marketing :)
marketing :)
ne znam je li BOXI siri posao ili mu netko krade posao
izvor: http://www.net.hr/servlet/redir?suffix= ... e=20100126
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
Re: marketing :)
Em je recesija, em je konkurencija svaki dan sve veća i veća.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Re: marketing :)
Ima onaj vic za nas drek majstore:
Popravljaju majstor i šegrt dovod u septičku jamu. Majstor skoči u septičku, zaroni i nakon nekoliko sekundi izroni i kaže šegrtu dodaj ključ 17. Ponovno zaroni pa nakon izrona kaže dodaj mi rolcange. Pak zaroni i nakon nekog vremena ponovno izroni i kaže dodaj mi pilu. Po obavljenom poslu kaže majstor šegrtu: "uči sinko inače ćeš cijeli život samo alat dodavati".
Popravljaju majstor i šegrt dovod u septičku jamu. Majstor skoči u septičku, zaroni i nakon nekoliko sekundi izroni i kaže šegrtu dodaj ključ 17. Ponovno zaroni pa nakon izrona kaže dodaj mi rolcange. Pak zaroni i nakon nekog vremena ponovno izroni i kaže dodaj mi pilu. Po obavljenom poslu kaže majstor šegrtu: "uči sinko inače ćeš cijeli život samo alat dodavati".
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.