jesu li ovo idioti ili koji k***c?
Re: jesu li ovo idioti ili koji k***c?
Pa baš zato je trebao copy- paste oglas, .....a ne 100 linkova koji ne pokazuju ništa, pa nek tražimo zar je to smisao posta, a je i naslov ......stvarno
!!!!!!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Plavi oglasnik je stvarno pun idiota.
).
(copy-paste sa stranicaKarabin M48 dobar, imaocu dozvole za 500 kn ili mijenjam za nelegalizirano
u fazi sam traženja zemljišta pa sam naišao na ovaj oglas
http://www.njuskalo.hr/nekretnine/zagre ... as-1447240
http://www.njuskalo.hr/nekretnine/zagre ... as-1447240
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

http://www.njuskalo.hr/nekretnine/poslo ... las-886969
kupi ovo pa cemo biti susjedi =)
kupi ovo pa cemo biti susjedi =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Što nam je policija dosjetljiva s tim oglasima.... 
Luka Kuduz, republički majstor strijelac
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2 ... html?rss=2
Evo još jedne budale...
Evo još jedne budale...
nobile157 wrote:
Svatko može dobiti nabavnu dozvolu za oružje ako ispunjava zakonske uvjete i ima strpljenja da prođe proceduru. Tko nema uvjete i vremena za proceduru, i ne treba mu dati oružje.
Tko misli da bi u drugoj državi dobio oružje, neka se odseli u tu drugu državu.
Nitko ne stvara nikakav "jaz, jednostavno, oružje mogu imati oni koji ispunjavaju zakonske uvjete. Svi oni koji ga nabavljaju ILEGALNO, nisu drugo do kriminalci koji će njime počiniti kakvo kazneno djelo, a kazneno djelo čine i samim posjedovanjem.
Već sam ti rekao da ne daješ izjave koje ne možeš potkrijepiti i ponavljam da imaš vrlo čudna razmišljanja, koja se nikako ne uklapaju u ovaj forum.
Razmisli malo o tome.
Ej Nobile157,
Pa nebi se sa time složija. U ovo: "ako ispunjava zakonske uvjete" more se upetljati svakakvog smeća koje nema veze sa moralnim normama. Nekima pod to ulazi i ono da ti je tata bija "vojno lice"
Pitan ja tebe da ti odbiju oružje na temelju operativne provjere u kojoj je idiot napisao da je tvoja draga susjeda (punica zastavnika koji je iselio iz stana do tvoga i u konvoju JNA napustio tvoj grad i državu) rekla da si agresivan ???
Po tebi smo svi jednaki pred zakonom, ali neki su jednakiji od drugih
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
- Original_G
- Cinker - bojna

A moralnost bi provjeravali ti? ili svećenik?
Ideš na psihološku i psihijatrijsku provjeru, dovoljno.
A da svi imaju oružje onda bi tek bilo darmar.
Ideš na psihološku i psihijatrijsku provjeru, dovoljno.
A da svi imaju oružje onda bi tek bilo darmar.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Ne, ne, ni ja ni svećenik. Ako se izbace ove gluposti koje san nabrojija, onda moralnost nije više upitna i nema je potrebe provjeravatiOriginal_G wrote:A moralnost bi provjeravali ti? ili svećenik?
Pa psihološka i psihijatrijska provjera je u redu, to je medicina, ne pi.darenje, ne govorim ja o tome, ja govorim o operativnoj provjeri. To ti je kad policajac, koji je zadužen za "red i mir" u tvome kvartu, dodje kod tebe, pita bla-bla-bla pitanja, (na koje odgovore oni već imaju), a onda se o tvome karakteru raspituje po susjedstvu, na radnom mjestu itd. E sada, imaš pičkicu kojoj si "stao na žulj" a nema ti muda to reći, taj samo čeka takvu prilikuOriginal_G wrote: Ideš na psihološku i psihijatrijsku provjeru, dovoljno.
PU ti more, zbog toga
Ne svi, nego svi koji bi željeli, a prošli su psihološku i psihijatrijsku provjeru. Tu ima razlike. Dar-mar je i ovako, a onda bi to bija pravedniji Dar-mar.Original_G wrote:A da svi imaju oružje onda bi tek bilo darmar.
Da smo svi imali svoje oružje 1990-e, lakše bi se bilo disalo. Valjda se slažes ???
- Original_G
- Cinker - bojna

jesu li ovo idioti ili koji k***c?
Slažem se ali bi i s druge strane svi bili naoružani (znam da su im djelili).
Ovo s provjerom i zlonamjernim ljudima je jasno ko dan, jasno je i policiji, pa će pitat na više mjesta.
Znaš da ako imaš dozvolu da su dani prepirki u prometu ili krčmi gotovi? Ne tučnjava, prepirka, da na najmanje sranje ostaješ bez oružja?
Ovo s provjerom i zlonamjernim ljudima je jasno ko dan, jasno je i policiji, pa će pitat na više mjesta.
Znaš da ako imaš dozvolu da su dani prepirki u prometu ili krčmi gotovi? Ne tučnjava, prepirka, da na najmanje sranje ostaješ bez oružja?
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Original_G wrote:Slažem se ali bi i s druge strane svi bili naoružani (znam da su im djelili).
Je stari, znam to jako dobro i pojma nemaš koliko puta sam se zbog toga morao suzdržati. Što možda i nije loše, jer mene bi to skupo koštalo. Možda je ispalo kako ja ne mogu do oružja i da se zato onako obrušavam na neke odredbe zakona, ali nije tako, ja ti imam cili arsenal, i to ne odnedavno, iz mladih dana, sve legalno, naravno. Iz toga onda proizlazi da se držim zakona, što ne znači da nema odredaba zakona s kojima baš i nisam oduševljen, ali jbg, što je tu je. Ne želim u detalje,ali viruj mi da znan neke poštene i ispravne ljude, koji zbog gluposti ne mogu dobiti nabavnu dozvolu.
navedeni oglasi o ilegalnom oružju nemaju veze sa policijom obzirom da bi oni na taj način pribavili nezakonite dokaze koje bi državni odvijetnik kroz odbačaj kaznene prijave i odbacio. ne može nezakonitim radnjama prikupljati pravnorelevantne činjenice i dokaze. jer u protivnom bi policija hodala po cesti i prodaval drogu, i uhičivala one koji bi kupovali istu, da moš si mislit.ili ukrađeni auto u inozemstvo pokuša uvalit nekom da ga kazneno progoni, yea wright.
Teško je to reći, baš za svaki oglas. Siguran sam da "navlakuša" ima. Za odbačaj prijave koja je poslijedica navlakuše, tribalo bi to najprije dokazati, što nije uvijek lako. Ne kažem da je to pravilo, ali znam sigurno da policija povremeno posegne i za ovakvim metodama, pa ja tu i ne vidin ništa posebno loše, jebiga...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Oglas obrisan, sta je pisalo?
pisalo je:Mike_Torello wrote:Oglas obrisan, sta je pisalo?
evo sa google cachea: http://goo.gl/3DKX4KUPUJEM MUNICIJU DUGI DEVET BEZ DOZVOLE......