RADOM VIS
Moderator: BOXI
- istra champion
- Cinker - bojna

Re: RADOM VIS
Znaju oni da je VIS-35 jedan od najboljih proizvedenih pištolja ali samo poljskog arsenala iz RadomaArmalite Kid wrote:Sad ćeš dirnut u osinjak onih koji tvrde da je dotični pištolj (Vokalno Instrumentalni Sastav) jedan od najboljih ikad proizvedenih
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
Meni je odličan, čista perfekcija, okidanje, anatomija, odnos dijelova, rastavljanje, preciznost. Tu je u rangu s popularnom 1911.
Nije.
To je ipak samo kopija.
To je ipak samo kopija.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
-
tehnotezak
- Razvodnik

Luger wrote:Meni je odličan, čista perfekcija, okidanje, anatomija, odnos dijelova, rastavljanje, preciznost. Tu je u rangu s popularnom 1911.
Mene jos jbe jena stvar. Dok ocu zeti Colta iz sefa uvjek prvo izvucem neki Vis! stvarno su jako slicni,odnosno Vis je kopirao dobar dio Colta 1911...
- Snajperista
- Banned
A kako mogu po broju saznati kada je proizveden pištolj?
Kako to ide?
Kako to ide?
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja
ili budalu.
ili budalu.
ovako;Snajperista wrote:A kako mogu po broju saznati kada je proizveden pištolj?
Kako to ide?
en-ten-tini-savaraka-tini-savaraka-tika-taka...
JEDNA DOBRA STRANICA SA SVIM RELEVANTNIM PODACIMA
lp
..jednostavno, reci ce ti u PU kad te opet pozovu na razgovorcicSnajperista wrote:A kako mogu po broju saznati kada je proizveden pištolj? Kako to ide?
- Snajperista
- Banned
Pazi ti da nebi tebe pozvali...
Last edited by Mike_Torello on 28 Dec 2009, 21:06, edited 1 time in total.
Reason: Opomena pred iskljucenje!
Reason: Opomena pred iskljucenje!
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja
ili budalu.
ili budalu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Snajperista, za ovo sto si sad napisao ti izricem opomenu. Sa mojeg stajalista, Toni je napisao zajebanciju i popratio ju sa smajlicima, ti si odgovorio na ozbiljan i prijeteći način BEZ SMAJLIĆA, naravno uvijek mozes reci da si ih zaboravio, ali ja kazem da kad se idem zajebavati/šaliti sa nepoznatom osobom obavezno vodim racuna o tome da naglasim da je to zajebancija da nebi poslije doslo do "znate, mi, vi, ovo ono" , a ovo tvoje se vrlo lako moze protumaciti kao prijetnja, a za takve stvari se izbacuje s foruma. Ne poznam tebe, ni tko si ni što si ni koliko godina imas, ali poznam Tonia, i ovo ti nije trebalo.
@ Toni, molim te da ignoriras ovo sto je Snajperista napisao. Preuzeo sam slucaj.
@ Toni, molim te da ignoriras ovo sto je Snajperista napisao. Preuzeo sam slucaj.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Snajperista
- Banned
Ako je ovo imalo normalan forum ovakvih gluposti nebi trebalo biti...Mike_Torello wrote:Snajperista, za ovo sto si sad napisao ti izricem opomenu. Sa mojeg stajalista, Toni je napisao zajebanciju i popratio ju sa smajlicima, ti si odgovorio na ozbiljan i prijeteći način BEZ SMAJLIĆA, naravno uvijek mozes reci da si ih zaboravio, ali ja kazem da kad se idem zajebavati/šaliti sa nepoznatom osobom obavezno vodim racuna o tome da naglasim da je to zajebancija da nebi poslije doslo do "znate, mi, vi, ovo ono" , a ovo tvoje se vrlo lako moze protumaciti kao prijetnja, a za takve stvari se izbacuje s foruma. Ne poznam tebe, ni tko si ni što si ni koliko godina imas, ali poznam Tonia, i ovo ti nije trebalo.
Ja sam mu to napisao iz zahebancije,jer sam shvatio da on mene podj...bava....
Ti ako si i vlasnik ovog foruma,nebih trebao uplitat se u necija prepucavanja,pogotovo na nacin na koji si to izveo,da na temelju poznanstva zakljucis koja je osoba "dobra",a koja je "losa"...
Znaci da je on meni napisao to sta sam ja njemu ti bi to objasnio na nacin da je on ok,da nije tako mislio itd...
Gle neznam kojim povodom si ovo ucinio,al vjeruj mi da ce mnogi zakljucit da si krivo postupio,ja ti se ne mislim uvlacit u onu stvar kako to neki ovdje rade i postivat te na taj nacin zbog toga sto znacis nesto na ovom forumu,a danas kada je ova drzava napokon slobodna i kada svatko ima pravo govora i vlastitog misljena,smatram da je ovaj tvoj potez krajnje djetinjast...
Jer tu nitko nikoga nije uvrijedio,vec malo podbadamo jedan drugoga u smislu sale..
Nikada nikome nisam prijetio na ovom ili drugim forumima niti mi je bio to ikada cilj..
Ja se JAVNO ISPRICAVAM TONI-U,ako je ovo shvatio kao bilo kakav oblik prijetnje..
Ostajte stujuci vas.
Ante!
ili budalu.
ili budalu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

