Moja kolekcija
- Pazi metak
- Pozornik

Moja kolekcija
Evo moje male kolekcije noževa.
CS Master tanto, Helle Pan, Mora 2000, Ka bar, Leatherman ® tool, Leatherman squirt ™ P4,Victorinoxi , a ovaj zadnji nebi znal (to ne koristim jer je uspomena od dede).
Sa Helle Pan nožem sam oduševljen, dooštrio ga nakon dvije godine kaj sam radil s njim. Moru 2000 sam testiral pošteno, poprimila hrđu i ima tri zuba. Ne žalim se jer je to radni nož kojeg si svatko može priuštiti.
Ime ovog Ka-bara nebi znal jer ga više ne proizvode, imam ga oko 3 godine i više ga maltretiraju prijatelji nego ja.
Nisam kolekcionar noževa, svaki od njih koristim. Svi noževi su kupljeni od zarade na kladionici pošto drugih prihoda nemam.
CS Master tanto, Helle Pan, Mora 2000, Ka bar, Leatherman ® tool, Leatherman squirt ™ P4,Victorinoxi , a ovaj zadnji nebi znal (to ne koristim jer je uspomena od dede).
Sa Helle Pan nožem sam oduševljen, dooštrio ga nakon dvije godine kaj sam radil s njim. Moru 2000 sam testiral pošteno, poprimila hrđu i ima tri zuba. Ne žalim se jer je to radni nož kojeg si svatko može priuštiti.
Ime ovog Ka-bara nebi znal jer ga više ne proizvode, imam ga oko 3 godine i više ga maltretiraju prijatelji nego ja.
Nisam kolekcionar noževa, svaki od njih koristim. Svi noževi su kupljeni od zarade na kladionici pošto drugih prihoda nemam.
proud and loud since 1986. ✠
Re: Moja kolekcija
lijepo,lijepo..još ljepše ako veliš da drugih prihoda nemaš.imaš sve kaj ti treba i još nešto za pokazat! neke od navedenih imam i sam i zadovoljan sam! Uživaj i lijep pozdrav!
Lijepo, i ja sam poče sakupljati preklopne a fiksne ču praviti sam.
Moja kolekcija če biti u dnevnom boravku izložena a samnom su uvijek dva kineza koja ispunjavaju zadaću
, jedan preklopni i jedan multitool, a ako ih izgubim lako ih zamjenim.
Moja kolekcija če biti u dnevnom boravku izložena a samnom su uvijek dva kineza koja ispunjavaju zadaću
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Kako si zadovoljan sa kukriem?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Vrlo sam zadovoljan, vrhunsko i kvaliteno je izrađen. Ugodan za ruku i rukovanje.
Vrlo vrlo oštar!
Vrlo vrlo oštar!
- Pazi metak
- Pozornik

Meni je na tome kukriju skoro ruka otpalaUgodan za ruku i rukovanje.
proud and loud since 1986. ✠
- Pazi metak
- Pozornik