PAP Monte Carlo
- JimboJonez
- Pozornik

PAP Monte Carlo
Na mom PAPu je drvo malo... pah ishabano... i uglavnom, malo bih ga upgradeao:
Znali netko može li se ovo negdje kupiti kod nas u Hrvatskoj, ili kako se može (i odakle) naručiti i kakva je procedura s uvozom?
Pa ako je netko ima iskustva, bio bih zahvalan da podjeli iskustvo.
Znali netko može li se ovo negdje kupiti kod nas u Hrvatskoj, ili kako se može (i odakle) naručiti i kakva je procedura s uvozom?
Pa ako je netko ima iskustva, bio bih zahvalan da podjeli iskustvo.
Vratija se Šime!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: PAP Monte Carlo
Ja sam trazio slican kundak, sinteticki, Remington 700 izgled, neka slovenska firma je uvoznik za ovaj dio balkana, poslao sam im upit, rekli su da nemaju i da se se javiti kad stigne posiljka, nakon pola godine sam pitao opet ali odgovora nije bilo....
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- JimboJonez
- Pozornik

Ništa onda, kopat ćemo po netu da vidimo tko je voljan slat u Hrvatsku.
Vratija se Šime!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ARTEK.si wrote:2. ožujak 2009 16:23Pozdravljeni, samo da dobijem cenu in rok dobave i šaljem vam ponovni email sa cjenom.Mike_Torello wrote:SKS Ram-line
zanima me Sinteticki RAMLINE #19505 SKS stock,
http://www.ramlinestocks.com/images/ram_19505.jpg - $59.95
moze li se kupiti kod vas i po kojoj cijeni? Hvala
Pozdrav,
Uroš
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Kako vidim u ovom postu se radi o kundacima pa me zanima
Mogu li se slati kundaci iz USA za HR bez nekakvog ograničenja (kao zabrana za dijelove oružja itd.), našao sam jedan predivan drveni kundak za R700 bilo bi dobro imati i topliju verziju. Zanima me jer bi to trebao uzeti uskoro
Mogu li se slati kundaci iz USA za HR bez nekakvog ograničenja (kao zabrana za dijelove oružja itd.), našao sam jedan predivan drveni kundak za R700 bilo bi dobro imati i topliju verziju. Zanima me jer bi to trebao uzeti uskoro
Orlovi lete sami. Ovce idu u stadima.
- Original_G
- Cinker - bojna

da ali sa njihove to me zanima ima li tko iskustva
- Original_G
- Cinker - bojna

kod nekih firmo smo još tzv. treće zemlje, ali od kak smo u NATO, ne bi trebalo biti problema.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
http://www.cabelas.com/product/Advanced ... l+Products
pogledaj ovde mislim da si imao neki slican link,ali ova firma koliko mi je poznato salje u HR..a sa nasim vlastima nebi triba imati problema jer kundak ne spada u oruzje...,mada ako ti mozda igra drveni kundak imam ti lika koji nabavlja orginalne lovacke kundake iz crvene zastave a i lova ti je ok
pogledaj ovde mislim da si imao neki slican link,ali ova firma koliko mi je poznato salje u HR..a sa nasim vlastima nebi triba imati problema jer kundak ne spada u oruzje...,mada ako ti mozda igra drveni kundak imam ti lika koji nabavlja orginalne lovacke kundake iz crvene zastave a i lova ti je ok
koliko je to love za CZ kundak?
http://www.popguns.com/advancedtechnolo ... ks0300.htm
ovdje je 40$.
http://www.popguns.com/advancedtechnolo ... ks0300.htm
ovdje je 40$.
Kolega je nedavno naručio kundak za pušku i modu reći da nikakvih problema nije bilo ni na izlazu iz SAD niti kod nas
sve 5
sve 5