Sta je ovo?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Sta je ovo?
Godinama sam bio uvjeren da je to Wildey (Charles Bronson u Death Wish 3 i Antonio Banderas u Desperao + jos neki filmovi), ali nikad nisam bas posebno obracao paznju do pred koju godinu... sad sam se sjetio da bi mogao pitati... vjerojatno je neka starija verzija AUTOMAG pistolja, znam samo da je .44 Magnum kalibar...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: Sta je ovo?
AUTO MAG Haryja Sanforda , prvi pištolj u kalibru .44 magnum, ali ne revolverskom, nego pištoljskom. Samo jedna tvornica na svijetu je radila streljivo, NORMA SWEDEN, a oni koji su ga radili sami, rezali su čahure .308 winchester. Bio je i kalibar .357 auto mag. Vrhunska pljuca, 1978. prodavala se za 2.500, 00 DEM, dok je Python Colt koštao 800,00 DEM. Rijedak i skup, nosio ga je Prljavi Hary u 4. nastavku, sa Sondrom Locke.

1977. sam bio pretplaćen na DWJ, pa sam patio kad sam našao sliku i cijenu. U to doba je malo ljudi znalo što je .357 Magnum, da ne govorimo nešto drugo. U to doba se pojavio i Cassul .454 koji je bio dvostruko jači od .44 magnuma, a tada je .44 bio pojam za znalce.
1977. sam bio pretplaćen na DWJ, pa sam patio kad sam našao sliku i cijenu. U to doba je malo ljudi znalo što je .357 Magnum, da ne govorimo nešto drugo. U to doba se pojavio i Cassul .454 koji je bio dvostruko jači od .44 magnuma, a tada je .44 bio pojam za znalce.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Re: Sta je ovo?
da, neki dan je bila repriza, na jednoj od televizija. stvarno moćno izgleda.
najblaž rečeno, to su mini topovi...
najblaž rečeno, to su mini topovi...
Pogledaj u najveće komade, pa ćeš vidjete neke od najjačih komada na svijetu 
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN