Zašto nemožemo ??
Zašto nemožemo ??
Možda i griješim svojim neznanjem ali sam primjetio ili sam toliko bedast da nisam našao opciju brisanja svojih postova ili topica.
Naravno svima nam nekad izleti neka glupost radi nekakvih raznih "utjecaja" u nama (mislim na raspoloženje,loše vrijeme
) i kasnije naravno žalimo radi izrečeneg.Naravo nije samo to razlog nego na gomilu ostalih foruma postoji i ta opcija.Pa zasto se nebi i kod nas tako nešto napravilo,naravno ukoliko je itkome stalo do toga i ako itko uopče smatra da je to potrebno.
Nekoliko puta sam dobio opomenu od admina da sam stavio topic u krivu temu i onda mi on prebaci sam u novu temu otvorivši drugu,a onu staru u krivom ostavi opet otvorenu tako da imamo dvije iste.Osim toga ako se dobije upozorenje i sam skužim da sam napravio nešto krivo i več sam nakon tog upozorenja pokušao ispraviti svoju grešku ali nisam mogao.
Naravno svima nam nekad izleti neka glupost radi nekakvih raznih "utjecaja" u nama (mislim na raspoloženje,loše vrijeme
Nekoliko puta sam dobio opomenu od admina da sam stavio topic u krivu temu i onda mi on prebaci sam u novu temu otvorivši drugu,a onu staru u krivom ostavi opet otvorenu tako da imamo dvije iste.Osim toga ako se dobije upozorenje i sam skužim da sam napravio nešto krivo i več sam nakon tog upozorenja pokušao ispraviti svoju grešku ali nisam mogao.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Zašto nemožemo ??
od mene - Admina nisi nekoliko puta dobio takvu opomenu, mozda samo jednom na pocetku... molim ne mjesati admina sa modovima... ako niste zadovoljni sa djelima nekog moderatora odbatite se visem nadleznom tijelu - Administratoru, dakle meni...glavke wrote:Nekoliko puta sam dobio opomenu od admina da sam stavio topic u krivu temu i onda mi on prebaci sam u novu temu otvorivši drugu,a onu staru u krivom ostavi opet otvorenu tako da imamo dvije iste.Osim toga ako se dobije upozorenje i sam skužim da sam napravio nešto krivo i več sam nakon tog upozorenja pokušao ispraviti svoju grešku ali nisam mogao.
Kad si vec uvidio da je mod koji je prebacivao tvoje postove u novu temu a nije pobrisao stare mogao si mu onda ukazati na taj problem, mozda je covjeku promaklo, mozda je zaboravio mozda, mozda...
Opcija brisanja postova je postojala dok ju određeni korisnik nije zlouporabio i pobrisao dobar dio svojih postova "kupim svoje igracke i necu se vise igrati sa vama" sindrom, pa je bila ukinuta, nakon toga je vracena opcija EDIT korisnicima koja je moguca ako me pamcenje sluzi 30-60min nakon postanja posta (moram provjeriti koliko dugo je dostupna opcija edit), no to nisam siguran koliko traje vremenski, pa sad vidim da neki opet boluju od K.S.I.I.N.S.V.I.S.V. sindroma i editiraju svoje postove tj, zamjenjuju ih sa smajlicima jer su se nasli uvređeni iz nekih razloga...
Bit ce najlakse ovako, svi oni koji se budu bunili na rad nekog moderatora, dobit ce i sami moderatorske ovlasti i duznosti na forumu pa da vidimo kako ce ih i sami izvrsavati i kako ce se tko zaliti na njihove postupke.... ili da uvedemo moderatorsku štafetu? Kad netko ima prigovor na rad moderatora, tom moderatoru se skidaju ovlasti i dodjeljuju onome koji je prigovorio dok njemu netko ne prigovori? ocemo tako?
Ja sam kao moderator a i kasnije kao Administrator uvijek izlazio u susret korisnicima koji su imali problema sa postovima, zaboravili nesto napisati, ili krivo napisali pa je trebalo ispraviti i slicno, cak kad je netko zaboravio nesto napisati u postojecem postu pa dodao u novom to sto je zaboravio bi ubacili u originalni post i obrisali ovaj koji je naknadno dodan sa ispravkom... dakle, problema nije bilo... pojedinci se uvrede na opomene, nekima opomena vrijedi, nekima ne vrijede ni 3 bana i tako, ima nas svakavik, ako tko ima kakvu osnovanu primjedbu neka se javi, slucaj ce se razmotriti i iznaci ce se najbolje rijesenje za sve, no u osobne konflikte necu ulaziti, za prepirke nevezane za topic izvolite u pljuvacnicu ili na PP pa se razjasnite a ne da se kasnije netko duri i kupi svoje igracke jer mu je obrisano 8 postova u kojima nije napisano nista vezano za temu osim medjusobnog prepucavanje dvojice korisnika...
Niti jedan forum nije imun na ljude sa tankim zivcima, na pacijente, na dosadnjakovice, na one koji ne postuju pravila, kad bi se svi ponasali u skladu s pravilima i ne se vredjali kad im drugi kazu nesto sto im nije po volji na forumu nebi trebalo biti moderatora...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Joj
pa sta ti je mike.
Sad više neznam dali ti to vičeš na mene ili si samo ljut zbog neodgovornog ponašanja svih nas?!?
I,ono,ja se nisam buno na rad niti jednog moda ili tebe osobno.Sve greške koje sam napravio sam napravio svojim neznanjem i nisam se bunio ako me tko upozorio na to.Jesam li ih ponovio?Naravno da nisam.
Ako si ljut jer ima svakakvih pametnjakoviča koji planu čim im se nešto kaže jer misle da su popili svu pamet svijeta,e onda se živciraš radi krivih ljudi.
