Kupnja hs - xdm
Kupnja hs - xdm
Pozdrav svima, novi sam na forumu i svaka pohvala imate sve!
Za koji dan idem kupiti pištolj,odlučio sam se za kupnju HS 2000 xdm 9x19mm, 4,5"
Može li mi netko reći koliko košta taj pištolj u Hs-u u karlovcu i neznam jeli istina ali čuo sam da službenici rh imaju popust od nekih 20-30%
Zahvaljujem!
Za koji dan idem kupiti pištolj,odlučio sam se za kupnju HS 2000 xdm 9x19mm, 4,5"
Može li mi netko reći koliko košta taj pištolj u Hs-u u karlovcu i neznam jeli istina ali čuo sam da službenici rh imaju popust od nekih 20-30%
Zahvaljujem!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Kupnja hs - xdm
Ja sam cuo neke druge price jos davno ali nebih o tome... jer su rekla kazala. Ali ovo za 20-30% mi nije poznato...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Policajac, evo danas bio u HS-u dobio popust od 20% i kupio!TORCIDA VŽ wrote:A ti si po zanimanju ....
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Cestitam na prinovi, svidjaju mi se ovi novi "prelomljeni" utori na navlaci za repetiranje, za koji setup nišana si uzeo (vidim crveni naprijed, a jeli iza "zeleni" ili je crni bez icega?) i koliko je cifra izašla u konačnici?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

...i koliko si ti čekao nabavnu? Kako si ga registrirao (civilno, sportsko, možda lovačko)
Naravno, čestitke na prinovi, neka te lijepo služi

Naravno, čestitke na prinovi, neka te lijepo služi
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
Uzeo sam set nišana naprijed crveni natrag zeleni, oni koštaju +250 kn, mene je sve skupa koštalo 5.000,00 kn, (naravno plaćanje kod njim je moguće jedino gotovinom), čekao sam jedan dan, znači dan prije nazvao i dogovorio drugi dan otišao po njega. Registrirao sam civilno a nabavnu dozvolu sam čekao nekih 2,5-3 mj. relativno brzo.
Eto nisam imao priliku još probat idem u ponedjeljak na streljanu pa ćemo vidit kako diše...
Hvala na čestitkama!!
Evo nišani...
Eto nisam imao priliku još probat idem u ponedjeljak na streljanu pa ćemo vidit kako diše...
Hvala na čestitkama!!
Evo nišani...
Bit ces zadovoljan, kao sto sam i ja s mojim. Dobra kontrola, i dobre grupe. Preporuka S&B FMJ ili TFMJ ako mozes naci.
Jedino nemoj s znojnim rukama puno po SS navlaci jer se znaju događati promjene na povrsini. Malo je osjetljiviji nego tenifer crni model.
Jedino nemoj s znojnim rukama puno po SS navlaci jer se znaju događati promjene na povrsini. Malo je osjetljiviji nego tenifer crni model.
patch wrote:Bit ces zadovoljan, kao sto sam i ja s mojim. Dobra kontrola, i dobre grupe. Preporuka S&B FMJ ili TFMJ ako mozes naci.