SHANGAI ZRAČNICE
Moderator: karabalic
SHANGAI ZRAČNICE
ova puška košta nekih 400 kn , ja sam naravno kratak sa novcima pa me zanima kakve su to puške i
negovorite mi da je to kinesko sranje nego zanima me samo osobno iskustvo inaće puške nemogu biti toliko loše imaju garanciju 18 mijeseci i izlaznu brzinu oko 170m/s.
Netreba meni ništa jako
http://www.njuskalo.hr/image-w450/oruzj ... 989508.jpg
negovorite mi da je to kinesko sranje nego zanima me samo osobno iskustvo inaće puške nemogu biti toliko loše imaju garanciju 18 mijeseci i izlaznu brzinu oko 170m/s.
Netreba meni ništa jako
http://www.njuskalo.hr/image-w450/oruzj ... 989508.jpg
Re: SHANGAI ZRAČNICE
dobro je to za tu lovu.kolega ju ima već nekoliko godina i služi mu solidno.
dosta tisuća je potrošio i drži grupu pogodaka i nije preslaba.
dosta tisuća je potrošio i drži grupu pogodaka i nije preslaba.
u šumi je puno bolje organizirana civilizacija
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Za tu lovu si radije kupi polovnu Zastavinu zracnicu, Zastava je negdje u rangu sa Slaviom,
mozda malo slabija ali u tom cijenovnom rangu... moglo se naci potpuno novih za 350-400kn.
mozda malo slabija ali u tom cijenovnom rangu... moglo se naci potpuno novih za 350-400kn.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

Partizanka je zakon, imam jednu na kojoj sam započel restauraciju i iz čiste dosade sam ju složil natrag, onak pobrušenu, sa izglodanim šarafima, i još pogađam metu na 10m.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Moja je upucana na 20m i to mi je onako ok, kad se naslonim negdje ide sve u 1kn =) znaci puska je iznad mojih mogucnosti tako da nemam brige, skoro da bi si jos jednu nabavio i dao napraviti šinu za optiku, onako iz zajebancije, staviti neku malu 4x32 kad mi se neda tegliti HW da imam nju =) hehe
Bok društvo.
Nedavno sam dobio jednu shangajku.Bila je dosta korištena no ispravna koliko toliko.
krenuo sam u oporavak iste, pa ako moje iskustvo nešto kome pomogne bilo bi mi drago.
komplet rastavljenu pušku pregledao,detektirao probleme. cilindar ispolirati, promjena kože i opruge,klasika znači.
uočio sam da nije najbolje brtvljenje cijevi i komore. izradio novu bravu za zaključavanje i za istu razbušio njenu rupu, stavio i malo jaču oprugu za istu. mislim da je ta operacija izuzetno bitna. cijev stegnuti sa drugim dijelom maksimalno,prije toga sve malo podmazati. sada kada se puška zaklopi izuzetno je čvrsta na spoju cijevi i komore.
nakon svega rezultati su odlični,izuzetno sam zadovoljan.napominjem brava je sada fi 10 mm, od kaljenog i ispoliranog materijala.
puška je sada totalno nešto drugo. eto,uz malo truda samo.
Nedavno sam dobio jednu shangajku.Bila je dosta korištena no ispravna koliko toliko.
krenuo sam u oporavak iste, pa ako moje iskustvo nešto kome pomogne bilo bi mi drago.
komplet rastavljenu pušku pregledao,detektirao probleme. cilindar ispolirati, promjena kože i opruge,klasika znači.
uočio sam da nije najbolje brtvljenje cijevi i komore. izradio novu bravu za zaključavanje i za istu razbušio njenu rupu, stavio i malo jaču oprugu za istu. mislim da je ta operacija izuzetno bitna. cijev stegnuti sa drugim dijelom maksimalno,prije toga sve malo podmazati. sada kada se puška zaklopi izuzetno je čvrsta na spoju cijevi i komore.
nakon svega rezultati su odlični,izuzetno sam zadovoljan.napominjem brava je sada fi 10 mm, od kaljenog i ispoliranog materijala.
puška je sada totalno nešto drugo. eto,uz malo truda samo.
Mike_Torello wrote:Moja je upucana na 20m i to mi je onako ok, kad se naslonim negdje ide sve u 1kn =) znaci puska je iznad mojih mogucnosti tako da nemam brige, skoro da bi si jos jednu nabavio i dao napraviti šinu za optiku, onako iz zajebancije, staviti neku malu 4x32 kad mi se neda tegliti HW da imam nju =) hehe
imaš ju u Exploprometu V.Gorica. cijena točno 400.00kn
iskreno...nisam baš nekakav estetičar ali izgleda lošije nego neka rabljena
u šumi je puno bolje organizirana civilizacija
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

krivo si me razumio... ja bih jos jednu Zastavinu zracnicu, a sto se optike tice =) ne brini =) hehehe, 2 sam prodao, jos mi ih je ukupno 5 ostalo =) od toga su dvije neko smece =)
Sad jedino ako nisi mislio na zastavinu zracnicu da ima u exploprometu
Sad jedino ako nisi mislio na zastavinu zracnicu da ima u exploprometu
Ja imam shangai b2-2a već godinu, dvije, ali imam problema s nišanom. Iskočio mi je neki mali feder pa je sad mogu namještavati samo gore-dolje. Da li netko zna kako bi se to popravilo i ako može potpuni opis postupka bio bih jako zahvalan. Inače što se mene tiče dobra puška, cijena 400,500 kn.