2 veljače 2006
2 veljače 2006
Štovani forumaši !
Ako nastavimo nazivati obični kuhinjski nož oružjem , postoji li kakva žalosna mogučnost da se i nama desi ovo isto ??
A kolekcije oružja tek ????
Ako nastavimo nazivati obični kuhinjski nož oružjem , postoji li kakva žalosna mogučnost da se i nama desi ovo isto ??
A kolekcije oružja tek ????
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
Re: 2 veljače 2006
S obzirom na kmetski i polupriglupi mentalitet naroda i narodnosti na ovijem prostorima, u što se ubrajaju spike gdje se prvo kuka da imamo rigorozne zakone, a onda hvali i pametuje te se npr. zračnom oružju daju svojstva i osobine koje ne posjeduje, ne bi me čudilo.
Je, onda treba zabraniti sve - i šafciger i čekić i kliješta, sjekire, satare, pile, užad, žicu.... i žlice i vilice. Kamenje, betonske blokove i kocke. Liftove, mostove a pogotovo motocikle i aute i sva ostala prijevozna sredstva...
Einstein je jednom rekao - jedino ljudska glupost je beskonačna.
Treba educirati narod, a lobirati kod političara i mislim da je to jednostavna formula uspjeha.
Generalno, nismo dovoljno inteligentni da bismo bili kao Švicarska na koju se stalno pozivam.
Stalno i u svemu kopiramo nečija tuđa iskustva i nikako da se shvati da smo nacija koja ima kulturu oružja, ratništva junaštva zadnjih tisuću i više godina. To je nešto što nije sramota i već dragocjenost koju treba čuvati i njegovati. Do sada puno puta kroz posvijest pokazalo kao korisno za spas nacije...
Einstein je jednom rekao - jedino ljudska glupost je beskonačna.
Treba educirati narod, a lobirati kod političara i mislim da je to jednostavna formula uspjeha.
Generalno, nismo dovoljno inteligentni da bismo bili kao Švicarska na koju se stalno pozivam.
Stalno i u svemu kopiramo nečija tuđa iskustva i nikako da se shvati da smo nacija koja ima kulturu oružja, ratništva junaštva zadnjih tisuću i više godina. To je nešto što nije sramota i već dragocjenost koju treba čuvati i njegovati. Do sada puno puta kroz posvijest pokazalo kao korisno za spas nacije...
- Skupnik

2 veljače 2006
Mislim da je rekao:patch wrote: Einstein je jednom rekao - jedino ljudska glupost je beskonačna.![]()
"ljudska glupost i svemir su beskonacni. Ali za ovo drugo nisam siguran."
--
Sent from my iPhone using Tapatalk
hvala. nisam trazio citat vec sam ga napisao po sjecanju. ali smisao je ostao.
- Skupnik

2 veljače 2006
Mislim da je vazno da ljudi, kroz njegove "izjave", vide da je jedan takav znanstvenik imao itekakav smisao za humor 
Tu njegovu izjavu cuo sam od profesora matematike u gimnaziji, i zapamtio ju. Bez ljutnje, ali da sam ju cuo "na tvoj nacin prepricanu", mislim da ju ne bih zapamtio
kad uneses malo humora, ljudima se lakse ureze u mozak...
--
Tu njegovu izjavu cuo sam od profesora matematike u gimnaziji, i zapamtio ju. Bez ljutnje, ali da sam ju cuo "na tvoj nacin prepricanu", mislim da ju ne bih zapamtio
--
Vidis, svaki dan nesto novo naucim