top - uradi sam
- Armalite Kid
- Banned
Re: top - uradi sam
Nemoj bit lud, vidiš da je ovaj neki kriminaloidni potencijalni samoubojica, želiš li i ti sa takvima završit u ćeliji ?siniša wrote:Ako sam što krivo rekao, ispričavam se, ali to je moje osobno mišljenje.
A valjda imam pravo na to.
Zato bolje povuci onaj zeleno žuti sa primjesama crvenog iz pluća i
puj, puj, puj...
magisches schwein
- Original_G
- Cinker - bojna

kaj nije se nedavno neki klinac 17 god. u Zagorju igral s crnim barutom i ostal bez ruke? vele susedi da je zadnjih par dana furt nekaj gruvalo, i onda je fejst grunulo 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

sorry al' kako ovo meni smijesno zvuci =) popljuvao sam monitorOriginal_G wrote:vele susedi da je zadnjih par dana furt nekaj gruvalo, i onda je fejst grunulo
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ma možda ti imaš pravo, jebeš takvu zajebanciju.Armalite Kid wrote:Nemoj bit lud, vidiš da je ovaj neki kriminaloidni potencijalni samoubojica, želiš li i ti sa takvima završit u ćeliji ?
![]()
Zato bolje povuci onaj zeleno žuti sa primjesama crvenog iz pluća i
puj, puj, puj...
Evo: hraaak!!!
puj, puj!
Na ovom mi je forumu zanimljivo kako uvijek jedna te ista ekipa "dobrica" pametuje i kritizira druge koji naprave ili spomenu nešto "nelegalno" jer oni nikada nisu niti prešli cestu gdje nije pješački prjelaz a kamoli ne daj Bože držali ili mislili o nekom ne prijavljenom komadu oružja!
Samo zbog jednostavnog razloga što kako ti kažeš "nelegalnim" stvarima, a pogotovo onim vezanim za oružje, nije mjesto na ovom forumu.
Ima ovdje mnogo toga što nije za ovaj forum pa se o tome razglaba na dugo i na široko.Onda se forum treba zvati legalno oruzje uz napomenu svim članovima prilikom posjeta forumu obavezano predočenje oružnog lista.Za mene je oružje oružje bilo ono legalno ili nelegalno ako se samo o njemu govori i komentira a normalno se podrazumjeva da ćeš imati sve uredne papire za one komade koje posjeduješ!Samo ne mogu shvatiti da se ne može dati samo svoj komentar o nečemu "nelegalnom" bez tog pametovanja o tim člancima zakona o oružju kao da svaki onaj tko ima to nelegalno ne zna da radi nešto suprotno zakonu!
Da ne pričam puno i ne pametujem daj si pročitaj uvjete koje si olako prihvatio prilikom učlanjenja na forum.
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=11&t=675
PS
Naglasak ti je na Ilegalne radnje.
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=11&t=675
PS
Naglasak ti je na Ilegalne radnje.
Pa onda je najjednostavnije izbrisati tu temu i gotova priča bez natezanja koje nekada ide u nedogled!
A trebalo bi isto tako uvesti pravilo uz sliku nekog komada oružja što se ovdje prezentira da mora biti i odgovarajući oružni list.Baš me zanima i kako kolekcionarima i sakupljačima starog oružja padne sa neba već onesposobljeno oružje?
- Knife_maniac
- Satnik

Forum je prepun dezurnih dusebriznika i moralista a 90% njih ima ispod grede "za ne daj boze" ali bitno da popuju...

Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
- Original_G
- Cinker - bojna

