Zrak sarajevo optike na Diana 350M zracnu pusku?
Moderator: karabalic
Zrak sarajevo optike na Diana 350M zracnu pusku?
evo jednog pametnog pitanja...dali bi se mogla optika zrak-sarajevo pripsat na dianu 30 magnum u jer bi to funkcijoniralo?? 
Re: Zrak sarajevo optike na Diana 350M zracnu pusku?
diana 30?
iskreno rečeno..nikada čuo za nju
zrak na dianu.....zašto ne
samo treba kupiti odgovarajuče nosače za optiku
iskreno rečeno..nikada čuo za nju
zrak na dianu.....zašto ne
samo treba kupiti odgovarajuče nosače za optiku
aha,dalo bi se i držala bi super samo trebaš dobru montažu,iz jednog komada recimo gamo,ima 3 inbusa sa strane i ispod stoper..oko 150,160kn ti košta i drži vodu. ja sam imal zrak 6x42 na diani 350 i držal je šus,ipak je to optika za karabine i nije ni jeftina nova kad ju kupuješ.
e decki to sam htio cut hvala puno...sad samo mi dajte link gdje da kupim nosače...
evo ti jedan jednostavan
http://lapis-plus-grupa.com/_izfotelje/ ... cPath=1_19
http://lapis-plus-grupa.com/_izfotelje/ ... cPath=1_19
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja sam imao montiranu Zrak ON-M76B (4x24) na Gamo Hunter 440 i Weihrauch HW80, još je u dobrom stanju... inace je Zrak Sarajevo u svoje optike ugrađivao KAHLES leće. Sjecam se neke stare crnobijele slike, Sarajevo, neka ulica i veeeelika KAHLES reklama na vrhu neke zgrade =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

koju ZRAK optiku si montirao? Usput nabaci koju sliku.... i javi nam kako se optika ponasa nakon par stotina diabola, jel' izgubila "nulu" i to..
moze, kad prestanu kiše idem odma u šumu pa ci malo fotkat a vidit cemo mozda i snimim nesto...
ako nekog slucajno zanima D 350 magnum a memože se odlučit dali da ju kupi neka mi se java pa nek proba moju jer ja ne zivim u gradu ima mjesta za probavanje puske na 10,20,30,40 metara u zatvorenom prostoru...
ako nekog slucajno zanima D 350 magnum a memože se odlučit dali da ju kupi neka mi se java pa nek proba moju jer ja ne zivim u gradu ima mjesta za probavanje puske na 10,20,30,40 metara u zatvorenom prostoru...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Pusti sad umjetnicke slike u sumi... stavi na tepih/parket/laminat i poslikaj trenutno stanje... a poslije cifraj sa sminkerskim slikama
imam jednu molbu tj pitanje.Ima li tko prigušivač za D 350 magnu.Pa da malo isprobam to i da si napravim sam!Hvala
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Pa pogledaj u trgovinama koje prodaju te puske, Diana PROFESSIONAL modeli ionako imaju integrirane prigusivace cini mi se...
ma ja bi probao na svoju montirat ali neznam koju shemu pa ako neko iam ovu nemontiranu.. 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

moras skinuti prednji nisan, nataknuti moderator zvuka i ucvrstiti ga imbus vijkom za cijev... bar su tako original montirani na dianama...
ipak ne fercera pre velika je optika za dianu...pa me zanima koju gamo optiku da stavim sa kojim držačem na D 350 magnum.....hvala
Kako misliš pre velika ???, koji je to točno model Zrak-a?lovac132 wrote:ipak ne fercera pre velika je optika za dianu...pa me zanima koju gamo optiku da stavim sa kojim držačem na D 350 magnum.....hvala
Gamo niti jednu ne stavljaj na tako jaku pušku, jer nisu baš poznati kao izdržljiva optika. Eventulno fiksnu 4x, 6X, mada bi ja gamo izbjegavao. I ono najbitnije, kolko para bi dao za optiku+nosače?
Ova optika je skinuta sa M76 a on ima dršač sastrane......uglavnom dajte mi neko linka za visoku jednodjelni držač i čvrsti...ako nije problem....ako nebudem mogo to fiksirat na d 350 m,onda cu kupit novu optiku oko 400kn bez držača...hvala
evo gledam malo po ebuy-iu...i da pitam za neke proizviđače
Niconia,Leupold,Berisca....
Niconia,Leupold,Berisca....
Nikako da napišeš koja je to jebena Zrak optika, koje povećanje i koliki promjer prednje leće??
Zrak ima samo par modela, ali moramo znati točno koji, da bi ti netko mogao preporučiti dobar nosač optike.
Zrak ima samo par modela, ali moramo znati točno koji, da bi ti netko mogao preporučiti dobar nosač optike.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ako je skinuta sa M76 onda je Zrak ON-M76B (4x24) optika, i nema sanse da NE PASE na dianu, tebi ona ne pase u taj nosac koji imas a ne da ne pase na pusku a to je velika razlika... prvo optiku moras izvaditi iz onog njenog bocnog nosaca i staviti ju u normalni nosac srednje ili visoke visine nosaca, jer nemoze stati u niski jednodjelni nosac zbog velikog promjera optike na dijelu gdje su turreti za podesavanje pravca i visine... za tu optiku ili visoki jednodjelni (srednje visoki je jos upitan) ili kvalitetni (celicni) dvodjelni nosaci...
postoji i opcija da se malo modificira jednodjelni nosac da ipak prihvati tu optiku (pod uvjetom da i sama duzina nosaca odgovara, a ako me pamcenje sluzi ta optika nemoze cak ni po duzini u 100mm jednodjelni nosac nego bi trebao biti 120mm ali to cu jos provjeriti...), ali je pitanje koliko to mozes kvalitetno napraviti...
Ako ti nije zurba, mogu ti pokazati kad se vratim kuci poslije vikenda...
postoji i opcija da se malo modificira jednodjelni nosac da ipak prihvati tu optiku (pod uvjetom da i sama duzina nosaca odgovara, a ako me pamcenje sluzi ta optika nemoze cak ni po duzini u 100mm jednodjelni nosac nego bi trebao biti 120mm ali to cu jos provjeriti...), ali je pitanje koliko to mozes kvalitetno napraviti...
Ako ti nije zurba, mogu ti pokazati kad se vratim kuci poslije vikenda...