Kakav strijelac!!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Kakav strijelac!!
Naletio sam na ovaj video na youtube-u i nisam mogao vjerovat kako se liku tresu ruke:
http://www.youtube.com/watch?v=XDtQfsAi ... re=related
Zanima me kako je išta uspio pogodit kad se trese kao list na vjetru?

http://www.youtube.com/watch?v=XDtQfsAi ... re=related
Zanima me kako je išta uspio pogodit kad se trese kao list na vjetru?
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Re: Kakav strijelac!!
Ajd što mu se tresu ruke, ali kako je mogao ubiti lisicu koja ima mlade, jer koliko je meni poznato ne smije se pucat na lisicu dok je skotna ili dok vodi mladunčad!!
Ali to je vjerojatno USA pa je kod njih u bilo koje vrijeme dozvoljeno ubijati predatore, bez obzira imali oni mladunčad ili ne!!
Čisto mi dođe muka kad ovako nešto vidim!!!

Ali to je vjerojatno USA pa je kod njih u bilo koje vrijeme dozvoljeno ubijati predatore, bez obzira imali oni mladunčad ili ne!!
Čisto mi dođe muka kad ovako nešto vidim!!!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Neada su se i kod nas lisice tamanile bez obzira na dob, cak sam cuo price da su spajali ispuo od motorica u jame da se sve pogushi, bilo ih je previse i radile su veliku stetu pa se unistavalo nemilice
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
a i trovalo se strihninom za što se polagao ispit za trovača da bi mogao kupiti strihnin ili ampule cijankalija. fosfatnom emulzijom smo trovali jaja,fazanska iz volijere i postavljali ih po lovištu rqdi trovanja svraka i vrana..samo onda se i krzno moglo prodati a danas se više ne traži.