Muljaže na stranici aukcije.hr
Muljaže na stranici aukcije.hr
Poštovanje!
Malo me je i sram pisat o ovoj stvari.
Naime staromodan sam tip i vjerujem u međuljudske dogovore, ali želio sam isprobat nešto novo. Mislim si pa svi to već rade pa mogu i ja probat.
I tako se ja logiram na stranicu aukcije.hr.
Kliknem i počinjem listati ponudu, naiđem na jedan zanimljiv i povoljan nož.
Klik i kupim ga.Nož je bio marke Boker.Pričekam poštara, on dođe, ja preuzmem otvorim a ono nož " bommer".
Nasmijem se sam sebi i mislim si budalo...
Napisao sam mail gospodinu koji mi je prodao nož kao i stranici aukcije.hr i sad čekam odgovor.
Ako se to ne riješi na meni zadovoljavajući način reči ću Vam ime i prezime gopodin, njegovu adresu i ime "firme".
Ponekad stvarno nije loše biti staromodan...
Malo me je i sram pisat o ovoj stvari.
Naime staromodan sam tip i vjerujem u međuljudske dogovore, ali želio sam isprobat nešto novo. Mislim si pa svi to već rade pa mogu i ja probat.
I tako se ja logiram na stranicu aukcije.hr.
Kliknem i počinjem listati ponudu, naiđem na jedan zanimljiv i povoljan nož.
Klik i kupim ga.Nož je bio marke Boker.Pričekam poštara, on dođe, ja preuzmem otvorim a ono nož " bommer".
Nasmijem se sam sebi i mislim si budalo...
Napisao sam mail gospodinu koji mi je prodao nož kao i stranici aukcije.hr i sad čekam odgovor.
Ako se to ne riješi na meni zadovoljavajući način reči ću Vam ime i prezime gopodin, njegovu adresu i ime "firme".
Ponekad stvarno nije loše biti staromodan...
Re: Muljaže na stranici aukcije.hr
Ma ja sam prije dosta toga kupovao preko aukcije.hr ali sam nekoliko puta ostao i bez robe i bez love.Sada kupin iznimno rijetko i to samo od prodavača sa kojima sam imao uspješnu suradnju od ranije. To da dobiješ sasvim drugu stvar nego onu za koju si licitirao to je već gotovo "normalno".
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Ne kupujte preko interneta preporuka, jer kupujete mačka u vreći, nitko vam ne garantira da ćete doista i dobiti predmet, još manje da je on, ono što ste vidjeli na slici ili da ćete ga uopće dobiti, ... 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Ja sam tako kupio mobitel, frajer mi je poslao neku sasvim drugačiju sliku gdje je mob kao nov, kad ono u paketu dođe nešto sasvim drugo u raspadnom stanju. Poslao sam mu paket natrag ali ga frajer nije htio preuzeti i vratio mi se paket nazad. Svaka škola košta.
Neka se zna njegovo ime:
Hrvoje Babić, Nehruov trg 93, Novi Zagreb
Neka se zna njegovo ime:
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Imao sam sa tim Babićem neke pizdarije, ne sjećam se šta je bilo, mislim da je bilo neko cjenkanje nakon što je aukcija završila. Na kraju mi je ipak platio. To je bila zadnja aukcija koju sam koristio kao prodavač!
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
I još mu stavi i nick sa Aukcija da se zna toliko da i drugi ne nasjednu, mislim da je to pošteno!!!insensate wrote:Ja sam tako kupio mobitel, frajer mi je poslao neku sasvim drugačiju sliku gdje je mob kao nov, kad ono u paketu dođe nešto sasvim drugo u raspadnom stanju. Poslao sam mu paket natrag ali ga frajer nije htio preuzeti i vratio mi se paket nazad. Svaka škola košta.
Neka se zna njegovo ime:
A kad se želiš na nešto u korisničkoj podršci, ili prijaviš uglavnom ne odgovaraju niti ti itko može garantirati zaštitu kao potrošaću, no svakako ima tu i kvalitetnih ljudi koje bi svakako mogli i trebali spomenuti, preporučiti!!!
Dobio sam zamjenski nož, još i bolji nego sam naručio i povrat poštarine.
Čovjek me nazvao na mobitel i ispričao se zbog zabune.
E sad dali on to isprobava na ljudima koji će vratiti a koji ne ili je stvarno bila zabuna...
Uglavnom jedno loše iskustvo završilo je na kraju ipak dobro...
Čovjek me nazvao na mobitel i ispričao se zbog zabune.
E sad dali on to isprobava na ljudima koji će vratiti a koji ne ili je stvarno bila zabuna...
Uglavnom jedno loše iskustvo završilo je na kraju ipak dobro...
mom prijatelju je akiran acc (od admina vjerojatno) jer je prodavatelju dao negativnu ocjenu nakon muljaze. nakon je primio par prijetecih poruka i nije promijenio misljenje vise nije mogao pristupit acc-u i odustao je od kupovine
osobno kupim ponesto na xbay-u i do sada (osim s postarom) nemam problema
osobno kupim ponesto na xbay-u i do sada (osim s postarom) nemam problema
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka