Lion Holsters
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Lion Holsters
Cijena takve futrole?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ja sam tek prije nekih sat vremena saznao tko je gosp lion i da sam njegova musterija jos od 98 god. E jesam ljakse. Sve pohvale za vas rad! Imam 2 vasa remena, 2 futrole, futrolu za ispod ruke+drzaci za 2 spremnika od koze, te torbicu (pederusu) za skriveno nosenje i drzace za spremnike od kodure. Torbica i remeni su iz 98god, i neunistivi su. Poslati cu i slike. Pozdrav za tresnjevku i cujemo se krajem ljeta za novi holster i remen. Odlican ste i kvalitetan majstor.
Evo sam slikao remene, stare 12 god. Kopce se skidaju. Svaki dan je jedan od njih na meni.
svaka čast Ace33!!!!
naše stvari jesu trajne ali uvelike ovisi kako se vlasnik odnosi prema tim stvarima
lp,
silk
naše stvari jesu trajne ali uvelike ovisi kako se vlasnik odnosi prema tim stvarima
lp,
silk
evo jedan novitet i jedna stara stvar... torbice za pištolje, ljetni hit
horizontalne imamo oduvjek, a sad smo počeli radit ove okomite...
cijena 270kn
horizontalne imamo oduvjek, a sad smo počeli radit ove okomite...
cijena 270kn
jel moguce da izradite ovakav model horizontalne torbice?
http://www.511tactical.com/browse/Home/ ... 05/I/58604
http://www.511tactical.com/browse/Home/ ... 05/I/58604
Postovani kolega lion,
da li postoji mogucnost izrade tzv. cricket futrole za Fallkniven F1 i koliko bi tako nesto kostalo; radi se o futroli koja se moze nositi horizontalno na remenu. Budem negdje potrazio sliku ako nisam dobro opisao...
p.s. svaka cast na futrolama, vrhunske su
da li postoji mogucnost izrade tzv. cricket futrole za Fallkniven F1 i koliko bi tako nesto kostalo; radi se o futroli koja se moze nositi horizontalno na remenu. Budem negdje potrazio sliku ako nisam dobro opisao...
p.s. svaka cast na futrolama, vrhunske su