Prinova CZ 550
Re: Prinova CZ 550
Pa dok ne pita "od kojeg kluba" ?zdebat wrote:ne znam samo do kada?shuro wrote:A da probaš foru "nije moje, klupsko je..." ?zdebat wrote:bravo, svaka čast! Kada bi kod mene bilo tako moguće...
Kod mene zasad uspijeva
- hacklordsniper
- Desetnik

Onda se treba izjasniti da je propao i sve ostalo kod korisnikashuro wrote: Pa dok ne pita "od kojeg kluba" ?
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Zvucit ce kao da se ponavljam, ali svaka vam cast ako uspjevate sa takvim muljazama =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- hacklordsniper
- Desetnik

Pa naučili smo da više-manje stalno pričaš isto, a ko ti je kriv što si uzeo ženu koja se kuži u oružje.Mike_Torello wrote:Zvucit ce kao da se ponavljam, ali svaka vam cast ako uspjevate sa takvim muljazama =)
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Zato si ti tek iz drugog pokusaja pronasao onu koja se ne kuzi u oruzje? =)
- hacklordsniper
- Desetnik

Trećeg , ali nijedna se nije kuzila : )Mike_Torello wrote:Zato si ti tek iz drugog pokusaja pronasao onu koja se ne kuzi u oruzje? =)
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Onda ce bit' da su one tebe mjenjale iz nekog razloga =)
P.S. - mačo fore tipa "ja sam njih ostavio" ti ovdje ne prolaze =)
P.S. - mačo fore tipa "ja sam njih ostavio" ti ovdje ne prolaze =)
- hacklordsniper
- Desetnik

A kud mi odosmo ljudi... Kad krene zenska kontrola bit ce cenzure i baniranja, da oružne inventure ne spominjem.
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Kolko papučara na ovom forumu, nemreš bolived.
Umjesto da kažete ženi/curi: da, kupio sam novu pljucu!! I znaš što, to nije posljednja, uskoro vadim još jednu nabavnu i kupujem novu pljucu; a da levelamo situaciju, ti možeš birati između nove pregače i kuhače.
Razočarali ste me dečki...

Umjesto da kažete ženi/curi: da, kupio sam novu pljucu!! I znaš što, to nije posljednja, uskoro vadim još jednu nabavnu i kupujem novu pljucu; a da levelamo situaciju, ti možeš birati između nove pregače i kuhače.
Razočarali ste me dečki...
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

...a onda ti ona dođe klečeći na koljenima i kaže:
"IZLAZI ISPOD TOG KREVETA PICKATIMATERINA NEMOJ DA TE JA ZA NOGE IZVUCEM!"
Mlad si, naucit ces =)
"IZLAZI ISPOD TOG KREVETA PICKATIMATERINA NEMOJ DA TE JA ZA NOGE IZVUCEM!"
Mlad si, naucit ces =)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

- hacklordsniper
- Desetnik

Mike podsjecas me na jednog naseg radnika, dok se posvadi sa zenom nece ga voziti na posel nego mora biciklom. Tako sam mu i dodjelio sljedeću tablicu 
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Pokojni Ićo je rekao o takvima ... 0:39TORCIDA VŽ wrote:Kolko papučara na ovom forumu, nemreš bolived.![]()
![]()
![]()
Umjesto da kažete ženi/curi: da, kupio sam novu pljucu!! I znaš što, to nije posljednja, uskoro vadim još jednu nabavnu i kupujem novu pljucu; a da levelamo situaciju, ti možeš birati između nove pregače i kuhače.![]()
Razočarali ste me dečki...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xV9yZz-AB4o
Nego da se vratimo na temu, razlika između obične cz550 i te Varmint verzije je u čemu? zatvarač, okidač, cijev?
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

