SNIPER KUP 2011- Rijeka
Moderator: Original_G
- oštrostrijelac
- Poručnik

Re: SNIPER KUP 2011- Rijeka
Hmm, možda bi najbolje bilo da se izvlači streljačko mjesto i grupa u kojoj če se nastupitioštrostrijelac wrote:Ima li približan broj onih koji budu pucali na 300 metara![]()
Bude li predhodnog rasporeda po grupama i streljačkim mjestima
Unaprijed hvala![]()
Oštri
Pozdrav oštrim strijelcima,
vidim da se ove godine sprema dosta strijelaca na ozbiljnu "borbu", u prilogu je preliminarni raspored za oba dana. U subotu je mogućnost otvorenog treninga a u nedjelju je tekma. Po uplati kotizacije izvlačit će se mjesta i grupe tako da nitko ne bude u nekoj prednosti što se tiče doba dana kad puca, sunce, mirage i sl. Zato je potrebno doći na vrijeme. Prijave se još uvijek primaju sve dok ne popunimo broj od 80 strijelaca (nastupa) na 300m. Četiri su grupe a udvostručili smo broj streljačkih mjesta na 20 (prošlih godina je bilo po 10). Prijavljeno je dosta kvalitetnih strijelaca a tu su i slovenci te pripadnici HV i specijalnih policijskih postrojbi.
wagner
vidim da se ove godine sprema dosta strijelaca na ozbiljnu "borbu", u prilogu je preliminarni raspored za oba dana. U subotu je mogućnost otvorenog treninga a u nedjelju je tekma. Po uplati kotizacije izvlačit će se mjesta i grupe tako da nitko ne bude u nekoj prednosti što se tiče doba dana kad puca, sunce, mirage i sl. Zato je potrebno doći na vrijeme. Prijave se još uvijek primaju sve dok ne popunimo broj od 80 strijelaca (nastupa) na 300m. Četiri su grupe a udvostručili smo broj streljačkih mjesta na 20 (prošlih godina je bilo po 10). Prijavljeno je dosta kvalitetnih strijelaca a tu su i slovenci te pripadnici HV i specijalnih policijskih postrojbi.
wagner
- Attachments
-
- PRELIMINARNI RASPORED.pdf
- (85.16 KiB) Downloaded 45 times
se može platiti na licu mjesta, ili se placa unaprijed preko virmana?
LP, Vedran
LP, Vedran
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ja sam obavijesten ovako...
Kotizaciju riješiš kad dođeš na tekmu. A možeš i na ž.r. samo ga ne znam napamet, javim ti sutra kad dođem na streljanu.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&p ... code=14317
Ako prognoza ostane ovakva bit ce savrseno, suncano s naoblakom bez vjetra =) a ni temp nebi trebala biti nepodnosljiva =)
Ako prognoza ostane ovakva bit ce savrseno, suncano s naoblakom bez vjetra =) a ni temp nebi trebala biti nepodnosljiva =)
- oštrostrijelac
- Poručnik

oštrostrijelac wrote:Bilježim se za nastup na 300m![]()
Uz mogučnost treninga sve bi moglo biti puno zanimljivije i sa daleko kvalitetnijim rezultatima.
Zapravo, puno toga ovisit će o zbivanjima u noči sa subote na nedjelju![]()
Oblačan dan sa 23 celzijevca i povjetarcem u leđa pridonijet će dobrom raspoloženju i dobrim rezultatima 100-tinjak natjecatelja koji budu otpucali više od 50 krugova u subotnjim kvalifikacijama, a koje budu neminovne radi velikog interesa strijelaca, lovaca, te vojnika i policajaca.
Elektronske mete budu pun pogodak jer će biti puno lakše i natjecateljima i organizatorima, te brojnim gledateljima.![]()
Pozdrav.
Oštri
- oštrostrijelac
- Poručnik

Možda je ovo gore trebalo napisati prije 9. ožujka, pa bi se sve ostvarilo, ovako samo djelimično.
A možda do nedjelje ipak i bude.
Yess
A možda do nedjelje ipak i bude.
Yess
Oštri
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

