Dobar dan!Policijska uprava Zagrebacka!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Dobar dan!Policijska uprava Zagrebacka!
a sto je najbitnije postavio je 2 puta oglas sa "iste" IP adrese, prvo onaj za pistolj gdje je stavio neki broj mobitela koji je bacio i sada drugi put kada je oglasavao da kupuje AK, da ja radim u policiji meni bi to bilo jako sumnjivo bez obzira sto on rekao da je zajebancija i sve to, i mene je to zanimao ishod ali ne toliko da i sam idem staviti takav oglas.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Pametni uče na primjerima _______ !
Dakle poanta, nisi to trebao raditi, jer ti zdrav razum nalaže, da tjela za provedbu zakona neće dopustiti da rade propuste na tako očitim mjestima...
Dakle poanta, nisi to trebao raditi, jer ti zdrav razum nalaže, da tjela za provedbu zakona neće dopustiti da rade propuste na tako očitim mjestima...
Sad ćeš saznati koliko policija ima obzira prema tvojoj znatiželji.
KAZNENI ZAKON
Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari
Èlanak 335.
(1) Tko neovlašteno izraðuje, nabavlja, posjeduje, prodaje ili na drugi naèin sebi ili drugome pribavlja u posjed vatreno oružje, streljivo ili eksplozivne tvari èije nabavljanje, prodaja ili držanje graðanima nije dozvoljeno,
kaznit æe se novèanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine.
(2) Tko neovlašteno nabavlja, posjeduje, prodaje, izraðuje ili razmjenjuje veæe kolièine vatrenog oružja, streljiva ili eksplozivnih tvari,
kaznit æe se kaznom zatvora od jedne do pet godina.
Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari
Èlanak 335.
(1) Tko neovlašteno izraðuje, nabavlja, posjeduje, prodaje ili na drugi naèin sebi ili drugome pribavlja u posjed vatreno oružje, streljivo ili eksplozivne tvari èije nabavljanje, prodaja ili držanje graðanima nije dozvoljeno,
kaznit æe se novèanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine.
(2) Tko neovlašteno nabavlja, posjeduje, prodaje, izraðuje ili razmjenjuje veæe kolièine vatrenog oružja, streljiva ili eksplozivnih tvari,
kaznit æe se kaznom zatvora od jedne do pet godina.
- Armalite Kid
- Banned
Nemojte ga plašit, nije napravio nikakav prekršaj, samo će ga ispitat koja mu je bila namjera, dobro je da su samo zvali, da mu nije došao neki dopis ili da nisu doši po njega, znači da je neka manja stvar.
Kolko sam vidio na p. oglasniku, bilo je bisera tipa stavi mail da mu se jave, a kad mail ukucaš na fejsić ispadne ti ime, prezime i slika, makar nikad se ne može isključit mogućnost da recimo netko tako namjesti oglas i stavi nečiju tuđu adresu i broj da ga zajebe.
Kolko sam vidio na p. oglasniku, bilo je bisera tipa stavi mail da mu se jave, a kad mail ukucaš na fejsić ispadne ti ime, prezime i slika, makar nikad se ne može isključit mogućnost da recimo netko tako namjesti oglas i stavi nečiju tuđu adresu i broj da ga zajebe.
magisches schwein
- Snajperista
- Banned
A evo sta cemo mi "mali" ljudi...
Mene hebu zbog jedne ankete,a ovi kad maznu 10,20,30 mil.kuna..
Onda sse to treba dobro dokazat,ovo,ono...
Al dobro vidjet cemo sta ce bit...
Mene hebu zbog jedne ankete,a ovi kad maznu 10,20,30 mil.kuna..
Al dobro vidjet cemo sta ce bit...
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja
ili budalu.
ili budalu.
Zato mi "mali ljudi" bez barba Luke ili kuma Milana moramo nažalost posebno paziti što radimo, jer još uvijek u ovoj zemlji isti zakoni ne vrijede za sve jednako...Snajperista wrote:Mene hebu zbog jedne ankete,a ovi kad maznu 10,20,30 mil.kuna..
Kako je to svojevremeno sročio jedan long gone doktor beletristike, -u banani smo.
Izgleda da zbilja jesmo, -po svim parametrima uređenog društva...
nažalost...
lp
- Snajperista
- Banned
Sutra moram bit tam u 8 ujutro,pa vam javim kaj je bilo.. 
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja
ili budalu.
ili budalu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ako se ne javiš znat ćemo kako je bilo =)
- Snajperista
- Banned
ili budalu.
ili budalu.
Kiki, Kiki, nosit ces plinjaka do penzije.
Ovo ti stvarno nije trebalo.
Ovo ti stvarno nije trebalo.
- Snajperista
- Banned
Ak nis drugo govorim istinu,pa istina je uvijek pobjedivala..
Valjda se nije svijet okrenuo

