Kupujem rabljeno i neispravno
-
tihomir-bj
- Civil

Kupujem rabljeno i neispravno
Kupujem rabljeno ili neispravno oružje posebno interesantni su mi pištolji.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Kupujem rabljeno i neispravno
Imas li kolekcionarsku dozvolu?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
tihomir-bj
- Civil

Imam dozvolu za držanje već 9 godina od 21 god ... Danas idem na policiju da vidim za kolekcionarsku i ono za izlaganje oružja javnosti
Kad utemeljiš svoj "Gun show", nemoj zaboraviti postati pozivnicu za prvi, ovdje na forumu.
Sretno!
Sretno!
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
-
tihomir-bj
- Civil

Naravno, paintball kre u travnju. Sada su me malo obeznadili u policiji oko dozvole za nabavku oružja da ju čekam 2-3 mjeseca i da mogu temeljem nje kupiti samo jedno oružje pa opet ispočetka.
Nego sada si mislim da prilikom kupovine vlasniku platim trosak onesposoblhavanja oružja pa takvog od njega kupim. Koliko sam skuzio za takvo ne trebam nabavku list jel tako?
Nego sada si mislim da prilikom kupovine vlasniku platim trosak onesposoblhavanja oružja pa takvog od njega kupim. Koliko sam skuzio za takvo ne trebam nabavku list jel tako?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Takvog oruzja imas recimo u sekstagonu na prodaju... ali ovo sto su ti u policiji rekli se odnosi na ispravno oruzje, tebi treba dozvola za skupljanje starog oruzja, o tome bi ti boxi mogao nesto vise napisati...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
-
tihomir-bj
- Civil

A gle ja bih staro sakupljao ali opet ne tako staro tj sakupljao bih sve vrste oružja i pra staro i staro i novo hehehe....