Puške za podvodni ribolov
Puške za podvodni ribolov
danas su najzastupljenija 2 oblika, lastikace i pneumatske, prije su se koristile i one na feder, ali danas su zapostavljene radi teskog odrzavanja i glomaznosti.
pa ako tko ima koju neka se pohvali i napise svoja iskustva
ja sam ponosni vlasnik, (90cm), sljedece ljeto najvjerojatnije kupujem jos 2 puske dimenzija 60-75... i 130-140

pa ako tko ima koju neka se pohvali i napise svoja iskustva
ja sam ponosni vlasnik, (90cm), sljedece ljeto najvjerojatnije kupujem jos 2 puske dimenzija 60-75... i 130-140

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Puške za podvodni ribolov
prije sam imao pneumatsku od cca 60cm... =(
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
ja imam jos uvik jednu pneumatsku od 60 cm... ali ove lastikace su daleko bolje/preciznije, ovih dana idem po jace lastike, pokusat cu s 22mm novima mislim da cu dobiti dosta snage 
prvo oruzje za podvodni ribolov mi je bio luk od suncobrana
kad sam ima 5 godina pa do 13 god, onda sam poceo s puskom lagano
prvo oruzje za podvodni ribolov mi je bio luk od suncobrana
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nikako si nemogu zamisliti kako to izgleda... =)Sahataba wrote:prvo oruzje za podvodni ribolov mi je bio luk od suncobrana![]()
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
pa jednostavno... imas suncobran koji ima one zice koje su vrlo elasticne, povezes ih zicom (5-6) i dobijes luk, jednu skratis na 70-ak cm i naostris,a i iskoristis onaj kraj kroz koji se provuce konopac kao zavrsetak za strijelu
malo ga skratis i isturpijas i eto 
Moje prva prva puška bila je francuska lastikača IMERSION.Nešto sam ribica njome ulovio 
I am armed I suggest you go rob and kill a Liberal.
sad sam se nakratko vratio u djetinjstvoSahataba wrote:
prvo oruzje za podvodni ribolov mi je bio luk od suncobranakad sam ima 5 godina pa do 13 god, onda sam poceo s puskom lagano
I might bite, if you are not polite!
imam laštikaču sa dva laštika promjer 20mm,demka 110 al,super stvar... jedini nedostatak je što je s njom malo teže lovit po rupama,za to treba nešto krače,cca 60-70 cm i jedan deblji laštik,može 22mm... to ću uskoro nabavit,pa onda šej haj uživaj,peraje,odjelo i nema me na 2-3 sata...
opet će mi draga pizdit...
ako ima tko kakav savjet,rado slušam...
ako ima tko kakav savjet,rado slušam...
strah veže ruke i zamračuje um,strah je najveći saveznik tvog neprijatelja
who dares-wins
who dares-wins
Bil je dučan na Savskoj, ali je, kak se meni čini, propal. Sad tam prodaju instrumente. Ne bi bilo zgorega otići i pogledati na Maksimirsku posle zoološkog vrta prema Dubravi -Fishermans friend.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
ima na jarunu,blizu dif-a dučan za ribolov... zove se fish&fun,ulica rudolfa bičanića,tamo ima nešto... al najbolje je posjetit sajam sporta i nautike u 2. ili 3. mjesecu (ovisno o održavanju),tamo ima svega..marko wrote:gdje uopce u zagrebu ima za kupit puške za pododni ribolov?
a može se i preko interneta, "du-apnea" ima dobre stvari i nije previše skupa,dok bih za odjela preporučio "sea arrow",domači dečki iz splita,al odlično rade i odjela su im visokokvalitetna,govorim iz iskustva...
who dares-wins
who dares-wins
Samo se vi spremajte,ali i velika bijela je spremna.Moje puske za sada miruju....
- Original_G
- Cinker - bojna

