"Memorijal Lav Maričić", "Turnir u čast Dana državnosti RH"

ISSF i srodne discipline, Olimpijske streljačke discipline.

Moderator: Original_G

Post Reply
Wagner
Desetnik
Desetnik

"Memorijal Lav Maričić", "Turnir u čast Dana državnosti RH"

Post by Wagner » 22 Jun 2010, 20:06

Pozdrav strijelcima, u prilogu je bilten sa natjecanja održanog u čast Dana državnosti i "Memorijala Lav Maričić". Ovo memorijalno natjecanje svake će se godine održavati u znak sjećanja na našeg dugogodišnjeg strijelca i velikog zaljubljenika u streljaštvo, dugogodišnjeg Tajnika streljačkog saveza u Rijeci i streljačkog entuzijasta koji je za života primio sva najviša streljačka priznanja i osvojio valjda sve što se moglo u disciplini "100m VK puška 7,9mm".

Svim strijelcima a naročito sudačkom osoblju, želim zahvaliti na odazivu i profesionalno odrađenom poslu, Miri Radošu (bivšem članu "Protecta"..he, he, he...), zahvaljujem na dobrom gulašu i sjajnoj biski.

Odrađeno je i tradicionalno natjecanje na 25 metara u objedinjenoj disciplini "Pištolj/revolver" ili kako se to popularno zna reći "10 + 10". Svima koji će nastupiti za vikend u Karlovcu želim dobar provod i dobre rezultate.
Bilten u prilogu, pozdrav. :A20:
Attachments
BILTEN -Dan državnosti-Memorijal Lav Maričić.pdf
(91.01 KiB) Downloaded 27 times

Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Re: "Memorijal Lav Maričić", "Turnir u čast Dana državnosti RH"

Post by Breadfan » 22 Jun 2010, 20:37

Bilo je jako dobro + čestitke na organizaciji! :)
Jaka konkurencija s mnoštvo odličnih strijelaca a i lijepo je vidjeti i neke nove članove (koji su došli s namjerom ozbiljnog/aktivnog natjecanja).

Kako su bile 4 grupe, sve je išlo relativno brzo i bez nekakvih cjelodnevnih čekanja što je meni osobno, jedan veliki plus.

Da sam kojim slučajem postigao i nekakav rezultat, dojam bi bio potpun, ali sam i ovako veoma zadovoljan današnjim iskustvom!

P.S.
Jedan kolega strijelac je danas doveo u pitanje osnovne zakone streljaštva: prvi hitac gotovo pa totalni promašaj, sljedeća 4 drito u desetku. :mrgreen: :A25:
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n

Post Reply