Preporuka za revolver
- Original_G
- Cinker - bojna

Preporuka za revolver
trebam preporuku, čul sam več 100 mišljenja tak da trebam još da se iskristalizira nekaj:
prva namjena je za kak nobile veli "ne dihati" disciplinu, znači 25m, 5 metaka precizno i 5 brzo
preciznost i mali kick su tražene kvalitete naravno veliki kalibar
prva namjena je za kak nobile veli "ne dihati" disciplinu, znači 25m, 5 metaka precizno i 5 brzo
preciznost i mali kick su tražene kvalitete naravno veliki kalibar
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Re: Preporuka za revolver
Sve ti ovisi kolko si spreman novaca uložiti. Tako da jeftinije možeš proći u oglasniku.
U svakom slučaju preporučio bi revolver kalibra 357 magnum sa cijevi od 6 inch-a i naravno podesivi nišani.
Fino ga puniš sa 38 Spl. i to je najjeftinija opcija a pruža sve što treba.
Moj osobni izbor bi bio Smith & wesson 686 Plus sa 6 inch cijevi, a za ozbiljnije streljaštvo 686 Target Champion.
U svakom slučaju preporučio bi revolver kalibra 357 magnum sa cijevi od 6 inch-a i naravno podesivi nišani.
Moj osobni izbor bi bio Smith & wesson 686 Plus sa 6 inch cijevi, a za ozbiljnije streljaštvo 686 Target Champion.
- Original_G
- Cinker - bojna

nisam nažalost, moram to probati!Krešo Bukvić wrote:Jesi probao mog Rossi-a u VZ ?
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Original_G
- Cinker - bojna

oglasnik je i moj prvi izbor, s revolverom mislim dosta manje pucati nego pištoljem koji mi je ipak prvo oružje, a naročito jer se mislim ubaciti u IPSC!omega wrote:Sve ti ovisi kolko si spreman novaca uložiti. Tako da jeftinije možeš proći u oglasniku.
revolver me forsaju u klubu, a i da ne čekam bezveze na natjecanjima dok ostali pucaju revolver a ja sam pištolj ispucal već
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
S/W 686 6" cijev u kalibru .357 je odličan izbor, a možeš kupiti polovnog, samo pazi da ne uzmeš od nekoga tko je ispucao šleper streljiva. Doduše, "ne dihaj" strijelci su škrti po prirodi i ne vole previše trošiti streljiva. Na natjecanju je to 15+15 ili 20+20 metaka, na treningu malo više, recimo oko 50, a ako je punjena .38-ica, onda stvarno možeš pucati godinama bez problema. ( u IPSC-u po tekmi ispucaš najmanje 100 metaka, na većim natjecanjima 300-400...

NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- istra champion
- Cinker - bojna

ORIGINAL_G, ako nije kasno za preporuku, stojim na raspolaganju.?!
Last edited by istra champion on 26 Sep 2009, 21:59, edited 1 time in total.
SCORE:287 COMPETITION/195MEDAL; 112 GOLD 57 SILVER 26 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
Ču'š ti ovo..prvo nas zove "Ne dihaj" strijelcima pa sad još kaže da smo škrti..stvarno, mislim..ovakve provokacije...nobile157 wrote:Doduše, "ne dihaj" strijelci su škrti po prirodi i ne vole previše trošiti streljiva.
P.S.
Smislit ćemo mi neki nadimak i za vas rastrošne IPSCovce...
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Dobro jutro, nakon godinu dana što sam to napisao, pročitao si????
Napreduješ

Napreduješ
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Vec ga imaju, ukoliko se suprotne skupine vredjaju molim lijepo da se ti nadimci ne koriste i svi zadovoljni... nobile je napisao sto je napisao i to vec ima korijene koliko je staro, nakon toga je lijepo pao dogovor da se takvi izrazi vise nece koristiti i ne izvlaciti ratne sijekire opet.Breadfan wrote:Ču'š ti ovo..prvo nas zove "Ne dihaj" strijelcima pa sad još kaže da smo škrti..stvarno, mislim..ovakve provokacije...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Toni, uhapsi kakve slike stanovitog revolvera i cijenu
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Ujutro ce ga donjeti kod mene pa ga nosim kod Mike u trgovinu. Mislim da je cijena negdje oko 1000€, uglavnom revolver nije nikada koristen i crni je. Covjek zivi u njemackoj tako da ce ga ostaviti ili u trgovini ili kod mene dok se ne pojavi kakav kupac. Stavit cu slike ujutro. Da je Anakonda uzeo bi ga ja sebi ali posto vec imam 357 netreba mi jos jedan.