kaj peseka se bojite, pa čak i oni znaju da se grizu slovenci a ne hrvati (možda bi dobil sepsu), kaj ne vidite kaj Knife piše
Čuvaj se gladi, kuge, rata i hrvata!
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
ja imam omer excalibur sport 70, nije mi losa, posluzila je do sada dosta dobro, al sada bih uzeo nesto jače, pa jel ima ko šta za preporučit? 
HS-9mm
Evo da ne ispadne da ja nemam ništa od toga u svom "arsenalu".....jedna mala stara, ali puno toga je nahranila.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
pozdrav kolegi "originalu"! a zakaj bi i uopče peseki papali nas Hrvate ne? nema smislada nas love,pa ipak su oni gosti kod nas,a janezi samo smetaju s tom njihovom kantom mora,nemreš se pošteno ni okrenut,već perajom kačiš obalu i kaj se desi riba te čuje i briiiisss u Hrvatsku....Original_G wrote:kaj peseka se bojite, pa čak i oni znaju da se grizu slovenci a ne hrvati (možda bi dobil sepsu), kaj ne vidite kaj Knife piše![]()
i to se sve događa svakodnevno i ako roniš bez odjela,ako imaš odjelo onda ak te susedi vide odma zovu njihovu tv,da snime kako je "prišeo kit v njihovo morje" no dok ovi nastave kameru i okrenu prema moru (i usput pobero s objektivom nekog jadnog planinara na alpama) dotični je kit već emigrirao "v Hrvaško" in je zatražil azil,jer što će mu europa kad nema ni pošteno more...
who dares-wins
who dares-wins
MrNo, upravo si se očešao o pravila foruma koja su u svezi sa nacionalnom netrpeljivošću i govorom mržnje. Ovaj post, primjera radi neću brisati, a tebi dajem za sada usmenu opomenu i molim istovremeno da postove ovakvog sadržaja više ne pišeš. U suprotnome bit ću prisiljen izreći mjeru ŽUTI karton u trajanju od 2 tjedna i pobrisati napisane postove (ako se nastave u istom tonu).MrNo wrote:pozdrav kolegi "originalu"! a zakaj bi i uopče peseki papali nas Hrvate ne? nema smislada nas love,pa ipak su oni gosti kod nas,a janezi samo smetaju s tom njihovom kantom mora,nemreš se pošteno ni okrenut,već perajom kačiš obalu i kaj se desi riba te čuje i briiiisss u Hrvatsku....a slovenac jadan pizdi i bjesni
![]()
i to se sve događa svakodnevno i ako roniš bez odjela,ako imaš odjelo onda ak te susedi vide odma zovu njihovu tv,da snime kako je "prišeo kit v njihovo morje" no dok ovi nastave kameru i okrenu prema moru (i usput pobero s objektivom nekog jadnog planinara na alpama) dotični je kit već emigrirao "v Hrvaško" in je zatražil azil,jer što će mu europa kad nema ni pošteno more...![]()
- Cinker - bojna

Patch:
slažem se da govor mržnje nije dozvoljen, ali moraš shvatiti da npr. Međimurci (a to je mrNo) i Istrijani imaju jedan poseban odnos s sjevernim susjedima (sve je to dobronamjerna zezancija) !
btw. malo off, znate kakav je bil transparent na Pohorju kad je Janica skijala:
"Jebeš Piranski zaljev kad imamo Janicu" navijači Mursko Središće
slažem se da govor mržnje nije dozvoljen, ali moraš shvatiti da npr. Međimurci (a to je mrNo) i Istrijani imaju jedan poseban odnos s sjevernim susjedima (sve je to dobronamjerna zezancija) !
btw. malo off, znate kakav je bil transparent na Pohorju kad je Janica skijala:
"Jebeš Piranski zaljev kad imamo Janicu" navijači Mursko Središće
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Knife_maniac
- Satnik

naravno kad vas 2/3 radi u dežaliOriginal_G wrote:ali moraš shvatiti da npr. Međimurci (a to je mrNo) i Istrijani imaju jedan poseban odnos s sjevernim susjedima (sve je to dobronamjerna zezancija) !
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
- Original_G
- Cinker - bojna

sve manje i manje, lakše je otpustit hrvata nego slovenca 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.