Nabava black powder revolvera
Moderator: BoB
Nabava black powder revolvera
pozdrav!
zanima me dal je neko od vas naručio koji revolver kod rusana, ili ako je prije naručivao koliko je čekao na njih?
evo, ja sam naručio 2 komada i još nema nikakvih novosti, a naručio sam u 11. mj!
zovem rusana i on mi govori več dobra 3 mjeseca da još nisu svi revolveri gotovi!
zanima me dal je neko od vas naručio koji revolver kod rusana, ili ako je prije naručivao koliko je čekao na njih?
evo, ja sam naručio 2 komada i još nema nikakvih novosti, a naručio sam u 11. mj!
zovem rusana i on mi govori več dobra 3 mjeseca da još nisu svi revolveri gotovi!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Nabava black powder revolvera
da "nisu gotovi"??? Koliko ja znam rusan uvozi revolvere a ne proizvodi ih... no opet, mozda se dao i u proizvodnju...
ja sam svoj dobio relativno brzo, ali znam da je u turi poslije one kojom je moj dosao bilo nekih zastoja na carini i ina sranja...
ja sam svoj dobio relativno brzo, ali znam da je u turi poslije one kojom je moj dosao bilo nekih zastoja na carini i ina sranja...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
pardon, nisam se dobro izrazio!
da talijani nisu napravili još sve pištolje!
ma bilo mi je rečeno za božič, pa za novu godinu, pa krajm prvo, pa krajem drugog mjeseca!
kasnije sam zvao i kazali su mi da još nisu talijani sve napravili, ali da su papiri svi na broju i da se čeka njihova potvrda!
pa ono malo mi je čudno da bi desetak, dvadesetak pištolja radili pola godine!
da talijani nisu napravili još sve pištolje!
ma bilo mi je rečeno za božič, pa za novu godinu, pa krajm prvo, pa krajem drugog mjeseca!
kasnije sam zvao i kazali su mi da još nisu talijani sve napravili, ali da su papiri svi na broju i da se čeka njihova potvrda!
pa ono malo mi je čudno da bi desetak, dvadesetak pištolja radili pola godine!
Meni je bilo sve ok. Od narudžbe do dolaska, nekih 2 miseca, mislim da se nebi triba brinit.Srpljenja! 
ma nema više strpljenja!
bilo rečeno za božić! pa novu godinu, ...
aj mi reci dal bi ti imao strpljenja?
bilo rečeno za božić! pa novu godinu, ...
aj mi reci dal bi ti imao strpljenja?
to je najjednostavnije, uzmi novce koje si mu unaprijed dao i otiđi kod drugog trgovca . . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
ma nisam ništa platio!
ali nemam vremena da sam nabavim!
a koliko znam, on je jedini tu u našem kraju koji to uvozi!
ili se varam?
ali nemam vremena da sam nabavim!
a koliko znam, on je jedini tu u našem kraju koji to uvozi!
ili se varam?
strpi se i ja sam svoj revolver dugo čekao, mi smo malo tržište pa vjerovatno narudžbu za nas rade kad stignu, strpljen, spašen 
mislim da sam čekao i duže, kada bih nazvao rekli bi mi isto to što su i tebi rekli, ali na kraju sam dobio revolver koji sam naručio po cjeni koju smo dogovorili, ionako mislim da nitko u Hrvatskoj ne uvozi oružje na crni barut osim njih pa i nemaš izbora. Vjeruj mi kad ti dođu zaboravit ćeš odmah koliko si čekao. 
neznam šta da mislim več!
sad u 6.mj u svom aranžmanu najvjerojatnije idem u slovenije po to!
nemojte me krivo shvatit!
sad u 6.mj u svom aranžmanu najvjerojatnije idem u slovenije po to!
nemojte me krivo shvatit!
novi sam.gdje se u Sloveniji može nabaviti takvo oružje i kako preko granice?
Vrlo jednostavna i legalna nabava oružja na crni barut bez carine i poreza na luksuz, otići u bilo koju zemlju (po mogućnosti Italiju ) učlaniti se u klub crnobarutaša kupite pušku, pištolj ili revolver puno jeftinije nego kod nas, klub Vam pokloni oružje koje ste kupili uz popratnu dokumentaciju i NEMA POREZA, CARINE I POREZA NA LUKSUZ!!! PROVJERENO I UČINJENO!!! REGISTRIRANO U HR!! A toliko ste me razapinjali svim mogućim zakonima! 
Do you feel lucky? well...do ya...punk?
Odlična vijest.Hvala šta ste je podijelili s nama.Vjerujem da bi svi voljeli čuti još koji detalj npr. mjesto i naziv kluba u Italiji ili Austriji,neke cijene oružja,kako je prošlo na samoj granici i sl.
Može više informacija ali u 4 oka jer sam ionako napisao previše! U svakom slučaju osnovne upute imate! A što se tiče klubova ne mogu preporučiti iz vlastitih razloga a i kluba jer mi poklanjaju ono što sam kupio! Ljudi osnove imate snalazite se družite se preporuka talijanima!
- istra champion
- Cinker - bojna

Ako si ti kupio, kako ti je klub to poklonio
Kako nisi platio ni carinu, porez i trošarinu???
Objasni nam
Objasni nam
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
Nemoj gledati samo pravo, osvrni se malo lijevi ,desno pa i po potrebi i nazad! Zakon postoji da se poštuje, traže rue u njemu (a ima ih) i da se krši!
A što se tiče klubova ne mogu preporučiti iz vlastitih razloga a i kluba jer mi poklanjaju ono što sam kupio! Ljudi osnove imate snalazite se družite se preporuka talijanima!istra champion wrote:Ako si ti kupio, kako ti je klub to poklonio![]()
![]()
Objasni nam
Ajde onda poslikaj malo to što si kupio . I napiši gdje si kupio ljudima ce biti i to interesantno .