uvoznik za CCI streljivo u RH?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

uvoznik za CCI streljivo u RH?
Dakle tko u RH drzi CCI streljivo? Zelio bih kupiti i isprobati neko .22 LR streljivo.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: uvoznik za CCI streljivo u RH?
Vidio sam ga kod Fanzoja u Ogrizovićevoj. Oni ga povremeno uzimaju.
I navodno ga imaju u MONI-u, ali tamo ga nisam nikad tražio.
I navodno ga imaju u MONI-u, ali tamo ga nisam nikad tražio.
- istra champion
- Cinker - bojna

Zaboravio si napisati + 50 eur. za slovensku izvoznu dozvolu.
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
Nisam još kupovao vani ali imam namjeru u Austriju dal se isto izvozna plaća, koliko znam potrebno je samo prijaviti na granici.
Orlovi lete sami. Ovce idu u stadima.
cci ćeš i morati vani kupovati jer ga fanzoj ima jedne godine pa ga onda 2-3 nema a jedini se on zaj..s uvozom toga..imal je remingtona sad i vipera i yellow jacketa, čak ni preskup nije bil, 65kn za 50 kom y.jacketa..
evo gledao sam na stranici fanzoja i vidim da ima sam remington,jel znae možda ima li sada cci stingera
Dečki ako ko bude trebao CCI streljivo može ga nabaviti kod mene i neka druga Lp..Naravno kopija oružanog lista ili sken..
daj pusti neke informacije ovdje ili na pm
ja sam zainteresiran
ja sam zainteresiran
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mene zanima .22LR CCI, Raptor ili Quick-Shok streljivo, naravno, posjedujem oruzni list za odgovarajuce oruzje... molim cijene
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
vi ovdje govorite o shotshell streljivu? ako je to onda i mene zanima
na lageru cci stinger, winchester hyper sped i cci -mini magnum, u dolasku cci-subsonic, remington subsonic, i federali, lapua i remington samo ovo što je u dolasku dolazi za neka dva tijedna, također dolazi i sačmeno streljivo 22lr..
Procedura za kupnju vani u slo je uzeti dozvulu na njihovoj policiji cca30-40 eura i kupiš za što imaš oružani list, stime da ti trgovac mora provesti do granice jer ti sam nesmiješ to transportirati preko slo jer si automatski u prekršaju.U austriji ti netreba ta dozvola za kupnju streljiva ali opet nasmiješ voziti preko slo jer si u prekršaju, kupio frend u austriji i kad je stao na slo granici da uzme melveštajer dečki mu uzeli sve naplatili dobru kaznu i umalo strpali iza rešetaka tako da sa njima nema zafrkancije.Jedino ako tko želi riskirati i prošvercati kroz slo.Na našoj granici samo prijaviš i pogledaju ti i puste te ako je do 1000kn.
Procedura za kupnju vani u slo je uzeti dozvulu na njihovoj policiji cca30-40 eura i kupiš za što imaš oružani list, stime da ti trgovac mora provesti do granice jer ti sam nesmiješ to transportirati preko slo jer si automatski u prekršaju.U austriji ti netreba ta dozvola za kupnju streljiva ali opet nasmiješ voziti preko slo jer si u prekršaju, kupio frend u austriji i kad je stao na slo granici da uzme melveštajer dečki mu uzeli sve naplatili dobru kaznu i umalo strpali iza rešetaka tako da sa njima nema zafrkancije.Jedino ako tko želi riskirati i prošvercati kroz slo.Na našoj granici samo prijaviš i pogledaju ti i puste te ako je do 1000kn.
Evo čim stignem poslat ču vam testove kako se pojedina vrsta streljiva ponaša što se tiče probe i pucanja u boce od 5l punjene vodom i otvaranja zrna tj košuljice i njihove preciznosti gađanja u metu..
Samo ti daj cijene ostalo ćemo mi testirati.
Mislim da ovo nije točno. Vozio prijatelj prije cca. 2 tjedna trap streljivo iz Austrije uredno prijavio kod slovenaca, priložio račun i prošo bez ikakvih problema...miki 1 wrote: ali opet nasmiješ voziti preko slo jer si u prekršaju, kupio frend u austriji i kad je stao na slo granici da uzme melveštajer dečki mu uzeli sve naplatili dobru kaznu i umalo strpali iza rešetaka
Aguila streljivo ti do granice mora provesti njihova ovlaštena osoba i napraviti primopredaju na granici a ti sam ni u kom slučaju nesmiješ to ti je tako 100 posto..Ovaj frend prije par puta vozio sam uzeo melveštajer i nije bilo problema,međutim ovaj put ga je slo carinik tražio da mu donese što ima i pozvao policajca i pitao ga tko mu je vozio itd.. Tako da ti je ta priča istinita i sto posto točna..
Vidis ovo zvuci jako zanimljivo na prvi pogled ?
To bi znacilo da lovac ili sportski strijelac, npr. svabo ili Austrijanac NE mogu preko Slovenije nositi svoju municiju ? Koji je smisao EU propisa i EWB-a ako je to tako... NE STIMA TU NESTO....???
To bi znacilo da lovac ili sportski strijelac, npr. svabo ili Austrijanac NE mogu preko Slovenije nositi svoju municiju ? Koji je smisao EU propisa i EWB-a ako je to tako... NE STIMA TU NESTO....???
Nemoguće je Nemoguće
lex-lutor i tvoja tvrdnja stoji da je to velika glupost ali ti nazovi neku trgovinu u slo pa če ti objasnit proceduru koja je kao što sam napisao dozvola za kupnju od njihove policije(platiš je cca30-40eura a neki vele i 50) zatim odeš u trgovinu sa oružanim listom i kupiš ono što želiš i što imaš upisano u knjižici(koji kalibar) zatim ti treba trgovac ili netko prevesti do granice gdje ti nakon njihove granice napravi primopredaju..Eto to ti je procedura po njihovom zakonu..Sad se postavlja i pitanje isplativosti jer ako voziš neku malu količinu,platiš trgovcu da ti doveze do granice i gorivo svoje mislim dali je isplatljivo?Možeš ti i voziti da ne prijaviš ali na svojrizik naravno ako ti se to isplati..