Jedan Kolega sa foruma

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
picok
Skupnik
Skupnik

Jedan Kolega sa foruma

Post by picok » 22 Feb 2011, 20:19

----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: Jedan Kolega sa foruma

Post by Mike_Torello » 22 Feb 2011, 21:03

Yap, pitao sam se tko ce ga prepoznati prvi =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Aguila
Desetnik
Desetnik

Post by Aguila » 22 Feb 2011, 21:05

Super pajdo ako želiš ostati bez pljuca...

picok
Skupnik
Skupnik

Post by picok » 22 Feb 2011, 21:09

a je.... ga , ja ga znam kad je dečko s kvarta!
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala

valdop
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by valdop » 22 Feb 2011, 21:24

tako je bilo 1971, danas su oni prosvjednici na vlasti, ko zna ako uspiju možda za dvadeset godina . . . . . ili možda ne, pitati ću Vlatka Markovića
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm

gun_hater
Narednik
Narednik

Post by gun_hater » 23 Feb 2011, 02:49

Prema onom blogu, blago naivni idealistički stavovi,
nažalost ovo sve je nespojivo sa ovim siteom (ako želi prosperirat u legalističkom okruženju) i samim ovime može nanijeti i ovdje štetu s obzirom da je svojedobno tu vršio propagandu (plan osnivanja neke stranke i reklamiranje ideja na siteu koji se bavi oružjem!?), a sad je postao meta istažnih organa mupa.
Ok, ideja političke akcije za slobodu vlasnicima oružja, nitko nema loše namjere i svi su pošteni, svi bi legalno i regulirano al vladajući očito i ne misle tako (zapravo, većina vlada na svijetu), niti je to njima ista namjera (zna se kako se misli - bilokakvo oružje, legalno koje nije u rukama izvršne vlasti= problem, prije ili kasnije).

A činjenica da je prosvjed organizirao preko facebooka tj. interneta ovome gore navedeno nimalo ne pridonosi, dapače, spojeno sa time da se ovdje isto javljao je katastrofa (što već potrebiti znaju ili će saznati)...
Zasad se nisu susreli sa takvom vrstom mobiliziranja prosvjednika, tako da će vjerojatno odsad internet bit (još) ozbiljnije praćen.
Stavite se u situaciju vlasti, saznate da tamo neki lik organizira prosvjednike, vodi ih da idu na zabranjeno mjesto prosvjeda (Markov trg), agitira među vlasnicima oružja i takvom populacijom... što ćete učiniti ?

Neki će možda reć da sam paranoičan, autocenzuriran, nazadan i da "imamo slobode" al nek malo bolje razmisle gdje su i što su i kako neke stvari ovdje dobro zamišljene najčešće loše završe.

Marin Bralic
Skupnik
Skupnik

Jedan Kolega sa foruma

Post by Marin Bralic » 23 Feb 2011, 09:33

Slazem se. Od pocetka mi se ideja rasprave o politici na ovome forumu nije dopadala...

--
Sent from my iPhone using Tapatalk

patch
Satnik
Satnik

Post by patch » 23 Feb 2011, 11:59

Potpisujem ovo sto su Marin i gun_hater napisali.

Politici nije mjesto na ovom forumu. Hoce li netko biti desno, centralno ili lijevo orijentiran, njegovo je potpuno pravo. Kao na reklami za Žuju - imamo 1.000.000 najboljih ljubavnika, nogometnih izbornika, premijera i ne znam čega još sve ne. Bilo kakvo politicko djelovanje na forumu ovog tipa moze imati krive posljedice. Politiku neka vodi svatko u svojoj butigi kako voli i želi. Ista stvar je i sa glazbom. Ako netko voli slušati Bacha, Thompsona, Dukate, Balaševića ili Karleušu, ma njegova stvar. Ja slušam ono što ja volim - i to mi je dovoljno.

Koliko se sjećam, moto ovog foruma je guštanje u oružju (hladnom, vatrenom i inom) i sitnim svima nam dragim aktivnostima vezanim za korištenje/održavanje/izradu?
I pokoji roštilj i druženje kojih odavna nije bilo. :A18:

Sasvim druga stvar je svojevremeno bila udruga, a koja bi bila nepolitička i neprofitna organizacija i koja bi promicala interese ljubitelja oruzja i cuvala tradicijske vrijednosti koje kod nas postoje oduvijek.
No i to je pitanje odavno rijeseno, jer ne postoji kriticna masa koja bi to pitanje mogla rijesiti. A pitanje je hoće li je ikada i biti ili će sve biti na razini dva saveza koja postoje u RH (HSS I CROPSA).

Petljati politiku u to sve, nema smisla - uostalom to je pokazala i rasprava koju je kolega s foruma svojevremeno pokrenuo a na kojoj sam imao prilike i sam sudjelovati. Iznešene ideje su bile zanimljive, tek toliko o tome.

Post Reply