K: Drvene korice za Browning HP m1935
K: Drvene korice za Browning HP m1935
Drvene korice za Browning HP m1935 kupujem. Ponude sa slikom molim na PM ili mail. Stanje manje bitno, kupujem i korištene, samo da su ispravne.
trazim ovako nekakave korice
http://www.deactivated-guns.co.uk/image ... 4511_9.jpg
Bitno je samo da su klasicne, da nemaju nekakve ukrasne ili ergonomske dodatke i sl.
trazim ovako nekakave korice
http://www.deactivated-guns.co.uk/image ... 4511_9.jpg
Bitno je samo da su klasicne, da nemaju nekakve ukrasne ili ergonomske dodatke i sl.
Re: K: Drvene korice za Browning HP m1935
Najbolje je da si naručiš iz inozemstva. Cijena cca 35-40 Eur-a.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Tnx. Vidio sam i preskupo mi je to. A i htio bih izbjeci narucivanje, carinu, čekanje i sl. Pa ako tko odavdje ima neke koristene ili moze napraviti do 150-200kn nek javi.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Mislim da ti to nece nitko raditi za 100-200kn, pricao sam s covjekom koji radi kundake, kaze da ima vise pimplanja sa izdarom drški za pistolj/revolver, pa čekering na njima, i kaze da s njima izgubi vremena kao sa jednim kundakom koji proda za 1200kn, pa ih ni ne zeli raditi, kao mali je komad, nemozes naplatiti rad, a izjebes se s time kao sa "pravom stvari". Tako da ako nađes nekoga da ti to napravi za 200kn svaka cast, javi na forum gdje si ga nasao =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ma jasno mi je, nebi bio problem pravu stvaru uzeti da se radi o pravom browningu, ali meni treba za jednu repliku (airsoft), koju ajmo reći želim malo ukrasiti, no nije toliko nužno pa ako naleti naleti.