Optiku kupujem
Optiku kupujem
Optiku sa povečanjem negdje 6 - 16 X 40-50 otprilike za Weihraucha HW 100 Nikko Stirling ili slično kupujem a prodajem ili dajem pod račun Gamo 6 x 40.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Optiku kupujem
ja imam za prodati Ritter 3,5-10x40/fi30 sa osvjetljenom crvenom tockom, 1/8" MOA klikovi, side focus, dvodjelni nosači +butler creek poklopci. trazim 1000kn za komplet imam i jednodjelni sto sam naknadno kupovao ali on nije u kompletu.
Kupio sam si 6-24x50 pa mi je ovo višak trenutno, e da, bila je montirana na HW80 i funkcionira savrseno, drzi centar bez problema. Imam jos 2 potencijalna kupca (cekaju da testiram novu optiku pa da ovu sluzbeno oglasim na prodaju) ako ne kupi nitko ili ju ostavim u Sekstagonu na komisionu prodaju ili ju ipak ostavim sebi za malokalibarku. budem jos vidio.
Kupio sam si 6-24x50 pa mi je ovo višak trenutno, e da, bila je montirana na HW80 i funkcionira savrseno, drzi centar bez problema. Imam jos 2 potencijalna kupca (cekaju da testiram novu optiku pa da ovu sluzbeno oglasim na prodaju) ako ne kupi nitko ili ju ostavim u Sekstagonu na komisionu prodaju ili ju ipak ostavim sebi za malokalibarku. budem jos vidio.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"