toni je za razliku od tebe "spotless", barem na forumu, dok si ti vec bio upozoravan prije ako me pamcenje sluzi, izvodis gluposti na internetu, zavrsis zbog toga na razgovoru u policiji, fantaziras sa nekim sverc-komerc glupostima, obilazis cudne oglase, i na kraju za sve to kazes da je bila zajebancija....
i sad kad bi vas 2 napravili isto sranje sto mislis tko bi "jeftinije" prosao kod modova ili administratora, zapitaj se malo?
I ono sto sam ti vec rekao, zajebancija je zajebancija, onda neka tako i izgleda, ok? upravo je to ono o cemu sam ti napisao, iz tvojeg posta se moze protumaciti i kao zajebancija i kao prava prijetnja, i to znas samo ti sto si tocno mislio, ja ne vidim smajlice i biram najgoru mogucu soluciju i prema njoj preventivno djelujem, dakle, po meni je bolje i puhnuti na hladno koji put nego se opeći misleći suprotno, kuzis me? Tako je moglo biti da je stvarna prijetnja, a ja pomislim da se ti to zajebavas pa da me poslije ljudi napadaju zasto nisam odreagirao? Cemu? Ja ne zelim uvlacenje u dupe zato sto sam vlasnik foruma, svatko normalan je dobrodosao, radis sranje = letis, to je moja matematika, tko se ne slaze s njom siroka mu cesta. Trudim se biti posten, strog i diplomat, a ne tiranin, koliko god to mogu i vjeruj mi da je to puno teze nego sto se cini. BF je rekao da zeli da ja u ovoj godini budem malo manje ozbiljan, a kako da to uspijem kad me svako toliko doceka neka pizdarija koju moram odraditi, a ako ju ne namjeravam odraditi ozbiljno kako treba onda se nisam trebao ni hvatati tog posla.
poanta price, ako se ŠALIŠ - ŠALI SE, ako si OZBILJAN - OZBILJAN SI, al nemoj OZBILJNE STVARI POSLIJE PRODIKE* PRODAVATI POD ŠALU! (jer si zajebao stvar sto to odmah nisi oznacio kao šalu ako ju takvom predstavljas)
i sad kad bi vas 2 napravili isto sranje sto mislis tko bi "jeftinije" prosao kod modova ili administratora, zapitaj se malo?
I ono sto sam ti vec rekao, zajebancija je zajebancija, onda neka tako i izgleda, ok? upravo je to ono o cemu sam ti napisao, iz tvojeg posta se moze protumaciti i kao zajebancija i kao prava prijetnja, i to znas samo ti sto si tocno mislio, ja ne vidim smajlice i biram najgoru mogucu soluciju i prema njoj preventivno djelujem, dakle, po meni je bolje i puhnuti na hladno koji put nego se opeći misleći suprotno, kuzis me? Tako je moglo biti da je stvarna prijetnja, a ja pomislim da se ti to zajebavas pa da me poslije ljudi napadaju zasto nisam odreagirao? Cemu? Ja ne zelim uvlacenje u dupe zato sto sam vlasnik foruma, svatko normalan je dobrodosao, radis sranje = letis, to je moja matematika, tko se ne slaze s njom siroka mu cesta. Trudim se biti posten, strog i diplomat, a ne tiranin, koliko god to mogu i vjeruj mi da je to puno teze nego sto se cini. BF je rekao da zeli da ja u ovoj godini budem malo manje ozbiljan, a kako da to uspijem kad me svako toliko doceka neka pizdarija koju moram odraditi, a ako ju ne namjeravam odraditi ozbiljno kako treba onda se nisam trebao ni hvatati tog posla.
poanta price, ako se ŠALIŠ - ŠALI SE, ako si OZBILJAN - OZBILJAN SI, al nemoj OZBILJNE STVARI POSLIJE PRODIKE* PRODAVATI POD ŠALU! (jer si zajebao stvar sto to odmah nisi oznacio kao šalu ako ju takvom predstavljas)
- Snajperista
- Banned
Dogovoreno.
ili budalu.
ili budalu.
- Armalite Kid
- Banned
Ne bi se štel mešati, al logično da je ovaj popizdio, kad su ga u nekoliko postova na različitim temama vrlo jeftino (znači perfidno) podjebavali sa tim slučajem sa posjetom pp, razumijem zajebanciju na tu temu jednom il dvaput ali ne i da to postane odgovor u svakom njegovom postu, to ipak nije u redu, i na to bi isto mod trebao reagirat ako je pravi.
Ja jesam prvi za zajebanciju, al umjerenu i originalnu, a ne na razini osnovne škole jer je to jadno.
Btw. Mike onaj editirani post, jel to cijeli post il je bilo nešto što si uklonio ?
Ja jesam prvi za zajebanciju, al umjerenu i originalnu, a ne na razini osnovne škole jer je to jadno.
Btw. Mike onaj editirani post, jel to cijeli post il je bilo nešto što si uklonio ?
magisches schwein
- Snajperista
- Banned
Cijeli je nije nista brisano.
ili budalu.
ili budalu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

