Malo upozorenje kolegama, "lažni" Leupold...
- hacklordsniper
- Desetnik

Re: Malo upozorenje kolegama, "lažni" Leupold...
Kolko znam lažnjaci s krivotvorenim imenima ne smiju se prodavat.
Da piše Leopold ili Luepold onda ok.
- hacklordsniper
- Desetnik

gun_hater wrote:Kolko znam lažnjaci s krivotvorenim imenima ne smiju se prodavat.
Nazalost netko bi se mogao obradovati cijenom i nasjesti
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to ti je ista ona optika koju si narucio preko ebaya, samo sto ima drugaciji natpis...hacklordsniper wrote:Ovo nije Leupold već Kineska krivotvorina:
http://www.njuskalo.hr/oruzje/opticki-c ... as-3892080
http://www.ebay.com/itm/VO-3-5-10x40E-R ... 19b2f26aed
ili ovo...
http://www.ebay.com/itm/Tactical-4-5-14 ... 19aeef81e7
Cak i na ovima na prstenu pise LONG RANGE =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- hacklordsniper
- Desetnik

Ma sve je jasno Mike, ali na ovoj jasno piše da je Mark 4. Nije problem ako kupiš optiku i znaš što si kupio bez obzirak kakva bila, ali ovo je prevara
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Pa prevara da... prijavi oglas kao prevaru i problem rijesen, niti prvi niti zadnji...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
samo polako sinko...svašta češ ti još naučiti !.... nego jesi li ti ono meni rekao da ti hoču uvaliti kineskog lažnjaka?hacklordsniper wrote:Nazalost netko bi se mogao obradovati cijenom i nasjestigun_hater wrote:Kolko znam lažnjaci s krivotvorenim imenima ne smiju se prodavat.
- hacklordsniper
- Desetnik

Što se tiče ovog sa njuškala to je definitivno lažan, vidi se po kutiji, po papirima, po optiki i po svemu.
Što se tiče Vaše optike teško je razumjeti što uopće imate jer navodite model za kojeg je i sam Leupold odgovorio da ne postoji, pa vrijeđate, pa tvrdite da pušku koju sam ja kupio ste sebi naručili ali niste uzeli/vratili jer nevalja i izvodite ostale smiješne igrice na nivou djeteta. S Vama nebi ulazio u ikakve rasprave.
Što se tiče Vaše optike teško je razumjeti što uopće imate jer navodite model za kojeg je i sam Leupold odgovorio da ne postoji, pa vrijeđate, pa tvrdite da pušku koju sam ja kupio ste sebi naručili ali niste uzeli/vratili jer nevalja i izvodite ostale smiješne igrice na nivou djeteta. S Vama nebi ulazio u ikakve rasprave.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
sinko...tvoj dječiji svijet znanja se i svodi na internet saznanja pa tako i funkcioniraš... ono što nema na googlu to ni ne postoji ? a što se tiče tvoje puške-moj kolega ju je za sebe naručio ali ju nije htio uzeti...i dobro je što ju nije htio uzeti a ti ne čitaš sa razumijevanjem ali to te ne sprečava da vrijeđaš...hacklordsniper wrote:Što se tiče ovog sa njuškala to je definitivno lažan, vidi se po kutiji, po papirima, po optiki i po svemu.
sretno sa internet kupovinama !
jedna stvar je kod leupolda i njihove korisničke službe jako jednostavna, efikasna i brza: kada kupujete optiku, neka vam vlasnik slika broj. isti broj prepišete i pošaljete leupoldu te ih pitate da li je optika u njihovoj bazi podataka. leupold odgovara unutar 24h i priča gotova. ja sam se naslušao tih priča o lažnim leupoldima koje namaju ni glave ni repa a služe zastrašivanju male djece, mlaćenje prazne slame.
- hacklordsniper
- Desetnik

