Koju zračnu pušku????
Moderator: karabalic
Re: Koju zračnu pušku????
Šta ti fali ona mojoj D 350 mag 5,5 mm drveni kundak kao novoj za 1000 kn ipod cijene nove , ne kužim.
ovak
sad nisam bas u pziciji davat tolko novaca za to
ako ju ne prodas do ljeta kupujem!!
Molim te da više ne postavljas postove da KUPUJEŠ HITNO PUŠKU TU I TU,ljudi ti ponude jeftino i dobro,prvo ih navlačiš za nos,a onda ti izjaviš da nemaš ni novaca za to.lovac132 wrote:ovak
Kolko ti godina uopče imaš?
Za početak ti predlažem da staviš naslov kupujem pračku.
Vuk na vuka ni u toru neće,a kamo li brat na brata svoga...
ili ponude prebacit u za to odgovarajuci podforum
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
Ajme majko mila nakon 30 postova i gnajvaže sad s ovim modelom sad sa onim, kupujem hitno i sl...., nakon truda i izgubljenog vremena kolega sa foruma sad ti nemas "tolko" novaca. Mislim, ako neko nekoga ovdje j.be onda smo to MI.lovac132 wrote:ovak
oho počeli smo se i je....
Mislim da bi neki osnovni podaci o korisnicima foruma trebali biti obavezni
kao lokacija,godine...
Što kažu šefovi
Mislim da bi neki osnovni podaci o korisnicima foruma trebali biti obavezni
kao lokacija,godine...
Što kažu šefovi
Pamet u glavu i štap u ruke
godine ne mozes dokazati, a lokaciju vidi onaj tko treba vidjet i po nalogu je mora dostaviti
na kraju ovo je virtualna zajednica i neka se svatko krije iza onoga sto mu odgovara a prijestupnike ima tko kazniti
na kraju ovo je virtualna zajednica i neka se svatko krije iza onoga sto mu odgovara a prijestupnike ima tko kazniti
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
Ma istina da godine ne možeš dokazati ali koja je svrha kriti godine,nemaš ništa od
toga (joj da je meni 18 opet)
toga (joj da je meni 18 opet)
Pamet u glavu i štap u ruke
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

decki, bit ce najbolje da mu netko pokloni svoju Dianu sa Buschell optiko, ali mozda ce mu i onda preskupo kvalitetno streljivo za istu pa ce se pitati zasto sa BINCO nema dobru grupu na 30m... Opet jedan od onih koji bi se jebali a da im ne uđe.
100 puta mu je objasnjeno i isto toliko pokazano da se nemoze JAKA i KVALITETNA zracnica dobiti JEFTINO.
jos cu jednom ponoviti, ako mu treba snaga i jeftino neka si kupi neku janjicarku - Hatsan i slicno
ako hoce kvalitetu i snagu neka bude spreman izbrojiti vecu svotu novaca
a ja sada zakljucavam ovu temu
100 puta mu je objasnjeno i isto toliko pokazano da se nemoze JAKA i KVALITETNA zracnica dobiti JEFTINO.
jos cu jednom ponoviti, ako mu treba snaga i jeftino neka si kupi neku janjicarku - Hatsan i slicno
ako hoce kvalitetu i snagu neka bude spreman izbrojiti vecu svotu novaca
a ja sada zakljucavam ovu temu
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"