Nama ti ovdje trebaš da bi nam pomogo svojim znanjem i iskustvom,radi čega sam ja i došao na ovaj forum,a ne da ti rad na forumu ili s nama počne predstavljati tlaku i nervozu.
Inače
za tvoj rad!
Sad više neznam dali ti to vičeš na mene ili si samo ljut zbog neodgovornog ponašanja svih nas?!?
I,ono,ja se nisam buno na rad niti jednog moda ili tebe osobno.Sve greške koje sam napravio sam napravio svojim neznanjem i nisam se bunio ako me tko upozorio na to.Jesam li ih ponovio?Naravno da nisam.
Ako si ljut jer ima svakakvih pametnjakoviča koji planu čim im se nešto kaže jer misle da su popili svu pamet svijeta,e onda se živciraš radi krivih ljudi.
Nama ti ovdje trebaš da bi nam pomogo svojim znanjem i iskustvom,radi čega sam ja i došao na ovaj forum,a ne da ti rad na forumu ili s nama počne predstavljati tlaku i nervozu.
Inače
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ma ne, ne vicem na tebe, nego svima korisnicima foruma globalno...glavke wrote:Jojpa sta ti je mike.
vidis da se cak i meni omakne da odgovorim na OFFtopic post unutar nekog topica pa me moj moderator opomene radi mojeg odgovora na vec postavljeni OT jer sam ja "prihvatio igru", dakle nitko nije imun na sranja, samo sto OFFtopic, ukoliko nije nikakva svadja nego konstruktivan razgovor nije nikakav problem, vec se lako prebaci u novu temu i bok... ima ljudi koji znaju zanje ima ljudi koji jako dobro zanju znanje a ima ljudi koji su majstori... e sad... kad se onome koji jako dobro zna potkrade greska radije ce i dalje tvrditi da je u pravu nego da prizna gresku... e to me smeta... a onda pak ima ljudi koji MISLE da znaju, i tvrde da je tocno to sto znaju i ne zele ni cuti za drugo misljenje koliko god argumentirano bilo... e tu nastaju zucne rasprave gdje se igra prljavo i iznose se neke druge cinjenice nebi li se oblatilo i diskreditiralo protivnika.
i toga uvijek ima i uvijek ce biti i ja tu nemogu nista, uvijek ce biti nekoga kome nesto nece biti po volji pa ce otici sa foruma i usput prozvati Admina i Modove da imaju jebeno veliko znanje... ja priznam da nisam osposobljen za Admina na phpbb forumu i da vrlo malo znam o tome, i zasto ova opcija ovako ili ona onako, ali se trudim da naucim i skupljam iskustva i pomoc sa svih strana... tako da gledano sa te strane za jednog Admina koji kurcu nema pojma o administriranju foruma i koji je stavljen pred gotov čin (postao vlasnik foruma u roku sat vremena) obavljam prilicno dobar posao... tko misli da moze bolje neka se javi, moze postati vlasnik foruma. Na momente si mislim, kad vidim sto se dogadja, kako i zbog kojih (djecijih) razloga ljudi odlaze s foruma, ma za kojeg kurca da uopce idem produziti hosting za isti, pa da neki ludjak napise nesto, i da mu se nebude moglo uci u trag pa da ja odgovaram zbog toga sto je napisano kao onaj vlasnik bloga radi tuđeg komentara, jel mi to treba?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
doktore pomozite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mike_Torello wrote:...... pa sad vidim da neki opet boluju od K.S.I.I.N.S.V.I.S.V. sindroma i editiraju svoje postove tj, zamjenjuju ih sa smajlicima jer su se nasli uvređeni iz nekih razloga...
jel mislite možda na ove smajliće
sorry opsjednut sam
ne uvrijeđeni - razočarani
ne iz nekih razloga - nego iz točno navedenih
upravo tako, heheheheMike_Torello wrote:..........i toga uvijek ima i uvijek ce biti i ja tu nemogu nista,
pa to je neupitno -Mike_Torello wrote:.......uvijek ce biti nekoga kome nesto nece biti po volji pa ce otici sa foruma i usput prozvati Admina i Modove da imaju jebeno veliko znanje
ako šta znate, znate brisati postove
Samo je nebo granica, a granice su da se prelaze
Jednostavno ogranicite broj postova koji pojedniac može izbrisati u danu,
te stavite zabranu brisanja postova nakon nekog vremena i sl.
kako se ne bi ponavljalo da se netko naduri,izbriše sve postove(ili ih zamjeni sa
)
i tak ostvori dezinformaciju.
te stavite zabranu brisanja postova nakon nekog vremena i sl.
kako se ne bi ponavljalo da se netko naduri,izbriše sve postove(ili ih zamjeni sa
- shelby-eleanor
- Desetnik

radi zloupotrebe ta opcija ne postoji.glavke wrote:Možda i griješim svojim neznanjem ali sam primjetio ili sam toliko bedast da nisam našao opciju brisanja svojih postova ili topica.
Nekoliko puta sam dobio opomenu od admina da sam stavio topic u krivu temu
to vjerojatno nije bila OPOMENA, nego obavijest moda/admina da ti je prebacio temu na pravo mjesto, tek toliko da znas gdje ti se tema nalazi i gdje ubuduce trebas otvarati takve teme. modovi su ovdje prvenstveno da POMAZU korisnicima kad nesto zapne, a ne samo radi dijeljenja opomena i upozorenja
@ Mike, opcija editiranja postova se NE MOZE vremenski ograniciti na ovom forumu.. ili Cabdriver nije znao kako (nek me ispravi ako grijesim)..
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."