Prinova CZ 550
- hacklordsniper
- Desetnik

Re: Prinova CZ 550
Skužio bi dok se počela otapati na suncuMike_Torello wrote:Što ti nebi ni znao da ti nisam rekao, mislio si da je metalna =)
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

barem ne uhvati prst hrdje na sebe kad ju ostavis u kotlovnici, i ako netko krivo izbusi rupe u njoj samo stavim drugu a ne odustajem od svega i ne stavljam ju u oglasnik =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ajde moras shvatiti covjeka shebali mu ganc novu pusku i ja bi totalno popizdio,
nazalost poznajuci "Hrvate" nema teorije da bi dao svoju pusku da mi netko rovari po njoj lemi , ljepi i vari a da ja nebi bio prisutan, zapravo to bi mi bila zadnja opcija da mi netko maistorise po pusci
A sad hebiga desava se, gledah na Ebay-u isti Varmint stock novi za C550 kosta 170 $, pa ja bih trazio od puskara potpuno nov stock i nebih preuzeo pusku, ako je samo stock u pitanju, a u slucaju neceg goreg , moj odvjetnik bi zahtjevao iskljucivo novac u vrijednosti puske!!
nazalost poznajuci "Hrvate" nema teorije da bi dao svoju pusku da mi netko rovari po njoj lemi , ljepi i vari a da ja nebi bio prisutan, zapravo to bi mi bila zadnja opcija da mi netko maistorise po pusci
A sad hebiga desava se, gledah na Ebay-u isti Varmint stock novi za C550 kosta 170 $, pa ja bih trazio od puskara potpuno nov stock i nebih preuzeo pusku, ako je samo stock u pitanju, a u slucaju neceg goreg , moj odvjetnik bi zahtjevao iskljucivo novac u vrijednosti puske!!
- hacklordsniper
- Desetnik

Na ovo ipak nemam odgovoraMike_Torello wrote:barem ne uhvati prst hrdje na sebe kad ju ostavis u kotlovnici
Trazio i ja i dobio ništa. Mogli bi to zakomplicirati, mogli bi čuda napraviti ali kao što sam rekao jednom forumašu na PP život je prekratak za to. Pušku ću prodati po sistemu "pošto-poto", za godinu dvije dok to zaboravim i skupim novce kupit cu drugu. Inače si sve sam radim na oružju, ponekad neki drugi puškari koju su se pokazali ok. Ali ovaj put sam mislio neka to odrade "najbolji od najboljih" kako sam mislio s obzirom na razvikanost istih i da sam se puški veselio ko malo djete lizalici.fricky wrote:Ajde moras shvatiti covjeka shebali mu ganc novu pusku i ja bi totalno popizdio,
nazalost poznajuci "Hrvate" nema teorije da bi dao svoju pusku da mi netko rovari po njoj lemi , ljepi i vari a da ja nebi bio prisutan, zapravo to bi mi bila zadnja opcija da mi netko maistorise po pusci![]()
![]()
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
E jebiga šteta puške i živaca!
Zanimljivo kroz neke postove se provlači pitanje ugleda firme i eventualne nanesene štete firmi ,pa nek se sami potrude za svoj ugled (u ovom slučaju taj ugled vrijedi samo 170$ za novi kundak ).
I ne smiješ ti biti ljut na njih kad ti nekaj sjebu jel to je ugledna firma a k tomu su Peri i Marku dobro zašerafili montažu ma da zajebi . Zato Rusan plati čovjeku novi kundak a ti se namiri kod svog radnika i vjeruj da više neče pogriješiti a i ugled če ti ostat!
Hacklordsniper ne prodaj pušku nego inzistiraj na novom kundaku i nek oni gube živce a ne ti inzistiraj, inzistiraj, inzistiraj!
Tak nekaj sam ja imal sa reklamacijom za optiku pa su na kraju dali novu jel nisu više imali živaca(radi se o Detonex-u)
sve je to igra živaca moraš ih naterat da se oni sekiraju
Zanimljivo kroz neke postove se provlači pitanje ugleda firme i eventualne nanesene štete firmi ,pa nek se sami potrude za svoj ugled (u ovom slučaju taj ugled vrijedi samo 170$ za novi kundak ).
I ne smiješ ti biti ljut na njih kad ti nekaj sjebu jel to je ugledna firma a k tomu su Peri i Marku dobro zašerafili montažu ma da zajebi . Zato Rusan plati čovjeku novi kundak a ti se namiri kod svog radnika i vjeruj da više neče pogriješiti a i ugled če ti ostat!
Hacklordsniper ne prodaj pušku nego inzistiraj na novom kundaku i nek oni gube živce a ne ti inzistiraj, inzistiraj, inzistiraj!
Tak nekaj sam ja imal sa reklamacijom za optiku pa su na kraju dali novu jel nisu više imali živaca(radi se o Detonex-u)
upitnik wrote:E jebiga šteta puške i živaca!
Potpisujem ,
jadna je ta ugledna puskarska firma koja nemoze ispraviti svoju vlastitu strucnu gresku zamjenom ostecenog stocka puske musterije!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ajmo pricekati sa pljuvacinom i linčom dok se slucaj ne rijesi, tj dok se greska popravi ili ne popravi....
Mike to treba ici i takvo sto se rijesava po defoultu , i nema se sta tu raspravljati i opravdavati- hebote nista vise nije normalno danas u ovoj drzavi, musteriju forumasa dovedu na rub zivaca te se odrice puske i streljastva , eto dokle je to danas doslo s ljudskim i normalnim ponasanjem- u pitanju je tu odnos prema ljudima!Mike_Torello wrote:Ajmo pricekati sa pljuvacinom i linčom dok se slucaj ne rijesi, tj dok se greska popravi ili ne popravi....
- hacklordsniper
- Desetnik