jeste se našli pametovat. ilegalna je proizvodnja oružja, a kaj bi trebali reći bravo?
ti dušebrižnici su moderatori i dužnost im je korigirati forum, ak ti se ne sviđa doviđenja, ak ti je teško otići, samo reci ja te pošaljem
ti dušebrižnici su moderatori i dužnost im je korigirati forum, ak ti se ne sviđa doviđenja, ak ti je teško otići, samo reci ja te pošaljem
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Knife_maniac wrote:Forum je prepun dezurnih dusebriznika i moralista a 90% njih ima ispod grede "za ne daj boze" ali bitno da popuju...
"ne laje kuja zbog sela..." shvatili smo sto zelite reci kad toliko branite ove koji postaju neprimjereni sadrzaj,redboy wrote:Na ovom mi je forumu zanimljivo kako uvijek jedna te ista ekipa "dobrica" pametuje i kritizira druge koji naprave ili spomenu nešto "nelegalno" jer oni nikada nisu niti prešli cestu gdje nije pješački prjelaz a kamoli ne daj Bože držali ili mislili o nekom ne prijavljenom komadu oružja!
pazite samo da vam ispod grede nije vlaga da vam ne propadne komad.
Mi kažemo kako jeste samo oni što pričaju non stop o zakonu oni nešto kriju i skreću pažnju na drugoga.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja kao vlasnik foruma ne zelim biti odgovoran za to ako netko ima zelju biti budala na forumu, ok?
Oglasim na FB da je kod mene zracnica od kolege koja je na prodaju, i onda me u kaficu prijatelj od poznanika upita na glas "E CUO SAM DA TI ŠVERAŠ ORUŽJE I TO?" ja odgovorim "MOLIM? krasan pocetak razgovora", na sto ce on "pa ja se samo zezam!" pa sam mu rekao da ja znam da se on zeza ali to neznaju 2 policajca koji sjede 3 stola dalje ili tri babe tracare koje od komarca naprave slona i pozorno slušaju što razgovaramo i da to što prijatelju prodajem zračnu pušku iz usluge nije ŠVERANJE ORUŽJA. I sto sad, te babe razglase pricu da ja svercam oruzje ko Nicolas Cage u gospodaru rata, i eto policije doma s nalogom, jebe mi se, sve je legalno, ali koje ti se neugodnosti mogu dogoditi...
A sto je bilo s onim biserima koji su na forum postavljali slike svojih kalasnjikova i skorpiona s prigusivacem? Lako se u egsifu od slike nađe kada je pofotkano pa se nemoze vaditi na to "ma to su iz rata slike" a vidi se da je digitalcem napravljena koji tada jos nisu ni postojali.
znas ono kad zec bježi jer je čuo da škope volove? pa ga pitaju, zasto ti bjezis niti ti vol... DOK JA TO NJIMA OBJASNIM, ODOŠE JAJA!
i sad vise prekinite s time jer cu poceti bacati van s foruma bude ti se jos oko toga vodilo polemike zašto-zato.
i to samo zato sto sam veceras loše volje a vi mi ne pomažete sa ovakvim sranjima! jasno?
Oglasim na FB da je kod mene zracnica od kolege koja je na prodaju, i onda me u kaficu prijatelj od poznanika upita na glas "E CUO SAM DA TI ŠVERAŠ ORUŽJE I TO?" ja odgovorim "MOLIM? krasan pocetak razgovora", na sto ce on "pa ja se samo zezam!" pa sam mu rekao da ja znam da se on zeza ali to neznaju 2 policajca koji sjede 3 stola dalje ili tri babe tracare koje od komarca naprave slona i pozorno slušaju što razgovaramo i da to što prijatelju prodajem zračnu pušku iz usluge nije ŠVERANJE ORUŽJA. I sto sad, te babe razglase pricu da ja svercam oruzje ko Nicolas Cage u gospodaru rata, i eto policije doma s nalogom, jebe mi se, sve je legalno, ali koje ti se neugodnosti mogu dogoditi...
A sto je bilo s onim biserima koji su na forum postavljali slike svojih kalasnjikova i skorpiona s prigusivacem? Lako se u egsifu od slike nađe kada je pofotkano pa se nemoze vaditi na to "ma to su iz rata slike" a vidi se da je digitalcem napravljena koji tada jos nisu ni postojali.
znas ono kad zec bježi jer je čuo da škope volove? pa ga pitaju, zasto ti bjezis niti ti vol... DOK JA TO NJIMA OBJASNIM, ODOŠE JAJA!
i sad vise prekinite s time jer cu poceti bacati van s foruma bude ti se jos oko toga vodilo polemike zašto-zato.
i to samo zato sto sam veceras loše volje a vi mi ne pomažete sa ovakvim sranjima! jasno?
I vrijeme je, jer da objasniš nekome na fini način da nešto nije u skladu sa Zakonom i pravilima foruma, potrošiš i vremena i živaca.
- Armalite Kid
- Banned
Sačuvajte dah i živce jer ovo na ovoj temi nije ni oružje ni top,
a ako ga netko takvim iskreno doživljava (osim "majstora"), onda blago njemu, neka mu život u veselju prođe.
a ako ga netko takvim iskreno doživljava (osim "majstora"), onda blago njemu, neka mu život u veselju prođe.
magisches schwein