Valjda se nije svijet okrenuo
ili budalu.
ili budalu.
Ma ja mislim da će to sve bit u redu i da ćeš najvjerojatnije dobit jednu "bukvicu" od njih i da će to bit to.
Pretpostavljam da je nešto ozbiljnije u pitanju, sigurno ti ne bi rekli da dođeš taj i taj dan u to i to vrijeme, nego bi ti došli doma.
U svakom slučaju, sretno!
Pretpostavljam da je nešto ozbiljnije u pitanju, sigurno ti ne bi rekli da dođeš taj i taj dan u to i to vrijeme, nego bi ti došli doma.
U svakom slučaju, sretno!
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
- Snajperista
- Banned
Hvala!
Idem spat.
L.P.
Idem spat.
L.P.
ili budalu.
ili budalu.
Sutra se selim u tu državu iz koje ti dolaziš...Snajperista wrote:Ak nis drugo govorim istinu,pa istina je uvijek pobjedivala...
nadamo se...Snajperista wrote:Valjda se nije svijet okrenuo![]()
![]()
![]()
:A14
puno sreće...
- Original_G
- Cinker - bojna

Ovo je sigurno neki duži razgovor. Možda nije samo zbog oglasa?
- Snajperista
- Banned
Evo me...
Ziv sam i zdrav...
Dodem tam u 8 ujutro,vani -11..Koma..
Smrzo sam se da sam se sav treso (ne od straha
)
Prvo udem u sobu,unutra bar 40-tak kompova na svima pecat..
Tu sam se vec smrzel,mislim si kaj ak mi mog zemu,kak bum onda na "Oruzje hr"(sam mi je to bilo na pameti
)
I tak pita on jel znam kaj sam napravil,ja velim neznam..
I tak on mene pokusava dobit na pametne fore (naravno nisu ni oni ludi)..da sad ne duljim..
Ja sam se drzal svojega,covjek nije htel niti provjeravat jer sam stvarno na forumu pisal o tome,neg veli ne sekiraj se,znam ja vise o tebi nego ti sam..
I tak veli znas da to nesmijes radit,tak da nemoj vise,jer veli "nas omeces u radu".
Nekaj sam nacul kaj je drugi kolega za drugim stolom prical s nekim tipom,no vrlo zanimljivo..
Veli mu tip nisam ja to stavil (mozda je ko i ja slucaj?)vjerovatno da je.
Veli mu nemojte mi vise lagat(ocito da je ovaj nekaj tak i nabavil),veli mu od trenutka kad ste vi stavili oglas vas broj je dosao do nas,ovaj opet tvrdi da nije istina da je tak nekaj stavil..
Printer nekaj pocne pisat,digne se inšpektor,ode do printera,izvadi papir i veli mu:Su ovo vase poruke?
Frajer zamuca i veli jesu..
Ovaj se nasmije i veli od tog trenutka kad smo mi dosli do vaseg broja,sve poruke i pozivi su u isti tren dolazili nama kad i vama..
Tad ulazi ovaj moj,iso je po neke papire,(ili nekaj provjerit
) i veli slobodni ste mozete ic...
Ja sav
Reko hvala dovidenja..
I to je to..
Ziv sam i zdrav...
Dodem tam u 8 ujutro,vani -11..Koma..
Smrzo sam se da sam se sav treso (ne od straha
Prvo udem u sobu,unutra bar 40-tak kompova na svima pecat..
Tu sam se vec smrzel,mislim si kaj ak mi mog zemu,kak bum onda na "Oruzje hr"(sam mi je to bilo na pameti
I tak pita on jel znam kaj sam napravil,ja velim neznam..
I tak on mene pokusava dobit na pametne fore (naravno nisu ni oni ludi)..da sad ne duljim..
Ja sam se drzal svojega,covjek nije htel niti provjeravat jer sam stvarno na forumu pisal o tome,neg veli ne sekiraj se,znam ja vise o tebi nego ti sam..
I tak veli znas da to nesmijes radit,tak da nemoj vise,jer veli "nas omeces u radu".
Nekaj sam nacul kaj je drugi kolega za drugim stolom prical s nekim tipom,no vrlo zanimljivo..
Veli mu tip nisam ja to stavil (mozda je ko i ja slucaj?)vjerovatno da je.
Veli mu nemojte mi vise lagat(ocito da je ovaj nekaj tak i nabavil),veli mu od trenutka kad ste vi stavili oglas vas broj je dosao do nas,ovaj opet tvrdi da nije istina da je tak nekaj stavil..
Printer nekaj pocne pisat,digne se inšpektor,ode do printera,izvadi papir i veli mu:Su ovo vase poruke?
Frajer zamuca i veli jesu..
Ovaj se nasmije i veli od tog trenutka kad smo mi dosli do vaseg broja,sve poruke i pozivi su u isti tren dolazili nama kad i vama..
Tad ulazi ovaj moj,iso je po neke papire,(ili nekaj provjerit
Ja sav
Reko hvala dovidenja..
I to je to..
ili budalu.
ili budalu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

E sad da znas, to ti je škola! Nemoj vise experimentirati niti anketirati takve gluposti, A i za ostale pametnjakovice, po stoti put, sluzbene osobe prate ovaj forum, neki iz hobbya a neki po slozbenoj duznosti.