Ma nisam se ja odrekao streljastva vec cu malo stati sa LR ambicijom. Da je barem netko porazgovarao s menom, potrudio se ispricati, ponuditi rjesenje problema, itd... Sad bi ih hvalio kako su postupili i kako su super.
Nego nek ja ponovo neki drugi dan ostavim posao, vozim se sat i pol do nekog sela i po mogucnosti pomolim da se nekom u selu nije strgao traktor kako bi netko popricao sa mnom 5 minuta.
U ducanu kupim jogurt za 3 kn i slucajno mi pukne vrecica pa tri trgovke bjeze zamnom i daju mi drugu. Ovdje govorimo o novoj stvari od 10398 kn, poslu koji sam platio 350 kn, alkicama za remen koje mi nisu vracene i najbitnije o oruzju!
Nego nek ja ponovo neki drugi dan ostavim posao, vozim se sat i pol do nekog sela i po mogucnosti pomolim da se nekom u selu nije strgao traktor kako bi netko popricao sa mnom 5 minuta.
U ducanu kupim jogurt za 3 kn i slucajno mi pukne vrecica pa tri trgovke bjeze zamnom i daju mi drugu. Ovdje govorimo o novoj stvari od 10398 kn, poslu koji sam platio 350 kn, alkicama za remen koje mi nisu vracene i najbitnije o oruzju!
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Hack, oces tako kad te kcer naljuti toliko da ti sve prisjedne nju dati posvojiti, pa napraviti novo dijete kad se prestanes duriti?
Daj se saberi... Ima puno vecih tragedija u zivotu od dvije krivo izbusene rupe na kundaku skupe puske... get over it. Nek ti kupe novi kundak i imas tvornicki novu pusku, spremi ju u sef i kad se prestanes duriti odi s njom na streljanu i izgustaj se, sta ju kojikurac ides odmah prodavati pa ces za 6mj. kupovati novu? Zestok temperament i tanki zivci nisu odlike vlasnika legalnog oruzja. Razumijem da se mozes naljutiti ali brate pretjerujes s tom prodajom. Nemoj se ponasati kao bogato razmazeno dijete.
Kad bi tako lako dizali ruke od svega sto nam u zivotu ne ide onako kako smo zamislili gdje bi danas bili?
Daj se saberi... Ima puno vecih tragedija u zivotu od dvije krivo izbusene rupe na kundaku skupe puske... get over it. Nek ti kupe novi kundak i imas tvornicki novu pusku, spremi ju u sef i kad se prestanes duriti odi s njom na streljanu i izgustaj se, sta ju kojikurac ides odmah prodavati pa ces za 6mj. kupovati novu? Zestok temperament i tanki zivci nisu odlike vlasnika legalnog oruzja. Razumijem da se mozes naljutiti ali brate pretjerujes s tom prodajom. Nemoj se ponasati kao bogato razmazeno dijete.
Kad bi tako lako dizali ruke od svega sto nam u zivotu ne ide onako kako smo zamislili gdje bi danas bili?
- hacklordsniper
- Desetnik

