GSR metoda i Gonzalesov test
GSR metoda i Gonzalesov test
Molim upućene da mi pokušaju što bolje razjasniti te dvije metode i upute na literaturu vezano na navedenu temu, a moguće da daju koji link uz istu temu (možda mi je što promaklo)
Ja znam osnove o toj temi ali mi je potrebno da istu detaljnije razradim. Hvala na odgovorima!
Ja znam osnove o toj temi ali mi je potrebno da istu detaljnije razradim. Hvala na odgovorima!
Pištolj je bolje imati a ne trebati, nego ne imati a trebati.
Re: GSR metoda i Gonzalesov test
Dragi kolega,
šta ti misliš da si najpametniji pa pitanja za seminarski rad postavljaš na forumima.
Kako te nije sramota, druge kolege će se pošteno potruditi da riješe svoj diplomski rad a ti to hoćeš riješiti bez imalo truda.
Molim te da mi se u ponedjeljak javiš prije početka nastave, dok nisam pokrenula druge instrumente.
šta ti misliš da si najpametniji pa pitanja za seminarski rad postavljaš na forumima.
Kako te nije sramota, druge kolege će se pošteno potruditi da riješe svoj diplomski rad a ti to hoćeš riješiti bez imalo truda.
Molim te da mi se u ponedjeljak javiš prije početka nastave, dok nisam pokrenula druge instrumente.
- Original_G
- Cinker - bojna

Dragi kolega budi dobar jer bi mogao dobiti " instrumentom"
Kad on završi svoj rad obavijestite nas da bi znalci mogli pisati jer bi i ja volio nešto naučiti
a o tom Gonzalesovom testu neznam ništa.
Kad on završi svoj rad obavijestite nas da bi znalci mogli pisati jer bi i ja volio nešto naučiti
a o tom Gonzalesovom testu neznam ništa.
Pamet u glavu i štap u ruke
Hmmm.... osječa li se to miris ševice psa i majke u zraku?? 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Mislis balade o ljubavi psa i majke? =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Molba i dalje stoji, dakle ako tko posjeduje literaturu i slično na navedenu temu molim da mi se javi 
Pištolj je bolje imati a ne trebati, nego ne imati a trebati.
Mike_Torello wrote:Mislis balade o ljubavi psa i majke? =)
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....