Call of Duty 4 multiplayer?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Call of Duty 4 multiplayer?
zanima me igra li to tko od ekipe s foruma, pa me zanima gdje se najcesce igra, privatni ili javni serveri, modovi, koliko cesto i u koje vrijeme, opcenito ako imate iskustva?
ja cu poceti, mi igramo na zakupljenom serveru prosle godine 20 a ove godine 14 mjesta, (zakup max 70kn godisnje po igracu), od ove godine bi uzeli i team speak. igra se skoro svaki dan od 22h pa na dalje (preko zime od 21h), bio je Open Warfare mod a sad smo opet na default modu dok ne vratimo OW mod, kad se igra preko OW moda koristimo i custom mape... nekad je na serveru 2 ljudi a nekad 10 (neki su tamo vec pustili korjenje a neki dodju 2-3x tjedno kao ja, ovisno o obavezama), a rijetko kad da su sva mjesta popunjena... igra se Team Deathmatch, a kad je mod igra se Capture The flag... Igra se lezerno, ja osobno vise volim taktiku (a da, kamper sam) nego suludo jurcanje i nabijanje rezultata, draze mi je i izgubiti u dobroj igri nego pobjediti u losoj...
Imamo jos par dana do isteka (28.06.2010) ovogodisnjeg zakupa pa bi mogli pozvati i goste koju vecer ako je tko zainteresiran za malo razonode da mu dam IP adresu i password pa da dogovorimo okrshaj koju vecer? =)
ja cu poceti, mi igramo na zakupljenom serveru prosle godine 20 a ove godine 14 mjesta, (zakup max 70kn godisnje po igracu), od ove godine bi uzeli i team speak. igra se skoro svaki dan od 22h pa na dalje (preko zime od 21h), bio je Open Warfare mod a sad smo opet na default modu dok ne vratimo OW mod, kad se igra preko OW moda koristimo i custom mape... nekad je na serveru 2 ljudi a nekad 10 (neki su tamo vec pustili korjenje a neki dodju 2-3x tjedno kao ja, ovisno o obavezama), a rijetko kad da su sva mjesta popunjena... igra se Team Deathmatch, a kad je mod igra se Capture The flag... Igra se lezerno, ja osobno vise volim taktiku (a da, kamper sam) nego suludo jurcanje i nabijanje rezultata, draze mi je i izgubiti u dobroj igri nego pobjediti u losoj...
Imamo jos par dana do isteka (28.06.2010) ovogodisnjeg zakupa pa bi mogli pozvati i goste koju vecer ako je tko zainteresiran za malo razonode da mu dam IP adresu i password pa da dogovorimo okrshaj koju vecer? =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

Re: Call of Duty 4 multiplayer?
kamperu
Da i ja već jednom kažem da imam 16 godina i igram COD 4 kad i kad
Ja igram na Freaks, H8 i povremeno na prijateljevom serveru koji je zakupio na par mjeseci (dao sam pare a ne igram
)
A sada kada se igra... Većina ih igra navečer od 9+... Vikendom ako ne 'uhvatiš' mjesto rano teško da ćeš poslije doći na taj server, igralo se i šesticu. Na većini servera je Team Deatmatch...
Nemojete me sad 'odbaciti' jer sam rekao koliko imam god
A šta se tiče rezultata to kod mene dosta varira, kad je mapa koja mi se sviđa onda sam dobar, inače u zlatnoj sredini, ali nikad zadnji
Da i ja već jednom kažem da imam 16 godina i igram COD 4 kad i kad
Ja igram na Freaks, H8 i povremeno na prijateljevom serveru koji je zakupio na par mjeseci (dao sam pare a ne igram
A sada kada se igra... Većina ih igra navečer od 9+... Vikendom ako ne 'uhvatiš' mjesto rano teško da ćeš poslije doći na taj server, igralo se i šesticu. Na većini servera je Team Deatmatch...
Nemojete me sad 'odbaciti' jer sam rekao koliko imam god
A šta se tiče rezultata to kod mene dosta varira, kad je mapa koja mi se sviđa onda sam dobar, inače u zlatnoj sredini, ali nikad zadnji
Audi multa, loquere pauca!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

@Greg - 50% mojih nema komp za tjerati MW2..., greg, aj dodji veceras =)
@nevermind - dalo se naslutiti koliko imas godina
... nema problema, osim vecine ekipe koja je 30+g. imamo i 2 tvoja vrsnjaka na serveru... Pošteno igraju i časno ginu! =)
Kod nas se ne igra zbog pobjede, igra se radi same igre, da se dobro zabavimo i kvalitetno ubijemo vrijeme =) najlijepse je kad je team dobro organiziran, onda je igra super, to je najcesce znalo biti na "zastavama", no ima i trenutaka kad smo ko kokoshi, razstrkani na sve strane, neprijatelj se spawna iza ledja... ma koma...
@nevermind - dalo se naslutiti koliko imas godina
Kod nas se ne igra zbog pobjede, igra se radi same igre, da se dobro zabavimo i kvalitetno ubijemo vrijeme =) najlijepse je kad je team dobro organiziran, onda je igra super, to je najcesce znalo biti na "zastavama", no ima i trenutaka kad smo ko kokoshi, razstrkani na sve strane, neprijatelj se spawna iza ledja... ma koma...
Ma i meni se svašta dogodi. Da li se to dalo naslutiti iz ovog ili prijašnjih postova?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Iz prijasnjih postova =)
Znam, prvo ono vezano za D350
To mi je prva zračnica i zahtjevna je do bola, ali sad sam se skoro naviknuo... BTW na kojem serveru igraš?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Imamo svoj zakupljen server =) traje predplata do 28.06. pa do tad skupljamo nove kandidate za produzenje servera...
Jbg cekajte rujan da mi dodje novi lap top:'( cuo sam i da ps2 umrezavaju (na njemu kurim virtualne metke) ali ne znam kako. Pomagajte, ili dogovor za privatni okrsaj kod mene doma. Napomena, bez obzira na zar borbe i miris baruta prostor je klimatiziran i lcd star tek 3 mjeseca:) pice gratis, controler ne posudjujem:D
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

sa PlayStationom nemozes igrati na serveru za PC... tako da si pusiona dok ti ne dodje laptop =)
Mike majstore, visa sila, jbg;) vjezbam prst na controleru dok se ne umrezim pa na jesen da masemo garandicama i thompsonima:)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Bueehehehe, ti si jos na WWII (COD, COD UO, COD2 i COD5), mi smo na Modern Warfare (COD4 i COD6)=) hehehe, nema garanda i thompsona nego M16, M4 i Kalash =)
Mike majstore, klasici. To ti dodje ko mocart, betoven;) derem i ove nove, ali su mi ove iz wwII draze. Jucer sam iskopao neku gun se zove, divlji zapad, mazao do jutra skoro, navy colt, scofild s&w, sharpovka, yello boy 1886... Ma divota. Veceras cemo je zavrsiti ako sve bude ok:)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Cascading Style Sheets? Kome to moze biti zabavno? =) 
Ne ulazim u raspravu, ja sam sad na shell shock nam 67, idem kronoloski, da do jeseni stignem mike-a u 21st:D