Ne, necu dati djete na posvajanje 
Mike nisi skuzio poantu. Isplativije mi je sad pusku prodati nego mIjenjati kundak. Novi kundak nemogu uvesti ispod 2500 kn, CZ kaze da se taj kundak mora fino obraditi po puski (za to ce mi neki puskar uzeti 250-500 kn). Na novom kundaku treba napraviti "bedding" (neznam hr naziv) sa smolom ispod sanduka (ponovo 250-500 kn).
Dakle novi kundak bi me izasao minimalno 3000 kn i da opet to sve dajem Rusanu upitno bi bilo kako bi puska zavrsila.
Mike nisi skuzio poantu. Isplativije mi je sad pusku prodati nego mIjenjati kundak. Novi kundak nemogu uvesti ispod 2500 kn, CZ kaze da se taj kundak mora fino obraditi po puski (za to ce mi neki puskar uzeti 250-500 kn). Na novom kundaku treba napraviti "bedding" (neznam hr naziv) sa smolom ispod sanduka (ponovo 250-500 kn).
Dakle novi kundak bi me izasao minimalno 3000 kn i da opet to sve dajem Rusanu upitno bi bilo kako bi puska zavrsila.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
hacklordsniper, mogu misliti kako se osjećasš, mislin da te razumin, ali nemoj se sada u ljutnji zeletiti.hacklordsniper wrote:Ne, necu dati djete na posvajanje
Pazi, puška ti više nije ganz nova i ja je ka takvu nebi pokušava prodati. Triba bi novon kupcu pošteno objasniti o čemu se točno radi. a tada ćes na cijeni izgubiti bar toliko koliko košta novi kundak, ako ne i više. A ako uspiješ prodati pušku ka ispravnu, to bi moga biti problem. Već si dosta burno reagira i diglo se dosta prašine. Puška je rijetka i završiće u strijeljačke krugove u kojima već kruži priča. Ako ti kupac sutra skuži da nije kupija ono što je mislija da kupuje, bit će jako ljut. To što se dogodilo tebi, dogodilo se, niko nije ima zlu namjeru, ali ovo što bi se dogodilo novon kupcu, bija bi tvoj čisti i namjerni zajeb...kužiš?
Nemoj srljati, stanii malo na loptu, poslušaj Mike-a, vidin ti dobro savjetuje, a izgleda da ga znaš. Neznan cilu priču sa Rusan-on, ali mislin da je i njemu u interesu da se priča završi u pozitivnijen tonu. Mora biti riješenje, ali na fin način, bez izlijeva bijesa i pljuvanja. Svi bi mi volili čuti lipši završetak priče. I ja na dvi puške iman Rusanove montaže i neman zamirke, oni bi mi sigurno montirali i slijedeću. A sranje se dogadja...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
- hacklordsniper
- Desetnik