dobio je takve odgovore zato sto je i ta tema bila vrlo slicna onoj zbog koje je isao na razgovor.Armalite Kid wrote:ali ne i da to postane odgovor u svakom njegovom postu, to ipak nije u redu, i na to bi isto mod trebao reagirat ako je pravi.
gle, znas onu sportsku "ne cini velike stvari ako nemozes podnesti cestitanje", tako je i ovo, jedno vrijeme ce biti na tapeti dok se ne pojavi nesto drugo, a za sve ostale ce uvijek biti pokazni primjerak i s time se moze pomiriti.Ja jesam prvi za zajebanciju, al umjerenu i originalnu, a ne na razini osnovne škole jer je to jadno.
nije, namjerno sam ga ostavio takavog kakav je da se vidi zasto su napravljene sankcije.Btw. Mike onaj editirani post, jel to cijeli post il je bilo nešto što si uklonio ?
Oprostite što uskačem ali treba mi jedna informacija,Naime i ja sam vlasnik jednog primjerka ovog ,po mojoj procjeni odličnog pištolja ali nemam originalne rukohvate na njemu.Želio bih ga imati u orginal izdanju pa vas molim ako imate kakvih ideja gdje nabaviti rukohvate.....POMOČ!!!
- Original_G
- Cinker - bojna

Čestitam!!! Krasan kolekcionarski primjerak!
Samo me uvijek strah da takvo što na kraju ne završi u topionici metala (željezari).
Kako stvari stoje mi se vrlo lako odričemo povijeti i povijesno vrijednih stvari.
Samo me uvijek strah da takvo što na kraju ne završi u topionici metala (željezari).
Kako stvari stoje mi se vrlo lako odričemo povijeti i povijesno vrijednih stvari.
Luger je Luger, a sve ostalo su pištolji! NA KRAJU SVI LUGERI BUDU U VLASNIŠTVU 3 ČOVJEKA!
Tako je zadržač navlake u određenom položaju i onda samo povučeš vodilicu povratne opruge prema naprijed i zadržač navlake samo istreseš na lijevu stranu ili sam ispadneRANGER94 wrote:Pistolj ima samo klasicnu kocnicu koliko je meni poznato, a ova druga poluga sluzi za zadrzavanje navlake u straznjem polozaju zbog rastavljanja! Ako nije tako neka me netko ispravi!Breadfan wrote:Je l' se to meni čini il pištolj ima i decocker i klasičnu kočnicu?
Do you feel lucky? well...do ya...punk?