PRODAJEM NOŽEVE MILITARY I PRESIDIO
PRODAJEM NOŽEVE MILITARY I PRESIDIO
Početna cijena je 200 kn. Noževi su kao novi i imaju kutije. Presidio dolazi s originalnim koricama.
Re: PRODAJEM NOŽEVE MILITARY I PRESIDIO
Tko želi licitirati, neka to čini na PP ili na aukcijama.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
aukcije provode treće osobe sa fiksnim datumom kada se predmet prodaje po zadnjoj cijeni... trebalo bi stavit fiksnu cijenu i gotovo, ako se nađe netko tko nudi više super...nobile157 wrote:Tko želi licitirati, neka to čini na PP ili na aukcijama.
Bok svima! Ja sam novi inače "pacijent" za noževe (preferiram preklopne), forum mi je preporučio prijetelj nakon što je vidio mali dio kolekcije i brusionu!
Never mind, koliko je zadnja cijena ovih nožića pa da se to kupi!!!!
Kustura, daj slike kolekcije.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Polako dečki, da se malo snađem po forumu!
Imam cca 50 komada (kao što rekoh preferiram preklopne EDC (every day carry) noževe manji dio je fiksnih
(4 Fallknivena, cca 10 Spaderco, Benchmade -više kom, Cold stell, Boker, damastni ručni rad (59-60 HRC), SOG sve više komada (i limited)
i još ostalih igračaka koje moram pokupiti po kući,kancelariji, autu itd. da malo pofotkam (ovaj panj ti je malo premali
)
U dolasku Kersaw Blur ZDP-189 (64-67 HRC - najnoviji laminirani čelik - ako dobro pratim) i jedan limited edition!
Bit će uskoro!
Mislim da uskoro prelazim na custom limited edition serije!
Imam i svoju solidnu brusionu alata - strojnih bruseva i kamenja!
Imam cca 50 komada (kao što rekoh preferiram preklopne EDC (every day carry) noževe manji dio je fiksnih
(4 Fallknivena, cca 10 Spaderco, Benchmade -više kom, Cold stell, Boker, damastni ručni rad (59-60 HRC), SOG sve više komada (i limited)
i još ostalih igračaka koje moram pokupiti po kući,kancelariji, autu itd. da malo pofotkam (ovaj panj ti je malo premali
U dolasku Kersaw Blur ZDP-189 (64-67 HRC - najnoviji laminirani čelik - ako dobro pratim) i jedan limited edition!
Bit će uskoro!
Mislim da uskoro prelazim na custom limited edition serije!
Imam i svoju solidnu brusionu alata - strojnih bruseva i kamenja!
1500 kn oba i ja plaćam poštarinu. Pojedinačno, 800 kn Presidio i 700 kn Military + poštarina.kustura wrote:Bok svima! Ja sam novi inače "pacijent" za noževe (preferiram preklopne), forum mi je preporučio prijetelj nakon što je vidio mali dio kolekcije i brusionu!
Napište mi ime, prezime i adresu gdje da ih pošaljem. Ja plaćam poštarinu a Vi otkup. Možete mi poslati poruku.
Ja poslao poruku! Javite mi SMS-om,telefonom ili emailom kad stiže pošiljka!
Ako mi bude to žena preuzimala, ništa od biznisa
Mala šala, pola zbilje, bolje da nezna pošto su moje igračke!
Ako mi bude to žena preuzimala, ništa od biznisa
Mala šala, pola zbilje, bolje da nezna pošto su moje igračke!
Ako niste sigurni hoćete li kupiti oba noža mogu Vam poslati prvo jedan da vidite kako izgleda ( a i bit će jeftinije, to žene vole! ).
Još nisam dobio Vašu poruku pa pošaljite još jednu na PP. Možete mi poslati i na mobitel 091 564 2502.
Pozdrav!
Još nisam dobio Vašu poruku pa pošaljite još jednu na PP. Možete mi poslati i na mobitel 091 564 2502.
Pozdrav!