http://prognoza.hr/tri_karta.php?id=tri ... code=Cavle
prognoza za Čavle... mozda i bude nesto a? Mozda nam se posreci
prognoza za Čavle... mozda i bude nesto a? Mozda nam se posreci
Pozdrav snajperistima,
u prilogu je bilten sa jučer završenog "Sniper kupa 2011" na Grobniku. Natjecanje je proteklo po uglavnom oblačnom vremenu i bez previše vjetra što su odlični uvjeti za gađanje na velikim daljinama. Natjecanje je bilo odlično posjećeno, tvrtka "Kahles" je promovirala svoje proizvode i prezentirala neke novitete te osigurala vrlo vrijedne nagrade najboljoj trojici strijelaca na čemu se iskreno zahvaljujem. Šteta što ostale tvrtke koje se bave vojnom proizvodnjom nisu prepoznale ovu priliku da se prezentiraju. Vrijeme nas je poslužilo na čemu sam zahvalan dragome bogu obzirom na to da je u subotu nemilice padala kiša. U slijedećih mjesec dana će se definirati datum ovog natjecanja za iduću 2012. godinu a ima ideja da se ustanovi još jedno natjecanje snajperista kojem bi sponzor bila tvrtka "Kahles". O tome više kad se konkretiziraju dogovori. reportažu čitajte u "Meti".
Pozdrav od Wagnera
u prilogu je bilten sa jučer završenog "Sniper kupa 2011" na Grobniku. Natjecanje je proteklo po uglavnom oblačnom vremenu i bez previše vjetra što su odlični uvjeti za gađanje na velikim daljinama. Natjecanje je bilo odlično posjećeno, tvrtka "Kahles" je promovirala svoje proizvode i prezentirala neke novitete te osigurala vrlo vrijedne nagrade najboljoj trojici strijelaca na čemu se iskreno zahvaljujem. Šteta što ostale tvrtke koje se bave vojnom proizvodnjom nisu prepoznale ovu priliku da se prezentiraju. Vrijeme nas je poslužilo na čemu sam zahvalan dragome bogu obzirom na to da je u subotu nemilice padala kiša. U slijedećih mjesec dana će se definirati datum ovog natjecanja za iduću 2012. godinu a ima ideja da se ustanovi još jedno natjecanje snajperista kojem bi sponzor bila tvrtka "Kahles". O tome više kad se konkretiziraju dogovori. reportažu čitajte u "Meti".
Pozdrav od Wagnera
- Attachments
-
- Rezultati Sniper kupa 2011.pdf
- (114.78 KiB) Downloaded 80 times
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Moji osobni dojmovi sa ovog snajper kupa =) Izvrsno druzenje, ugodna atmosfera, dobra ekipa, puno dobrih strijelaca, zanimljivi rezultati (neciji vise, neciji manje, neki su napredovali, neki su nazadovali), jos zanimljiviji obrati! =) Jos malo razraditi radspored grupa, neki su opet imali problema sa zadnjom grupom (npr. 2 covjeka, 1 puska a pucaju sve 3 discipline, pa nisu stigli sve - ali u tom slucaju su si sami krivi sto su si uzeli prevelik zalogaj), no nije uvijek moguce udovoljiti svima i njihovim apetitima, povecanje broja streljackih mjesta je pun pogodak inace nebi bili gotovi do debelog mraka =) ako se nastavi odaziv u ovako velikom broju sljedeći put ce trebati dodati jos 10 mjesta za povijesnu pusku =) najavljeno izvlacenje brojeva za mjesta i grupe nije bas funkcioniralo??? Vrijeme je bilo gotovo savrseno, iako nas je preplašio pljusak na Jelenju dok smo putovali, mirage minimalan (barem do 3. grupe, poslije neznam), vjetar nije previse gnjavio iako je bilo momenata da na 100m puse desno a na 200m lijevo. Kako je Wagner rekao, dan prije je kisa sve oprala, pa su tako i podloge za lezeci stav bile mokre, vecini bolje pripremnjenih to nije bio problem jer su imali svoje, a "nekima" koji su zaboravili ponesti svoje... ah, snasli su se nekako =) Nagrade za pobjednike u finalu su bile zbilja impresivne =) hvala organizatorima sto su nam nakon ocjenjivanja dozvolili da si uzmemo svoje mete (tko je htjeo, mogao je).
Ocekivali smo vojnicki grah no nije ga bilo, al' zato se moglo dobiti dobre cevape =) ili suhe kobase od veprovine tko se nasao u pravo vrijeme na pravom mjestu =)
Hvala i nadam se da se vidimo i sljedeće godine =)
Ocekivali smo vojnicki grah no nije ga bilo, al' zato se moglo dobiti dobre cevape =) ili suhe kobase od veprovine tko se nasao u pravo vrijeme na pravom mjestu =)
Hvala i nadam se da se vidimo i sljedeće godine =)
Čevapi su bili uistinu kvalitetni i dobri
No vrhunac i otkriće su mi bile kobase od veprovine...
Bile su toliko dobre da ponovo razmišljam o lovačkom ispitu
O strijelcima, opremi i ostalome će nadam se upućeniji i kompetentniji.
Da sam se taj dan ranije ustao i požurio mogao sam možda i sam upasti na listu natjecatelja, na što sam i sumnjao, ali nisam se potrudio.
U biti sad se pitam što mi je jer unatoč standardnim izgovorima, do sada se nisam ustručavao nastupa ako je bilo prilike da se omiriše barut. Tim više što je ovo bilo vrlo interesantno.
Srećom danas mi je doktorica prepisala antibiotike, pa se tješim da sam našao razlog takvom ponašanju inače bih bio jako zabrinut što se sa mnom događa
Još jednom čestitke svim natjecateljima, a posebice onima koji su imali povlasticu živcirati se oko vlastitih pogodaka na 600 metara.
O strijelcima, opremi i ostalome će nadam se upućeniji i kompetentniji.
Da sam se taj dan ranije ustao i požurio mogao sam možda i sam upasti na listu natjecatelja, na što sam i sumnjao, ali nisam se potrudio.
U biti sad se pitam što mi je jer unatoč standardnim izgovorima, do sada se nisam ustručavao nastupa ako je bilo prilike da se omiriše barut. Tim više što je ovo bilo vrlo interesantno.
Srećom danas mi je doktorica prepisala antibiotike, pa se tješim da sam našao razlog takvom ponašanju inače bih bio jako zabrinut što se sa mnom događa
Još jednom čestitke svim natjecateljima, a posebice onima koji su imali povlasticu živcirati se oko vlastitih pogodaka na 600 metara.
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

