"Streljana" u blizini ZG
"Streljana" u blizini ZG
Slucajno naletjeh pri rekreaciji na ovu "streljanu" u blizini ZG, vidjeh hrpu cahura i meta- plavih probusenih balona na stapovima
, a i streljana izgleda jako sigurno i dobro, pa da upitam da li tko sa foruma vjezba tamo, koji uvjeti su za uclanjenje, i dali primate goste ponekad
????
P.S. ako je od tamo neki forumas, moze na pp.
Evo par slicica, pa ako tko prepozna
A lokacija u podnozju ovog brijega
P.S. ako je od tamo neki forumas, moze na pp.
Evo par slicica, pa ako tko prepozna
A lokacija u podnozju ovog brijega
Re: "Streljana" u blizini ZG
Ne gustam, vec ne poznam dobro taj teren niti znam status te "streljane", te da li je otvorena za javnostzdebat wrote:Sigurno se guštaš tajeći podatke, nisi fer...
, a znas da ovaj forum nadziru i sluzbene osobe pa da ne napravim kakav prekrsaj, inace prilaz streljani je osiguran rampom na spustanje za zaprecavanje prilaza automobilima na oko 100m od strelista, u blizini strelista se nalaze one klubske prostorije sa slike, streliste je fantasticno konfigurirano i osigurano frontalnim zidom vise od 50 m visine tako da nema brige za rikoset, niti se moras misliti gdje meci zavrsavaju, ima hrpa tragova aktivnosti i meta na tom strelistu
Jedno od boljih strelista sto sam vidio!!
Evo vidis kako su se svi prestrasili nitko ni aaaa o lokaciji !!!!zdebat wrote:Sigurno se guštaš tajeći podatke, nisi fer...
Poslao sam ti pp a nisi odgovorio. Javi mi podatke o toj lokaciji pa ću pitat nekoga tko zna i onda ti javiti emailom.
Zna li se gdje je lokacija i tko je voditelj?
Orlovi lete sami. Ovce idu u stadima.
sve mi više liči na kakvu streljanu po bačvama pri klijeti kod Jože
Orlovi lete sami. Ovce idu u stadima.
Nije pri kljeti (ali da ih ima okolo imaaa )
vec je pri kamenolomu
, odlican zid verikale 50 m, a sigurnost velika nema rikosheta,
odlicno za vikend izlet uz spek i svijezi zrak brzo se ogladni!!
- Original_G
- Cinker - bojna

Ma nije navlakusa, par clanova ovog foruma zivi tamo u blizini, evo ja se ovako pozivam u goste ali ni glasa od njih
na strelistu se i nalazi spomen ploca iz domovinskog rata, valjda je tamo bila i vojna obuka u to doba!!
Mislim da znam o kojoj se streljani radi, to je ova lokacija:
Zar nitko još ne zna čija je i kako se tamo učlaniti?!
Par puta sam otišao tamo na "divlje" pucati sa zračnicom.
Kad sam zadnji put bio tamo prije par godina vidio sam uglavnom čahure od sačme i gomilu razbijenih glinenih golubova. Vatrena linija je max 100m.
Par puta sam otišao tamo na "divlje" pucati sa zračnicom.
Kad sam zadnji put bio tamo prije par godina vidio sam uglavnom čahure od sačme i gomilu razbijenih glinenih golubova. Vatrena linija je max 100m.
The truth is hate to those who hate the truth.
Ne, ne zna se. Mislio sam da je igra skrivača samo za malu djecu.
Sjetit ću se toga prije nego neku korisnu informaciju podijelim sa drugima.
Nije nikakva tajna.zdebat wrote:Ne, ne zna se. Mislio sam da je igra skrivača samo za malu djecu.
The truth is hate to those who hate the truth.
Ma nije , Jastebarsko je, pa jastreb vam je na grbu koji je zakucan na ona vrata, ali vidis tu se nitko ne javi iz Jaske a ima forumasa ako se dobro sjecam cak i profi vojnika, ali evo sad imamo i dvije streljane u blizini ZG
!!!
Trebalo ti je više od pol godine da kažeš nešto konkretno. Pitat ću čovjeka koji zna čovjeka u vezi toga.