Pucnjava!

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Pucnjava!

Post by Original_G » 03 Feb 2010, 20:57

Puca se kaj? Treninzi, raspucavanja, klupska? Bilo kaj, znam da je van sezone ali ni vrag da nema pucnjave :twisted:
武士道

Ognjem i mačem.

Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Re: Pucnjava!

Post by Breadfan » 03 Feb 2010, 21:07

U Rijeci uvijek počinje sezona prvomajskim turnirom koji se održava...

...pa 1. maja. :mrgreen:
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Original_G » 03 Feb 2010, 21:14

Stari me zajebava da ništ ne pucam, pa mu velim da je zima, sneg, van sezone ..... Veli Stari, kaj misliš da neprijatelj ne napada van sezone? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
武士道

Ognjem i mačem.

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 03 Feb 2010, 21:30

Nešto jako sitno, pištoljem, čist da me neprijatelj ne zatekne u zimskom snu. :A03:

Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Breadfan » 03 Feb 2010, 21:57

Iskreno, nije mi ni neki gušt pucat po hladnoći..
Išao sam prije Nove godine s pištoljem i više sam se smrzavo nego što sam zapravo uživao.

A možda je tako i bolje..barem se na proljeće uželiš tih natjecanja, a kad bi ih bilo preko cijele godine, izgubila bi se draž.

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 03 Feb 2010, 22:23

Breadfan wrote:Iskreno, nije mi ni neki gušt pucat po hladnoći..
Išao sam prije Nove godine s pištoljem i više sam se smrzavo nego što sam zapravo uživao.
To je zato što vi dolje živite u tropima, okruženi sisatim lijepoticama i palmama :mrgreen: :A19:

Veća je fora sada pripremati se za novu sezonu... ;)

istra champion
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by istra champion » 04 Feb 2010, 10:28

Jučer je odrađen prvi trening u ovoj godini, odnosno isprobavanje ''novog'' oružja za natjecanje. Za sada je ispucano samo 80 kom. 38wc :mrgreen: . Rezultate balje da ne iznosim u javnost :o
SCORE:303 COMPETITION/209MEDAL; 121 GOLD 61 SILVER 27 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 04 Feb 2010, 11:41

Proslu zimu sam jedini ja bio na streljani a ovu sam samo zavirio u ormar... :A01:

upitnik
Razvodnik
Razvodnik

Post by upitnik » 04 Feb 2010, 21:29

Ja čekam prvi vikend sa + temperaturom :( a 100 kom 22wm, 200 kom 9dugih bu mi strulilo ak vreme ovak nastavi :A14: metke sam nabavil za božič :roll:

Jopan
Skupnik
Skupnik

Post by Jopan » 05 Feb 2010, 09:32

Puca, puca, zračnicom.

Dnevni boravak + kuhinja(u produžetku) = 10 m meta sam naprintao i polako.

Pika li se to? :D
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 05 Feb 2010, 13:30

od cega si napravio skupljac diabola? Ja osobno nebih u prostoru gdje zivim napucavao olovo radi olovne prasine i tih sranja.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Jopan
Skupnik
Skupnik

Post by Jopan » 05 Feb 2010, 14:59

He ,he olovna prašina :D .

Ja sam iz one generacije kada su zidovi bili u masnim (olovnim) bojama, * kao djeca trčali u vožnji autom po zadnjem sjedištu , * nisu postojali sigurnosni čepovi na bočicama lijekova, * kad smo vozili biciklo nismo imali kacige ni štitnike za laktove i koljena, *pili vodu iz česme čak i iz potoka, *autiće pravili od cigle pravili "romobile" koji nisu imali kočnice, *izlazili se vani igrati pod jednim uvjetom vratiti se na ručak ili kada padne mrak a nekada ni tada i tada kušali sve voće koje smo našli uz put, *nismo imali mobitele pa tako niko nije znao gdje smo (nezamislivo), *padali smo ranjavali se ali niko nije bio kriv za ove incidente (samo mi), *jelo se sve kolači, kruh , sladoled, zašećereni sokovi ali nismo bili debeli jer smo djetinstvo provodili u trčanju i igri,* jedna coca-cola dijelila se na četri (kada bi je mogli kupiti, ) pili bi iz flaše (staklena) i niko zbog toga nije umro, *nismo imali razne tehničke "igračke" ali smi imali prave prijatenje, *kada smo išli kod tih prijatelja nismo trebali zvoniti, samo bi ušli, itd,itd..
*živjeli slobodno i sretno(bez ograničenja) djetinstvo.
Kao djeca smo znali često topiti olovo iz akumulatora na vatri u konzervi iz čiste razonode a danas se nesmije ovo nesmije ono.

Nešto slično sam dobio mailom od starih prijatelja iz djetinstva, htjeo sam staviti u post ali nisam uspio jer je u nekom formatu koji forum izgleda ne podržava pa sam malo prepisao. Uglavnom suština da smo prije sve smjeli a danas ništa.