Svakako će novi kupac znati sve što se dogodilo. Od Rusana sam odustao jer nisu pokazali ikakav interes da se problem riješi. Pušku zasad dajem 4000 kn ispod plaćene cijene što je i korektno.
Mogao sam ne postati ovaj topic i pušku prodati da nitko i nezna, ali meni poštenje i prijateljstvo znače više od novaca tako da hawk nemoraš sumnjati u moje poštenje
Mogao sam ne postati ovaj topic i pušku prodati da nitko i nezna, ali meni poštenje i prijateljstvo znače više od novaca tako da hawk nemoraš sumnjati u moje poštenje
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
pošto je sad ta puška ?hacklordsniper wrote:Svakako će novi kupac znati sve što se dogodilo. Od Rusana sam odustao jer nisu pokazali ikakav interes da se problem riješi. Pušku zasad dajem 4000 kn ispod plaćene cijene što je i korektno.
- hacklordsniper
- Desetnik

Cijena je vise nego dobra! Uz malo truda netko ce imati pravu pucaljku...
Nemoguće je Nemoguće
- hacklordsniper
- Desetnik

Ovaj vikend sam otisao kratko testirati CZ-a.
Problem mi je ispao jer još nemam nogice pa sam pucao s bulls bag-a koji je prenizak za ležeči i morao sam pucati sa stare, rasklimne školske klupe i potrganoe stolca u sasvim neudobnom položaju.
Grupa je ok za prvi puta, osim ovog jednog koji je pobjegao u šumu. Inače to je zadnja grupa sa vojnim FM-om
Sve skupa se ispucalo 30 kom streljiva sa zaključkom
1. S&B Match - nevalja
2. FM vojni Argentina - valja
3. Igman - solidan
I naučilo se da više nikad neću kupiti nijednu optiku osim Leupolda!
Na streljani su bila dva interventna policajca na vježbi pa nije bilo dosadno dok se čeka cijev da se hladi. Slike budu dok ih skinem s fotića.
Problem mi je ispao jer još nemam nogice pa sam pucao s bulls bag-a koji je prenizak za ležeči i morao sam pucati sa stare, rasklimne školske klupe i potrganoe stolca u sasvim neudobnom položaju.
Grupa je ok za prvi puta, osim ovog jednog koji je pobjegao u šumu. Inače to je zadnja grupa sa vojnim FM-om
1. S&B Match - nevalja
3. Igman - solidan
Na streljani su bila dva interventna policajca na vježbi pa nije bilo dosadno dok se čeka cijev da se hladi. Slike budu dok ih skinem s fotića.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
BRAVO-MAJSTORE.....
A zamisli da si prodao cezu prije ovakvog gustiranje...tuga i zalost bi to bila....
Daj malo fotki sa drugom municijom ?
Zar nemas gore Leupolda ?
A zamisli da si prodao cezu prije ovakvog gustiranje...tuga i zalost bi to bila....
Nemoguće je Nemoguće
Daj objasni to za Leupolda??hacklordsniper wrote:Ovaj vikend sam otisao kratko testirati CZ-a.
1. S&B Match - nevalja
3. Igman - solidan
E da FM Argentina i Igman malo vise "prljaju" cjev pa cist bolje nakon tog streljiva , dok je u S&B ekolosko punjenje
- hacklordsniper
- Desetnik

Osoba kojoj vjerujem u vezi oružja mi garantira da ovo riješenje kako sam složio neće raskoliti kundak u budućnosti, tako da CZ ostaje (kao i rupa u mom novčaniku jer sam potrošio preko 1000 kn na izradu šine sa kanalima da se može izravnati, izradu navojnih čahura i ostalih pizdarija za sanaciju Rusanovog posla). Inače je već našla kupca, ali ću otkazatilex-lutor wrote:BRAVO-MAJSTORE.....
Što se tiče Leupolda to je najbolja optika koju sam ikad koristio za razliku od Norconia, Vectora, Nikona i ostalih. Imao sam dosad sve i svašta i sve je prodano te se mijenja Leupoldom.
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!