HS 95
HS 95
Molio bi upoznate da mi malo objasne, odnosno da me malo bolje upoznaju sa tim pištoljem pošto na netu nisam pronašao skoro ništa o tom pištolju a u prilici sam jedan udomiti. Kakva je kvaliteta, dali je to kopija sig-a, koje su mu karakteristike i sl.
Pištolj je bolje imati a ne trebati, nego ne imati a trebati.
-
billy piton
- Pozornik

Re: HS 95
www.xd-hs2000.com/hsarms/news/smarms_5_01.html probaj ovde,možda ćeš naći nešto više,po slikama mnogo liči na sig,a ako ga je neko koristio sigurno će ti javiti utiske iz prve ruke.ako ćeš ga dobiti na poklon,uzimaj
a ako ga misliš kupiti,zavisi od mnogih faktora...
duzio sam ga pa mogu par stvari reci o njemu iz prve ruke.
preciznost - je bila manje vise ok. dobre pogotke sam njime imao, sa različitim vrstama i kvalitetom streljiva. odrzavanje jednostavno kao i kod ostalih HS-ovih pistolja...
u ruci je solidno lezao....
nakon duljeg nosenja, poprilicno bi nazuljao bok.
najveci problem mu je bilo pucanje udarne igle. jednostavno se dogadjalo da vrh udarne igle ispadne iz zatvaraca.... a onda je i kamen bio bolji.
stoga bih ga, da sam u tvojoj situaciji - zaobisao, jedino ako nema nekakvu emotivnu vrijednost.
preciznost - je bila manje vise ok. dobre pogotke sam njime imao, sa različitim vrstama i kvalitetom streljiva. odrzavanje jednostavno kao i kod ostalih HS-ovih pistolja...
u ruci je solidno lezao....
nakon duljeg nosenja, poprilicno bi nazuljao bok.
najveci problem mu je bilo pucanje udarne igle. jednostavno se dogadjalo da vrh udarne igle ispadne iz zatvaraca.... a onda je i kamen bio bolji.
stoga bih ga, da sam u tvojoj situaciji - zaobisao, jedino ako nema nekakvu emotivnu vrijednost.
Taj vrh udarne igle je često pucao? Pošto taj pištolj nisam nikad isprobao nemam nikakva iskustva sa njim leži mi u ruci kao i HS 9 možda malo lošije, a tome doprinosi i veća težina pištolja. Dizajnom mi se dopada i ovako od oka pištolj super funkcionira.
Ako tko ima još kakvog iskustva sa ti pištoljem molim da me upozna.
Inače nekada sam dužio u HV PHP sa dugom cijevi i imam samo loša iskustva sa njim kad sam prvi put pucao sa nim na 2 spremnika odnosno 30 metaka imao sam 5 zastoja 2 puta mi je prilkom pucanja ispao okvir iz pištolja i 3 puta mi nije izvukao čahuru iz ležišta
.
Ako tko ima još kakvog iskustva sa ti pištoljem molim da me upozna.
Inače nekada sam dužio u HV PHP sa dugom cijevi i imam samo loša iskustva sa njim kad sam prvi put pucao sa nim na 2 spremnika odnosno 30 metaka imao sam 5 zastoja 2 puta mi je prilkom pucanja ispao okvir iz pištolja i 3 puta mi nije izvukao čahuru iz ležišta
Pištolj je bolje imati a ne trebati, nego ne imati a trebati.
Pokusavam se prisjetiti kako je to kod mene bilo.
.....kolega i ja smo bili na gadjanju. Zastoja se bas i ne sjecam, ali ovo s pucajem igle da...
Kolegi je pukla igla kod okidanja na prazno, a meni je vrh samo ispao prilikom jednog repetiranja. Normalno je da smo dobili odmah druge, ali poslije smo pazili da okidanja na prazno ne bude.
.....kolega i ja smo bili na gadjanju. Zastoja se bas i ne sjecam, ali ovo s pucajem igle da...
Kolegi je pukla igla kod okidanja na prazno, a meni je vrh samo ispao prilikom jednog repetiranja. Normalno je da smo dobili odmah druge, ali poslije smo pazili da okidanja na prazno ne bude.