Shangai B2-2A
Moderator: karabalic
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Shangai B2-2A
i barem 5x kvalitetnija od shangajke
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

Ne znam kak gađaš i kakva je puška, 10 hitaca je premalo, uzmi metu na 10m pa 10 hitaca i tak 5 puta i onda imaš presjek grupa.razor xxx wrote:jučer kod bratića sam puco iz te puške , na 20 metara smo gađali flašu od 2 litre a sad neznam je ja tolko loše gađam ali nisam nijednom pogodio a bratić je jednom![]()
![]()
![]()
ispalili smo zajdno oko 10 dijabola..
Na jednoj zastavi smo probali stari trik sa grubom špagom, vlasnik je vezan uz nju a stajala je u skladištu valjda 10 godina, nakon malo dužeg provlačenja prvo na suho pa natopljeno break cleaner, pa wd pa poliranje suhom špagom, sad na 10 m drži grupu, još opruga i dihtunzi i eto ko nova.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
ali ja ne pričam o zastavi ja pričam o sangajki, iz zastave nikad nisam pucorazor xxx wrote:jučer kod bratića sam puco iz te puške , na 20 metara smo gađali flašu od 2 litre a sad neznam je ja tolko loše gađam ali nisam nijednom pogodio a bratić je jednom![]()
![]()
![]()
ispalili smo zajdno oko 10 dijabola..
- Original_G
- Cinker - bojna

shangajku samo treba malo doraditi. učvrstiti cijev i urediti cilindar, podmazati... dalje je sve ok.