Prodajem kolekciju noževa II
Prodajem kolekciju noževa II
Cijena kolekcije je 2600 kn. Pojedinačno:
RAT 7 - 1000 kn
RAT 3 - 700 kn
TAK 1 - 900 kn
Noževi su kao novi i imaju kutije i sve ostalo.
Zaboravio sam reći da se kod ocjene noža koristim tablicom NRA ( Američka nacionalna udruga korisnika oružja ). Za one koji ne znaju ( sumnjam da ih ima ) skala ima 7 bodova; sedam je " tvornički novo ", 1 je " neupotrebljivo ". Večina mojih noževa je 6 " kao novo " a neki 7.
RAT 7 - 1000 kn
RAT 3 - 700 kn
TAK 1 - 900 kn
Noževi su kao novi i imaju kutije i sve ostalo.
Zaboravio sam reći da se kod ocjene noža koristim tablicom NRA ( Američka nacionalna udruga korisnika oružja ). Za one koji ne znaju ( sumnjam da ih ima ) skala ima 7 bodova; sedam je " tvornički novo ", 1 je " neupotrebljivo ". Večina mojih noževa je 6 " kao novo " a neki 7.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Prodajem kolekciju noževa II
Ovaj RAT 7 mi je simpatican... koje su dimenzije?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ne znam točno, otprilike kao veliki Ka bar, zapravo su iste dužine ali je RAT širi.
Možda ovo pomogne ..Mike_Torello wrote:Ovaj RAT 7 mi je simpatican... koje su dimenzije?
Nisam najbolje shvatio. Prodaješ ga za 700 - 200 = 500 kn ili za 200 kn?Count wrote:eo za pocetak najmanji rat- 200kn dam
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Cabala ih prodaje za te cijene koje je napisao, posto nema odaziva stavlja ih na "aukcije" sa najmanjom pocetnom cijenom od 50kn za svaki od navedenih nozeva... a Count mu je ponudio 200kn za najmanji RAT... jasno? =)
nudim po 51 kn za neprodane, i, do kada je aukcija
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
Sad kad sam pobrisao očale, a nakon tvog poučnog posta, uočio sam sitnu razliku između pozornika Counta i Cabale. Mislio sam da je Count zapraf Cabala koji nudi eksponat za +/- 200Mike_Torello wrote:Cabala ih prodaje za te cijene koje je napisao, posto nema odaziva stavlja ih na "aukcije" sa najmanjom pocetnom cijenom od 50kn za svaki od navedenih nozeva... a Count mu je ponudio 200kn za najmanji RAT... jasno? =)
Nema frke, od sad koristim povećalo za senior citizens!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

52 kn za najveci RAT =)
Ovako bi licitacija mogla dugo trajat.
201 kn za najveći rat!
Nisam li pravi laf?
201 kn za najveći rat!
Nisam li pravi laf?
da,dobro si to rekao,trebao bi staviti neko vrijeme do kad traje aukcijadjoko wrote:Ovako bi licitacija mogla dugo trajat.
201 kn za najveći rat!
Nisam li pravi laf?
Ovo nije prava aukcija nego pokušaj da dogovorimo odgovarajuću cijenu. Nema razloga za žurbu.
202 kn za najveci rat 
Nudim 252kn za najveći rat.
Inače, ima li to nekakvu navlaku, da se rubinho ne poreže kad nakon tri godine kupi taj nož?
Inače, ima li to nekakvu navlaku, da se rubinho ne poreže kad nakon tri godine kupi taj nož?
253 kn za najveci rat
hvala na pitanju, zdravlje me jos dobro sluzi i popio sam dnevnu dozu medikamenata
hvala na pitanju, zdravlje me jos dobro sluzi i popio sam dnevnu dozu medikamenata
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

255kn =)