje sada Suger ima farmu jelena i jos jedna na Migalovcima, ali to sada samo ponekad jos koristi policija a za civile nema nista,bar ne organizirano sto je velika steta za grad ove velicine jer mislim da to netko i napravi i otvori da bi imao veliku posjecenost ali eto valjda nitko za to nema sluha
Hvala obojici na odgovorima.
I sam sam mislio da je situacija ovakva kao sto je ben-66 naveo,al ajde idem probat.. ALPHA bas mi je drago da ipak nesto ima. Molim te da li mi mozes pribaviti vise informacija, tipa tocne lokacije ili kontakt kluba/streljane.
(zanimljivo sa u Sibinju (selo do petnje) ima i Streljaštvo i Paintball i Airsoft i Bazeni i mnostvo drugih aktivnosti kojih u brodu nema.. ocito su ljudi tamo malo napredniji sto se tice hobby-ja
)
I sam sam mislio da je situacija ovakva kao sto je ben-66 naveo,al ajde idem probat.. ALPHA bas mi je drago da ipak nesto ima. Molim te da li mi mozes pribaviti vise informacija, tipa tocne lokacije ili kontakt kluba/streljane.
(zanimljivo sa u Sibinju (selo do petnje) ima i Streljaštvo i Paintball i Airsoft i Bazeni i mnostvo drugih aktivnosti kojih u brodu nema.. ocito su ljudi tamo malo napredniji sto se tice hobby-ja
Alpha dali je taj klub samo za policajce ili mogu pucati i civili i opcenito kakovi su uvjeti za uclanjenje,iskreno nisam ni znao da klub postoji a to je steta jer ima puno interesanata za ovu vrstu "razonode".
Da li je mozda to strelište tamo u onoj "jami" kod kamenoloma.. sjecam se da sam sa starim isao tamo kao djete on je upucavao tamo puske i dosta ljudi je tamo pucalo tad, ali nista nije bilo sređeno i sl.
Svakako bih trebao vise informacija ako je moguce.
Zahvaljujem unaprijed!
Svakako bih trebao vise informacija ako je moguce.
Zahvaljujem unaprijed!
Bio sam u pravu... mozda nije "kamenolom" ali nekakvi radovi jesu tamo rađeni,ali je to ta lokacija na kojoj sam bio kao dijete..
http://www.destinacije.com/Slike/Hrvats ... ihovil.JPG
dakle to streliste je ako me pamcenje sluzi odmah pokraj petnje, samo se za petnju skrece desno na cesti a na steliste srenes lijevo na racvanju, ima jos par metara i odmah je sa lijeve strane.
Evo i kluba:
http://www.udruge.hr/detail.php?ID=39647
adresa je ivana mazuranica 9 - dakle ravno u policijskoj postaji tamo u centru
.. nadam se da primaju i "civile" u klub.
http://www.destinacije.com/Slike/Hrvats ... ihovil.JPG
dakle to streliste je ako me pamcenje sluzi odmah pokraj petnje, samo se za petnju skrece desno na cesti a na steliste srenes lijevo na racvanju, ima jos par metara i odmah je sa lijeve strane.
Evo i kluba:
http://www.udruge.hr/detail.php?ID=39647
adresa je ivana mazuranica 9 - dakle ravno u policijskoj postaji tamo u centru
Odlicno!
Ben ako saznas koju informaciju vise (cijena, termini, kupovina streljiva preko kluba..) molim te napisi ovdje. Ja cu se po pitanju ovog aktivirati tek krajem 8mj. kada dodjem s mora jer veceras krecem na put. evo jutros sam napokon rijesio svu papirologiju oko HS-a i spremno ceka da rasturi par meta kad se vratim s mora

Ben ako saznas koju informaciju vise (cijena, termini, kupovina streljiva preko kluba..) molim te napisi ovdje. Ja cu se po pitanju ovog aktivirati tek krajem 8mj. kada dodjem s mora jer veceras krecem na put. evo jutros sam napokon rijesio svu papirologiju oko HS-a i spremno ceka da rasturi par meta kad se vratim s mora
Isao sam ali nisam nasao lika ,izgleda da je na godisnjem .Ako sta saznam napisem a ako ti budes brzi ,pisi .Pozdrav i uzivaj na moru !
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

PA DJE SI BRKOOO! =)
vidim nije "tandzara vulgaris" nego Mod.98 =) to je za mene ipak stupanj-dva vise
vidim nije "tandzara vulgaris" nego Mod.98 =) to je za mene ipak stupanj-dva vise
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Wow, prastara je tema, ali da ne pravim novu, kakva je sad situacija sa streljanama? Kratko sam u Brodu, ali dobro bi mi došlo da mogu u neku streljanu tu i tamo. Jel radi još ona sa zračnim puškama barem u Širokoj?