tko ti je kriv sto nisi dosao =)
- oštrostrijelac
- Poručnik

Čestitke kolegama koji su nastupili na natjecanju i branili boje foruma kao i onima koji su ih bodrili. Nadam se da će dogodine biti prilike da se okupimo u većem broju, ako ništa drugo barem kao navijači.

Najiskrenije čestitke pobjednicima i svim natjecateljima na postignutim rezultatima!
Sledeće godine ako ništa dolazimo kao navijaći!
Brankec & co.

Sledeće godine ako ništa dolazimo kao navijaći!
Brankec & co.
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
- oštrostrijelac
- Poručnik

Dosadašnja tri izdanja Grobnika, kao i vjerojatno sva buduča napravljena su za sve zaljubljenike u gađanje iz olučenih dugih cijevi.zdebat wrote:Nadam se da će dogodine biti prilike da se okupimo u većem broju, ako ništa drugo barem kao navijači.
Netko pogađa malo bolje, netko malo lošije, netko ima bolji, netko malo manje dobar aparatić.
Netko se natječe protiv drugih, netko sa samim sobom.
Nitko se ne bi trebao ustručavati zaleči i opaliti 15-ak hitaca iz svojeg ili posuđenog apatatića, pa kud puklo da puklo.
Uglavnom je to ugodno i zanimljivo protračen dan, te ponešto potrošenih novčića.
Zahvaljujuči trudu organizatora imamo priliku naučiti i doživjeti nešto novo, šteta je takve prilike propustiti i ne sudjelovati u takvim okupljanjima.
Vidimo se na SK 2012.
Oštri
Svima jedan brzi pozdrav,
neću puno gnjavit ali mislim da je jedna dobra vijest zaslužila da se objavi. Iduće godine osim "Sniper kupa" imat ćemo još jednu snajpersku tekmu "Kahles kup". Vrijeme natjecanja je negdje krajem svibnja ili početkom lipnja. Pravila se razrađuju. Sponzora valjda ne trebam posebno navodit, jasno...... Također razmišljam o utemeljenju bench-rest tekme jer vidim da ima dosta strijelaca koji bi pušku rado "učvrstili" u još jednoj točci......
Pozdrav, Wagner
neću puno gnjavit ali mislim da je jedna dobra vijest zaslužila da se objavi. Iduće godine osim "Sniper kupa" imat ćemo još jednu snajpersku tekmu "Kahles kup". Vrijeme natjecanja je negdje krajem svibnja ili početkom lipnja. Pravila se razrađuju. Sponzora valjda ne trebam posebno navodit, jasno...... Također razmišljam o utemeljenju bench-rest tekme jer vidim da ima dosta strijelaca koji bi pušku rado "učvrstili" u još jednoj točci......
Pozdrav, Wagner
Najiskrenije zahvale Wagneru za muku i veliki trud koji ulaže u športsko streljaštvo!
Hvala!
Glede Bench rest takmičenja, tvoje spominjanje utemeljenja istog razveselilo je dosta nas.
Ako ti običan strijelac može pomoči na bilo koji način - samo javi!
Moralna podrška je velika!
Lijepi pozdrav! Brankec.
Hvala!
Glede Bench rest takmičenja, tvoje spominjanje utemeljenja istog razveselilo je dosta nas.
Ako ti običan strijelac može pomoči na bilo koji način - samo javi!
Moralna podrška je velika!
Lijepi pozdrav! Brankec.
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!