Pogledajte kako se sakriti od konduktera u vlaku ako nemate
Pogledajte kako se sakriti od konduktera u vlaku ako nemate
Mladi Nizozemac Daniel i njegova prijateljica Irina smislili su originalan način vožnje bez karte.
http://www.youtube.com/watch?v=AnUGcOtI ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=AnUGcOtI ... r_embedded
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Re: Pogledajte kako se sakriti od konduktera u vlaku ako nem
Sve u svemu jako originalno, ali kad drugi ljudi koji se voze vlakom mogu platiti kartu što ne bi i on, mislim da je ovo jedan jako loš primjer pogotovo mlađima, jer kad pogledaju ovaj clip može im pasti napamet da i oni tako nešto pokušaju!!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Ja mislim da bi ta polica pukla kad bi ja legao na nju.
A i bolje dati 20kn kondukteru pa se nemoraš skrivat više!
A i bolje dati 20kn kondukteru pa se nemoraš skrivat više!
Be peaceful, be courteous, obey the law, respect everyone; but if someone puts his hand on you, send him to the cemetery.
Malcolm X
Malcolm X
Mladima padaju na pamet i luđe ideje, npr. poznate priče o vožnji ispod vlaka, a u konačnici svaki čovjek je slobodan da donese barem neke odluke, nitko ga ne može natjerat na nešto ako sam ne pristane i to ne želi.PUNISHER1987 wrote:Sve u svemu jako originalno, ali kad drugi ljudi koji se voze vlakom mogu platiti kartu što ne bi i on, mislim da je ovo jedan jako loš primjer pogotovo mlađima, jer kad pogledaju ovaj clip može im pasti napamet da i oni tako nešto pokušaju!!!
Pa video je ok a to je primarni smisao, i sad svatko snosi konzekvence za sve ilegalne radnje, zar ne?? 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....