Usminkana HW-80

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

Post Reply
Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Usminkana HW-80

Post by Mike_Torello » 14 Apr 2008, 15:39

dakle, samo malo estetski dotjerana :A03:
Stavio sam 22mm oblogu cijevi :A02:
sama puska je teska 4kg, na njoj je optika ON-M76B :A26:
koja je takodjer prilicno teska, a sad jos ova obloga... :A08:
morat cu ju vagnuti ali ima preko 5kg sigurno :A14:
Attachments
upucan sa Canon S5 (mama mi se prikrala s ledja =) ) ovdje cijev pak izgleda kratko...
upucan sa Canon S5 (mama mi se prikrala s ledja =) ) ovdje cijev pak izgleda kratko...
cijev je fiksirana na vrhu za 3 komada tvrde spuzve pravilno rasporedjenih (knife, za to mi je trebalo ljepilo da ih uvcrstim unutar obloge)
cijev je fiksirana na vrhu za 3 komada tvrde spuzve pravilno rasporedjenih (knife, za to mi je trebalo ljepilo da ih uvcrstim unutar obloge)
imao sam namjeru ostaviti oblogu malo duzu ali je nakon ubacivanja gumice amortizera u korijenu cijevi neplanirano postala malo duza... nije mi se dalo skracivati opet...
imao sam namjeru ostaviti oblogu malo duzu ali je nakon ubacivanja gumice amortizera u korijenu cijevi neplanirano postala malo duza... nije mi se dalo skracivati opet...
ovdje se vidi ubacena gumica/amortizer koja je dodana nakon prvog testiranja, bez obzira na cvrstocu motaze obloga je pocela ostavljati tragove po bloku cijevi pa je bilo potrebno ubaciti nesto...
ovdje se vidi ubacena gumica/amortizer koja je dodana nakon prvog testiranja, bez obzira na cvrstocu motaze obloga je pocela ostavljati tragove po bloku cijevi pa je bilo potrebno ubaciti nesto...
obloga je prespricana crnim mat sprejom, znam znam da ce se osugaviti kasnije ali barem mi je to lako reparirati...
obloga je prespricana crnim mat sprejom, znam znam da ce se osugaviti kasnije ali barem mi je to lako reparirati...
iz malo drugacijeg kuta...
iz malo drugacijeg kuta...
ovako slikana izgleda nekako izduzeno...
ovako slikana izgleda nekako izduzeno...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: Usminkana HW-80

Post by k.horvat » 16 Apr 2008, 12:25

Koji materijal je obloga?
I kak to da ti se mama tako lako prisulja iza ledja, malo smo se opustili? :A13:

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Post by Knife_maniac » 17 Apr 2008, 20:12

Crni mat sprej kazes ?
Sta bjase sa onom "brunazom" sa pregoritim uljem ?

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 17 Apr 2008, 20:41

Puno posla oko toga, nisam imao posudu za potopit ju u ulje odjednom pa sam odustao... puno posla, priprema, materijala, zajebancije, vremena a rezultat je isti... :A11:
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

patch
Satnik
Satnik

Post by patch » 17 Apr 2008, 22:52

Izgleda sasvim pristojno. Mozda samo malo doraditi oko usta cijevi - da izgleda kao iz 1 dijela.

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Post by Knife_maniac » 17 Apr 2008, 23:51

De reci jel si tu spuzvu stavljao i na straznji kraj (ovdje gdje je vijak) i kako si rijesio da ne ulazi vlaga ?
:A27: :A32:

Post Reply