Kao prvo to više ne funkcionira, nedavno sam pročitao članak na Leupoldovoj stranici da se točno može provijeriti samo kod njih dostavom optike jer su Kinezi počeli klonirati i serijske brojeve.Zivko Les wrote:jedna stvar je kod leupolda i njihove korisničke službe jako jednostavna, efikasna i brza: kada kupujete optiku, neka vam vlasnik slika broj. isti broj prepišete i pošaljete leupoldu te ih pitate da li je optika u njihovoj bazi podataka. leupold odgovara unutar 24h i priča gotova. ja sam se naslušao tih priča o lažnim leupoldima koje namaju ni glave ni repa a služe zastrašivanju male djece, mlaćenje prazne slame.
Kao drugo ovdje navedena optika je definitivno lažna jer sam se i potrudio nazvati prodavatelja koji je nakon nekoliko pitanja priznao da je tu optiku kupio u Kini, ali se radi "po licenci" Leupolda. Inače dotični kupuje dosta stvari iz Kine pa prodaje na njuskalu. U većini slučajeva se može vidjeti razlika na prvi pogled, primjerice optika iz oglasa ima osvjetljenje u dvije boje što kod Leupolda ne postoji za Mark 4
Edit:
S obzirom da ne postoje lažne Leupold optike evo i linka za optiku iz aukcije
1. http://www.alibaba.com/product-gs/50798 ... scope.html
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
znači kinezi kupuju leupolde i kopiraju brojeve? da li si ikada vidio original leupold optiku s brojem i kopiju te iste optike s brojem? leupold optika dolazi u leupold kutiji na kojoj je oznaka, model optike, i tvorničlki broj optike koji se nalazi i na optici. da li si ti prepoznao razliku između ove optike na njuškalu i originalnog mark 4 na prvi pogled? ukoliko nisi vidio razliku odmah, mogao si tražiti broj- vlasnik bi rekao da ga nema i time ustvari rekao da je optika kopija. ovo da samo u leupoldu mogu provjeriti da li je optika original ili ne su gluposti koje drže vodu možda u americi. nisam vidio da ovdje piše išta o kopiranju serijskih brojeva, dapače podupire moju tvrdnju:Kao prvo to više ne funkcionira, nedavno sam pročitao članak na Leupoldovoj stranici da se točno može provijeriti samo kod njih jer su Kinezi počeli klonirati i serijske brojeve.
link:Leupold employs serial number tracking for all its riflescopes, so if a customer finds a scope that is suspect, he or she can simply write down the serial number and call 1-800-LEUPOLD to confirm if it is indeed authentic.
http://www.leupold.com/tactical/resourc ... t-warning/
- hacklordsniper
- Desetnik

Ne, Kinezi nemoraju kupovati optike da bi dobili nekoliko serijskih brojeva, dovoljno je desetak minuta pretraživanja slika i/ili foruma na internetu. Isto to su radili i još rade sa mobilnim telefonima i kloniranjem IMEI-a, u samo nekoliko minuta pretraživanja lako dođu do stotina brojeva.
Jedina mogućnost da Vam pomogne serijski broj je ako Leupold potvrdi da serijski broj pripada optiki primjerice Mark 4 x-xXxx, a Vi ste broj prepisali sa Leupolda VX-3. Ukoliko su serijski brojevi kopirani sa istog modela onda to ne pomaže.
Kinezi su daleko lukaviji u takvim stvarima nego što Vi možete razumjeti.
Jedina mogućnost da Vam pomogne serijski broj je ako Leupold potvrdi da serijski broj pripada optiki primjerice Mark 4 x-xXxx, a Vi ste broj prepisali sa Leupolda VX-3. Ukoliko su serijski brojevi kopirani sa istog modela onda to ne pomaže.
Kinezi su daleko lukaviji u takvim stvarima nego što Vi možete razumjeti.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Nisam rasista i nikoga ne mrzim, ali zbog stete koju ta nacija radi kopiranjem, kloniranjem i slicnim prevarantskim igrama zasluzju svu nesrecu koju imaju Japanci, Tsunamije, Fukushime, N-bombe i slcino. Koliko radnih sati sam izgubio radi njihovih laznih elektronickih komponenti koje podvaljuju osobno bih rado stisnuo crveno dugme, samo da mogu...hacklordsniper wrote: Kinezi su daleko lukaviji u takvim stvarima nego što Vi možete razumjeti.
Nemoguće je Nemoguće
- hacklordsniper
- Desetnik