Sakupljač dijabola je jedan drveni poklopac 30X40cm na kojem su nakucana četri sloja kartona. Sve dijabole ostanu u kartonu koji kasnije bacim i zamjenim drugim. (Nije baš jaka zračnica ali je precizna, neka stara)

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 05 Feb 2010, 16:30

Posto nisi napisao koliko godina imas ali sve ovo sto si naveo je i moja generacija, zaboravio si jos dodati da kruh s pekmezom koji padne sa namazanom stranom prema dolje se malo pocisti od kamencica i smeca i pojede se normalo, a kucna vrata se nisu zakljucavala ni kada se islo spavati. I ja sam topio olovo u maloj zatvorenoj kuhinji i jos buljio u džezvu u kojoj se već stvarala i "šljaka" od olova koliko bi ga pregrijavali, i čudili se kako ima neki bljutav miris kad se grije i da fora bude bolja to olovo smo lijevali u kalupe koji su takodjer bili od olova, pravili smo utege za ribičiju, no to ne znaci da je to bilo u redu, danas to nebih ponovio na taj nacin. =) Prije je bilo pod normalno dok pucas sa zracnicom pridrzavati 1-2 diabole u ustima tj, na usnici kao cigaretu da bude blize i brze za napuniti, i usnice su mi znale biti crne od olova, ili ici busilicom izbusiti optiku od ose koja na sebi ima lijepo istaknut znak radijacije i punjena onim nekim plinovima cudnog mirisa... ali to ne znaci da je to u redu... nije da se to tada nije smjelo, nego se nije ni znalo za drugacije, sada kad znas sto od cega moze biti nije ti bas svejedno, a svakim danom sve vise novih cudnih boleština.
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 05 Feb 2010, 16:48

Ajme, Majk, tvoja generacija!?!? Jos lani si guzicom osmice po pjesku radio! :A19:

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 05 Feb 2010, 17:03

za razliku od tvojeg "sina", malog'o'foruma koji to jos uvijek radi =)

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 05 Feb 2010, 17:26

Ja se sjećam da je u mojoj mladosti Michael Jackson još bio crnac. :A03:

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Post by Knife_maniac » 05 Feb 2010, 17:53

Mike_Torello wrote:za razliku od tvojeg "sina", malog'o'foruma koji to jos uvijek radi =)
Ti kuvarice i spremacice se nemoj javljati :A18:
Pocinje vikend, uhvati se metle i pregace :A18: :A18: :A18:

Jopan
Skupnik
Skupnik

Post by Jopan » 05 Feb 2010, 18:21

Mike_Torello wrote:Posto nisi napisao koliko godina imas ali sve ovo sto si naveo je i moja generacija, zaboravio si jos dodati da kruh s pekmezom koji padne sa namazanom stranom prema dolje se malo pocisti od kamencica i smeca i pojede se normalo, a kucna vrata se nisu zakljucavala ni kada se islo spavati. I ja sam topio olovo u maloj zatvorenoj kuhinji i jos buljio u džezvu u kojoj se već stvarala i "šljaka" od olova koliko bi ga pregrijavali, i čudili se kako ima neki bljutav miris kad se grije i da fora bude bolja to olovo smo lijevali u kalupe koji su takodjer bili od olova, pravili smo utege za ribičiju, no to ne znaci da je to bilo u redu, danas to nebih ponovio na taj nacin. =) Prije je bilo pod normalno dok pucas sa zracnicom pridrzavati 1-2 diabole u ustima tj, na usnici kao cigaretu da bude blize i brze za napuniti, i usnice su mi znale biti crne od olova, ili ici busilicom izbusiti optiku od ose koja na sebi ima lijepo istaknut znak radijacije i punjena onim nekim plinovima cudnog mirisa... ali to ne znaci da je to u redu... nije da se to tada nije smjelo, nego se nije ni znalo za drugacije, sada kad znas sto od cega moze biti nije ti bas svejedno, a svakim danom sve vise novih cudnih boleština.
Imam 44 god.
Zaboravio sam spomenuti kako smo voljeli miris benzina (tada sa olovnim aditivom) he he.

Kada se nisam otrovao sa onim konzervama u ratu iz humanitarne pomoći mislim da neću nikada.

Ovo malo "olovne prašine" mi dođe da ne zapadnem u krizu. :D Danas sve nešto kao sterilno a ima otrova više nego ikada.

A i ovi naučnici mi idu na živce, danas kažu jedno ,sutra drugo. Valjda im sve ide u radno vrijeme.

Npr. jedni kažu -globalno zatopljenje a drugi ide mini ledeno doba. . . .

Nego niko ne reče pika li se ovo pucanje? :lol:

Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Breadfan » 05 Feb 2010, 19:18

^^Ne pika se jer moraš imat suca i publiku.. :mrgreen:

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna