Trap

Lovačke priče, iskustva, doživljaji, lovački psi, fotografije...
Post Reply
Žarulja
Civil
Civil

Trap

Post by Žarulja » 22 Oct 2009, 18:09

Znam da ovo nije baš najbolja grupa za ovu temu, ali vjerojatno ima lovaca koji iz hobija pucaju trap.
Mene zanima jel ima netko iz okolice Bedekovčine (Zabok-Konjščina) da se bavi trapom te ako bi imao vremena da jednom početniku malo objasni trap (osnove tehnike,...)?

S obzirom da sam zainteresiran za trap još kad bi mi netko mogel i reći gde mogu trenirat trap bil bi vam vječito zahvalan... :D

P.S: Neznam kakav je interes za ovu discipinu ali možda bi admin mogo otvoriti temu za ovo područje...

LP
Žarulja

valdop
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Re: Trap

Post by valdop » 22 Oct 2009, 18:27

žarulja, zakaj ne odeš na forum lovac, tam imaš dva-tri susjeda koji pucaju trap
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: Trap

Post by BOXI » 22 Oct 2009, 20:14

Pa najbliži streljački klub koji ujedno puca i trap ti je "Dinamo" Jablanovec. Treninzi su ti svake subote , a ostale dane kad se dogovori nekolicina članova. Godišnja članarina ti je 300 kn ali zato dobiješ municiju po dobroj cijeni i golubovi su samo 10 kn za jednu seriju.
javi se na PP pa ću ti dati broj od tajnika ili predsjednika kluba da dobiješ više informacija.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr

Post Reply