- hacklordsniper
- Desetnik

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Pokušaj ti tako svojoj zeni/curi rećiTORCIDA VŽ wrote:Umjesto da kažete ženi/curi: da, kupio sam novu pljucu!! I znaš što, to nije posljednja, uskoro vadim još jednu nabavnu i kupujem novu pljucu; a da levelamo situaciju, ti možeš birati između nove pregače i kuhače.![]()
lako je tuđim Qurcem koprive mlatiti =)
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

- Rusan Junior
- Razvodnik

Tek sad sam skužio ovu nadasve zanimljivu temu, pa ajde da i ja dam svoj osvrt...
Rusan kao obrt za popravak i prepravak oružja od '86. stoji iza svoga posla i svega što napravi.
Kroz firmu godišnje prođe par stotina pušaka i njihovih vlasnika.
Od tolikog broja, moguće je da se ponekada desi neki propust, greška.
Bilo kakve reklamacije, svoje greške odnosno nezadovoljne korisnike, do sada smo uvijek uspješno
rješavali, na obostrano zadovoljstvo i korisnika i Rusan-a.
Večina takvih situacija dogodi se kada se posluša i uvaži želja odnosno ideja klijenta, iako se ne
slažemo u potpunosti i znamo da takvo rješenje nije najbolje.
Uglavnom, nakon što je gospodin Krešo Bukvić osobno pregledao i preuzeo pušku te rekao da je sve u
redu, došao je doma i vidio nedostatke. Odmah se je lijepo javio i obavijestio nas o našim
greškama.
Rečeno mu je "Ako je šina stvarno u koso u odnosu na pravac cijevi, ispraviti ćemo grešku o
vlastitom trošku."
Njegov odgovor dana 28.02.2012. je bio "Prema Vama sutra ide službeni dopis za nadoknadu štete,
odnosno u visini cijene novog kundaka".
Do današnjeg dana, 17.03.2012., nikakav dopis od strane gosp. Kreše Bukvića (ili opunomoćene
osobe) nije stigao.
Od mene toliko na ovoj temi. Ostalo ćemo rješavati osobno sa vlasnikom oružja (ako se javi), a ne preko foruma. Mislim da je to ipak normalan način u civiliziranom svijetu.
Pozdrav od djelatnika Rusan-a odnosno od "okolni selski pijanci", kako kaže vaš i naš snajperist Krešo Bukvić.
Rusan kao obrt za popravak i prepravak oružja od '86. stoji iza svoga posla i svega što napravi.
Kroz firmu godišnje prođe par stotina pušaka i njihovih vlasnika.
Od tolikog broja, moguće je da se ponekada desi neki propust, greška.
Bilo kakve reklamacije, svoje greške odnosno nezadovoljne korisnike, do sada smo uvijek uspješno
rješavali, na obostrano zadovoljstvo i korisnika i Rusan-a.
Večina takvih situacija dogodi se kada se posluša i uvaži želja odnosno ideja klijenta, iako se ne
slažemo u potpunosti i znamo da takvo rješenje nije najbolje.
Uglavnom, nakon što je gospodin Krešo Bukvić osobno pregledao i preuzeo pušku te rekao da je sve u
redu, došao je doma i vidio nedostatke. Odmah se je lijepo javio i obavijestio nas o našim
greškama.
Rečeno mu je "Ako je šina stvarno u koso u odnosu na pravac cijevi, ispraviti ćemo grešku o
vlastitom trošku."
Njegov odgovor dana 28.02.2012. je bio "Prema Vama sutra ide službeni dopis za nadoknadu štete,
odnosno u visini cijene novog kundaka".
Do današnjeg dana, 17.03.2012., nikakav dopis od strane gosp. Kreše Bukvića (ili opunomoćene
osobe) nije stigao.
Od mene toliko na ovoj temi. Ostalo ćemo rješavati osobno sa vlasnikom oružja (ako se javi), a ne preko foruma. Mislim da je to ipak normalan način u civiliziranom svijetu.
Pozdrav od djelatnika Rusan-a odnosno od "okolni selski pijanci", kako kaže vaš i naš snajperist Krešo Bukvić.