22LR konverzija za HS
22LR konverzija za HS
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: 22LR konverzija za HS
Bojnik mi je jos davno pricao da ima a navodno je i Rusan nesto takvo radio.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Zato jer je to vjerovatno proizvod neke američke firme, koja se bavi dodacima za oružje.Breadfan wrote:Zašto ovog nema kod nas..
Ako .22lr conversion kit proizvodi HS Produkt, znači da bi i mi trebali biti u mogućnosti kupiti ga na našem tržištu...
Osobno, XD nije neki pištolj, kao npr. CZ75/85, izrazitih športskih karakteristika, da podržava .22 lr.
Vjerovatno iz nekih praktičnih razloga, niti njegov Austrijski pandan GLOCK nema .22 lr tvorničku verziju.
Za sve dušebrižnike, to je samo moje mišljenje...
lp
Last edited by UrsaMajor on 01 Feb 2010, 08:41, edited 1 time in total.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

oces reci da je to isto kao da netko konvertirao, neznam, naprimjer CZ75B u .22lr? =)
to je izvrstan dodatak za jeftin trening sa svojim oruzjem, a nemoras se navikavati na drugi oblik drzke i okidaca, sve ostaje isto kao i na tvojem 9mm/.40/.45 pistolju =)
to je izvrstan dodatak za jeftin trening sa svojim oruzjem, a nemoras se navikavati na drugi oblik drzke i okidaca, sve ostaje isto kao i na tvojem 9mm/.40/.45 pistolju =)
Ja sam malo editirao post iznad sada, no nezamjetno.Mike_Torello wrote:oces reci da je to isto kao da netko konvertirao, neznam, naprimjer CZ75B u .22lr? =)
.22 lr "kadet" verzija 75-ice je po meni gotovo idealan športski početnički mk pištolj.
Zbrojevka 75, po meni je još uvijek fantastičan pištolj, bez obzira na godine koje su iza njega.
Još uvijek nemogu vidjeti HS sa nekim njegovim manama kao športski pištolj.
Počevši prvo od hoda i težine okidanja tvorničkoga, pa nadalje...
Slažem se. Po mom mišljenju je CZ75B "out of the box" precizniji od HS-a u kontekstu klasičnog streljaštva, ali vidio sam dosta ekipe koja si ne samo da je prilagodila okidanje kod HS-a, nego čak i opruge vodilice oslabili da bi mogao "žvakati" slabija punjenja.
Mike, nisam znao da toga kod nas ima, bilo bi zanimljivo čuti nešto više o tome.
Definitvno bi dobro došlo za trening, jedina razlika je u manjem trzaju ali u svakom slučaju neusporedivo bolje od vježbanja na suho, radi uštede.
Mike, nisam znao da toga kod nas ima, bilo bi zanimljivo čuti nešto više o tome.
Definitvno bi dobro došlo za trening, jedina razlika je u manjem trzaju ali u svakom slučaju neusporedivo bolje od vježbanja na suho, radi uštede.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Mozda ce Rusan znati nesto vise o tome, ja sam to samo cuo onako usput, a trebalo bi pitati i Bojnika jer mi je on to spomenuo.Breadfan wrote:Mike, nisam znao da toga kod nas ima, bilo bi zanimljivo čuti nešto više o tome.