Odabir optike-vaša mišljenja
Odabir optike-vaša mišljenja
Planiram kupiti optiku Nikko Stirling 3-9x42 (bez osvijetljene končanice) i staviti je na CZ 455 .22 WMR. Cijena u trgovini Venatio joj je 640 kn + poštarina. Po meni je ovo dobar odnos uloženog i dobivenog. Optika ima solidne karakteristike i dolazi s jednodjelnim nosačem. Za moju pušku bi trebala biti više nego dovoljna jer je namijenjena za magnum zračnice. Mislim da sam negdi pročitao da je u engleskoj best buy... BTW gledao sam jednu NS u trgovini i čini mi se sasvim ok.
Što Vi mislite o ovome? Znam da je u ovom cjenovnom rangu upitno govoriti o kvaliteti jer je sve to made in kina, ali ovo mi je prva optika i trenutno nemam namjeru izdvojiti više od 100 eura (imam nabavnu koju moram iskoristiti do 12-og mjeseca). Da li za ove novce ima nešto bolje, kvalitetnije...
Što Vi mislite o ovome? Znam da je u ovom cjenovnom rangu upitno govoriti o kvaliteti jer je sve to made in kina, ali ovo mi je prva optika i trenutno nemam namjeru izdvojiti više od 100 eura (imam nabavnu koju moram iskoristiti do 12-og mjeseca). Da li za ove novce ima nešto bolje, kvalitetnije...
Re: Odabir optike-vaša mišljenja
pošto ti taj tvoj stroj uopće ne trza držat će sigurno i najjeftinija.
e sad,kakvu kvalitetu želiš:slike,moa,sumrak,bla,bla.... to ti igra na cijenu..
e sad,kakvu kvalitetu želiš:slike,moa,sumrak,bla,bla.... to ti igra na cijenu..
u šumi je puno bolje organizirana civilizacija