Odličan Youtube kanal
- Original_G
- Cinker - bojna

Re: Odličan Youtube kanal
Znam za tog lika, on je što bi se reklo, tipičan "mall ninja".
Svojedobno je zaradio dosta kritika za svoju recenziju XD-a kojeg opisao kao kopiju Glocka.
Svojedobno je zaradio dosta kritika za svoju recenziju XD-a kojeg opisao kao kopiju Glocka.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
U pravilu ima odlične reviewe kratkog i dugog vatrenog (i onog vatrenog koje ja volim, ali izgledom sliči na automatskoBreadfan wrote:Znam za tog lika, on je što bi se reklo, tipičan "mall ninja".![]()
Jer u USA ima puno ljubitelja XD-a.Breadfan wrote:Svojedobno je zaradio dosta kritika za svoju recenziju XD-a kojeg opisao kao kopiju Glocka.
XD tamo gledaju manje više kao na best buy modernog pištolja, i cca. 100$ početne cijene jeftiniji pandan Glocku 17.
Iako sam na nekim forumima čitao da su ljudi zapazili slične probleme na pištoljima, kakve prolaze naši za rentu na streljani.
Iako su mišljenja ako čitaš u komentarima dosta podijeljena, ili vole Glock ili XD...
Američki strijelac želi biti siguran da njegov pištolj može progutati i do 15.000 komada godišnje, što je cca 40 kom. streljiva u danu, bez ikakvog problema...
Nutnfancy je u svom komparacijskom reviewu XD-a i Glocka 17 iznio informaciju kako je njegov Glock 17 prošao 250.000 metaka i fura dalje...
lp
- Original_G
- Cinker - bojna

S amerima je teško generalizirati kaj se oružja tiče jer ih ima par milijuna vlasnika oružja pa isto tak ima i par mil Glokaša, XDaša, ČZaša ali su još u malom broju prema vlasnicima domaćih (US) pištolja, za svako od tih oružja ima i pripadajućih grupa i foruma. Pratim ČZ i XD forume (nekoliko) i stvarno su zadovoljni s XDima i masovno ih imaju po nekoliko komada, kupe jedan pa još jedan i tak dalje
trenutno se po svim forumima bave cijenom streljiva i skladištenjem istog s time da ispod 5000 kom u pojedinom kalibru ne smatraju zalihom, ozbiljne zalihe su im 20k kom 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Je, i ja bih tak' volio, jedan, pa još jedan, pa dva ili tri, pa jođ jedan, pa opet dva, tri, četiri...Original_G wrote:masovno ih imaju po nekoliko komada, kupe jedan pa još jedan i tak dalje
Sam da nema teta koje tumače zakon kako njima paše, i da se ne služe provjerenom metodom sigurnosne provjere na licu mjesta na šalteru, zvanom "odmjer'la sam te o' glave do pete"...
- Original_G
- Cinker - bojna

Ursa pa nije baš tak, kod nas je prvi i najveći problem $$$ , pa onda tete, zakon i ostala rodbina.
ja npr. imam tri nabavne koje bum moral vratiti jer nisam našel oružje za tolko nofci kolko sam spreman dati. da je dovoljno veći bi ja kupil neki 1911
ja npr. imam tri nabavne koje bum moral vratiti jer nisam našel oružje za tolko nofci kolko sam spreman dati. da je dovoljno veći bi ja kupil neki 1911
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Ja mislim da su problem i tete i $$$
A ako želiš naći bolji primjerak streljačkog/šortskog/lovačkog oružja u hrvatskoj, moraš dati novac, koj bi u USA poslužio za primjerak dobrog komada novog oružja.
Pod bolji primjerak oružja, smatram svaki komad oružja koj ima sve kvalitete da te pouzdano služi i da ga zadržiš cijeli život ako treba...
lp
A ako želiš naći bolji primjerak streljačkog/šortskog/lovačkog oružja u hrvatskoj, moraš dati novac, koj bi u USA poslužio za primjerak dobrog komada novog oružja.
Pod bolji primjerak oružja, smatram svaki komad oružja koj ima sve kvalitete da te pouzdano služi i da ga zadržiš cijeli život ako treba...
lp