Nisu oni toliko loši jer s njima radimo već 6 godina i stvarno smo uvozili širok spektar od kockica za društvene igre pa do mjernih instrumenata.
Ima i sasvim korektnih firmi koje posluju kvalitetnije nego tvrtke u EU, ali smo imali i puno loših iskustava. Posebno kada je uzorak neke robe bio vrhunski, a nakon narudžbe robe dobili smo zadnju klasu. Također kao i neispunjavanje specifikacija, neudovoljavanje sigurnosnim propisima, krivotvoreni pečati ispitivanja, testiranje uređaja po sistemu "nek oni testiraju jel radi" pa na dolasku od 20 instrumenata samo osam radi... itd...
Ali da je u redu željeti takve stvari, nije.
Ima i sasvim korektnih firmi koje posluju kvalitetnije nego tvrtke u EU, ali smo imali i puno loših iskustava. Posebno kada je uzorak neke robe bio vrhunski, a nakon narudžbe robe dobili smo zadnju klasu. Također kao i neispunjavanje specifikacija, neudovoljavanje sigurnosnim propisima, krivotvoreni pečati ispitivanja, testiranje uređaja po sistemu "nek oni testiraju jel radi" pa na dolasku od 20 instrumenata samo osam radi... itd...
Ali da je u redu željeti takve stvari, nije.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Ja mogu razumiti tvoju frustraciju i ljutnju, ali ne želin virovati da stvarno tako mislišlex-lutor wrote:hacklordsniper wrote:
Nisam rasista i nikoga ne mrzim, ali zbog stete koju ta nacija radi kopiranjem, kloniranjem i slicnim prevarantskim igrama zasluzju svu nesrecu koju imaju Japanci, Tsunamije, Fukushime, N-bombe i slcino. Koliko radnih sati sam izgubio radi njihovih laznih elektronickih komponenti koje podvaljuju osobno bih rado stisnuo crveno dugme, samo da mogu...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Mozda sam malo pretjerao, ali organski ne mogu podnjeti podvale i krivotvorine u bilo kojem segmentu, da je po meni tretirao bih to isto kao i lazni novac.....DOZIVOTNA ROBIJA. Ako je kopija neka se zna da je kopija i sve 5.hacklordsniper wrote:Nisu oni toliko loši .............Ali da je u redu željeti takve stvari, nije.
Nemoguće je Nemoguće
- hacklordsniper
- Desetnik

Nije ni kopija te optike toliko loša, ali je daleko od Leupolda. Mike ima kopiju i zadovoljan je, ali nije Leupold
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Kolko znam provode se tu i tamo akcije pa se krivotvorene marke plijene, npr. po placevima od šanera.Zašto se krivotvorine mogu uvozit, neznam.
Lažnjaci imaju 2 svrhe, prvo kada sam kupac želi nekog uvjerit da ima "pravu stvar" a nema,
drugo ( i to je češće i malicioznije) kada prodavač želi prevarit kupca prodajom "originalne robe" s "nižom cijenom" (zapravo na kraju višestruko višom od stvarne proizvodne tog lažnjaka), koja je naravno "stoposto prava, i samo za tebe dajem povoljnije".
Poslovica kaže, poštenog čovjeka se nemre prevarit, pa ako si nabrijan da kupiš nešto puno jeftinije nego što bi trebalo doć, tvoj rizik na kraju.
Lažnjaci imaju 2 svrhe, prvo kada sam kupac želi nekog uvjerit da ima "pravu stvar" a nema,
drugo ( i to je češće i malicioznije) kada prodavač želi prevarit kupca prodajom "originalne robe" s "nižom cijenom" (zapravo na kraju višestruko višom od stvarne proizvodne tog lažnjaka), koja je naravno "stoposto prava, i samo za tebe dajem povoljnije".
Poslovica kaže, poštenog čovjeka se nemre prevarit, pa ako si nabrijan da kupiš nešto puno jeftinije nego što bi trebalo doć, tvoj rizik na kraju.